Brugse Visrokerij Alloo N.V.

Particuliere bedrijvenBouw - Speciale Handel Aannemers • Brugse Visrokerij Alloo N.V.
Private companiesConstruction - Special Trade Contractors • Brugse Visrokerij Alloo N.V.

Contactgegevens Brugse Visrokerij Alloo N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brugse Visrokerij Alloo N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brugse Visrokerij Alloo N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kolvestraat 36-38, B-8000 Brugge, België

Telefoon (phone): (050) 314646 (050) 314646

Fax (fax): (050) 312892 (050) 312892

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brugse Visrokerij Alloo N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brugse Visrokerij Alloo N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brugse Visrokerij Alloo N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brugse Visrokerij Alloo N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brugse Visrokerij Alloo N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brugse Visrokerij Alloo N.V.
Products information Brugse Visrokerij Alloo N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Brugse Visrokerij Alloo N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brugse Visrokerij Alloo N.V.
(Get full report from official database of BE for Brugse Visrokerij Alloo N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brugse Visrokerij Alloo N.V.
Addition kinds of activities for Brugse Visrokerij Alloo N.V.

3363. Aluminium sterven gietstukken | Aluminum die-castings
331300. Electrometallurgische producten | Electrometallurgical products
594299. Boekwinkels, nec | Book stores, nec
737302. System integratie diensten | Systems integration services
24991105. Nieuwigheden, houtvezel | Novelties, wood fiber
26720102. Geëmailleerd papier: gemaakt van gekochte papier | Enameled paper: made from purchased paper
50859913. Springs | Springs
51690402. Sanitaire voorbereidingen | Sanitation preparations

Werken bij Brugse Visrokerij Alloo N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brugse Visrokerij Alloo N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator voeding nachtploeg M/V (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nerem - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student magazijn - Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Wil je graag tijdens de week een centje bijverdienen? Ben je minstens 2 dagen per week vrij? Dan ben jij misschien de student waarnaar wij op zoek zijn! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die kan meehlpen in het magazijn van bedrijf te Herentals. je staat in voor afval sorteren, sorteren van pakketjes, scannen van de pakketjes, orderpicken, laden en lossen, ... Je werkt ofwel een halve ofwel een ganse dag.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • Aankoper bouwsector (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: WILLY NAESSENS GROUP

    Type: Vaste Job

    Als aankoper krijg je een plan van een werf en het is aan jou om het juiste materiaal aan te kopen. Je selecteert potentiële leveranciers en je zorgt dat je een goede prijs/kwaliteitsverhouding kan behalen.

  • Technical Supervisor - Gent - Voltijds (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: NV Sodexo Belgium SA

    Type: Vaste Job

    Als Technical Supervisor ben je verantwoordelijk voor een team van techniekers (Handymen) bij onze klant te Gent. Je behandelt alle inkomende aanvragen technisch onderhoud via de helpdesk (Maximo); Je superviseert het handymen team en de onderaannemers om een oplossing aan te bieden binnen de vereiste termijn Je beheert en volgt de voorraadinventaris op Je houdt een database bij met de beschikbare stock en zijn locatie evenals technische documentatie van het gebouw/site/installaties Je staat in voor de begeleiding en ondersteuning van de onderaannemers in en rond het gebouw (voor technische interventies) en staat hen bij met alle nodige informatie Je coördineert en volgt alle technische onderaannemers, installaties, werkplanningen, op Je staat in voor de opmaak van aankoopaanvragen en aanbestedingen Je coördineert de verhuizen met de Facility Manager en integreert interne/externe vehuizen in de planning van de handymen Je staat in voor de opmaak van maandelijkse reportings

  • Service Technieker (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: CLAYTON OF BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om zelfstandig te werken in een tof team van service techniekers die elkaar steeds helpen? Kijk je uit naar een uitdagende technische job? Dan is deze functie vast iets voor jou. Als service technieker ben je de ambassadeur van Clayton voor onze klanten. Na je opleidingsperiode kan je van thuis uit vertrekken om onderhoud en herstellingen te doen bij nationale en internationale klanten.

