De Lim-Mol

Contactgegevens De Lim-Mol: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Lim-Mol: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Lim-Mol

Regio (region): Mol, België

Adres (address): Ezaart 273-277,2400, België

Telefoon (phone): 014 31 17 66 014 31 17 66

Fax (fax): 014 31 17 66 014 31 17 66

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Lim-Mol: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Lim-Mol"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Lim-Mol"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Lim-Mol, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Lim-Mol. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Lim-Mol, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Lim-Mol. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Lim-Mol
Products information De Lim-Mol

BTW identificatienummer (tax): BE09463867187
Ondernemingsnummer: 5808441162
Hoofdstad (capital): 591,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 466,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2013
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in De Lim-Mol zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Lim-Mol
(Get full report from official database of BE for De Lim-Mol)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Lim-Mol
Addition kinds of activities for De Lim-Mol

225401. Shorts, shirts, slipjes en slipjes (ondergoed): brei | Shorts, shirts, slips, and panties (underwear): knit
10210101. Koperertsmalen en -bereiding | Copper ore milling and preparation
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
34290500. Klemmen, koppelingen, spuitpunten en andere metalen slangkoppelingen | Clamps, couplings, nozzles, and other metal hose fittings
86610118. Lutherse kerk | Lutheran church

Werken bij De Lim-Mol: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Lim-Mol: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Lim-Mol. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Lim-Mol. Looking for open vacancies in other companies

  • Storingstechniekers (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gemotiveerd Storingstechnieker gezocht! Wij bij Let\\\'s work zijn voor onze klant, gespecialiseerd in het outsourcen van technische medewerkers op zoek naar een Storingstechnieker. je wordt uitgestuurd naar verschillende klanten waar je hoofdzakelijk zal in staan voor: - Het onderhoud van het elektrische en mechanisch gedeelte van het machinepark. - Het accent ligt op de elektrische kant waar je ook met PLC-sturingen zal te maken hebben. - Spoort defecten op in elektrische installaties en hun componenten. - Verhelpt storingen.

  • Metser (M/V) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bekende speler in nieuwbouw en renovatieprojecten zijn wij op zoek naar metsers. Je taken bestaan uit: •Uitvoeren van metselwerken •Zowel nieuwbouw als renovatie •Zowel verlijmen als metsen met mortel •Je werkt vooral met kalk- en zandsteen blokken •Bekisten, ijzer vlechten en beton gieten Mogelijkheid tot onmiddelijk vast werk

  • Marketeer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Een marketingstrategie ontwikkelen; Marktonderzoek uitvoeren. Op basis hiervan ga je de data analyseren en zet een marketingcampagne op; Je beheert en ontwikkeld de website, maakt logo's, folders,...; Je vertegenwoordigd samen met de accountmanager en de commerciële manager het bedrijf op verschillende sector gerelateerde events.

  • poetshulp langemark (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij, Hulp in Huis, dienstenchequebedrijf met respect voor medewerkers, zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Zoek je een nieuwe uitdaging, een vaste job of een extra verdienste? Bij ons kan je reeds aan de slag vanaf 10u per week! Ideaal om aan de job te wennen en om dit al dan niet te combineren met een andere parttime job. Wij maken steeds een uurrooster op jouw maat. “Voel je thuis bij Hulp in huis”! Kom gerust eens langs op kantoor voor verderevrijblijvende info!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Student uitzendconsulent - wekelijkse basis - sterke talenkennis - Topteam Kantoor Kortrijk! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Forum Jobs is een  uitzendorganisatie met verschillende vestigingen in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Brussel, Vlaams-Brabant en Henegouwen. Inzet, spirit en ervaring binnen de uitzendsector, zijn de sleutelwoorden waar het bij Forum Interim rond draait. Dankzij onze regionale spreiding en specialisatie groeiden wij in de regio al snel uit tot een belangrijke gesprekspartner op HR - vlak. De medewerkers van Forum Interim