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Keyrus - Junior / Medior Solution Architect (Web / Mobile) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role As a Junior/Medior Solution Architect for Web and Mobile Applications, you will participate in the implementation of projects at our clients.   We expect the ideal candidate to be able to understand complex business requirements and transform them into a clever technical solution, while keeping the client's interests and scope as a priority.   You should have high affinity with Agile implementation practices (Scrum and Agile for example) and be comfortable in fast-paced, fast-changing environments.   This role will fit someone who is eager to learn, is curious by nature, who is passionate about business challenges and also possesses an affinity for technical matters including Databases, Architecture, Development and Cloud in the context of Web/Mobile.  In the short term, the role would be immediately staffed on a current assignment, with strong and close mentorship from a Senior Solution Architect. In the long term, the Junior/Medior Solution Architect will evolve towards a leading role in various projects and take on the responsibility of driving an implementation team autonomously to deliver the expected outcomes to our clients.  This role will definitely allow you to deepen your consulting skills in general, as well as your architecture and technical knowledge and expertise.    Profile The ideal candidate should have at least four years of relevant experience with Web or mobile apps development as well as solving technical issues in a complex environment. Master Degree in IT, Computer Science, Engineering, Business Administration, or related field with a strong interest in IT and new technologies. Technical skills: Mandatory: C# programming, software design and development, Cloud basics, SQL and data management Strong plus: Knowledge of ASP.NET, analytics Soft skills: Above all, think team Excellent communication and interpersonal skills: you have the ability to communicate results clearly to both technical and non-technical colleagues Strong analytical competencies and excellent creative problem-solving skills Can interact easily with various types of stakeholders (from C-level to operational) Good PowerPoint and Excel skills are a plus Presentation skills Fluent in Dutch and/or French and English

  • VERKOPER / VERKOOPSTER SLAGERIJ (Flexi) (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: KEURSLAGERIJ NIJNS

    Type: Flexijob

    Voor onze moderne, ambachtelijke keurslagerij zijn we op zoek naar een verkoper. Je hebt volgende taken: Bedienen van onze klanten; Kassawerk; Aanvullen van toonbank. ...

Zoek naar antwoorden van Brugse Visrokerij Alloo N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Brugse Visrokerij Alloo N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Laat een reactie achter voor Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Brugse Visrokerij Alloo N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Leave a respond for Brugse Visrokerij Alloo N.V.. Brugse Visrokerij Alloo N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brugse Visrokerij Alloo N.V. op de google maps. Adres en contacten Brugse Visrokerij Alloo N.V.
Location of Brugse Visrokerij Alloo N.V. on the google maps. Address and contacts of Brugse Visrokerij Alloo N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Brugse Visrokerij Alloo N.V. Brugse Visrokerij Alloo N.V.: FICHET-TECHNICAL SECURITY | Marie-Claire | Bodima NV | Masy | Soccer Transfers

Other related companies as Brugse Visrokerij Alloo N.V.: FICHET-TECHNICAL SECURITY | Marie-Claire | Bodima NV | Masy | Soccer Transfers

Brugse Visrokerij Alloo N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Brugse Visrokerij Alloo N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf Brugse Visrokerij Alloo N.V. bevindt zich op het adres: Kolvestraat 36-38, B-8000 Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Brugse Visrokerij Alloo N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brugse Visrokerij Alloo N.V. is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brugse Visrokerij Alloo N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brugse Visrokerij Alloo N.V., openstaande posities, locatie van Brugse Visrokerij Alloo N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Brugse Visrokerij Alloo N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Brugse Visrokerij Alloo N.V., company assigned to the tax number BE08034271240. The company Brugse Visrokerij Alloo N.V. is located at the address: Kolvestraat 36-38, B-8000 Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Brugse Visrokerij Alloo N.V. were not found.
The main activity of Brugse Visrokerij Alloo N.V. is Construction - Special Trade Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Brugse Visrokerij Alloo N.V. is not available. You also can look at reviews of Brugse Visrokerij Alloo N.V., open positions, location of Brugse Visrokerij Alloo N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brugse Visrokerij Alloo N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brugse Visrokerij Alloo N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brugse Visrokerij Alloo N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brugse Visrokerij Alloo N.V., employees, financial statistics.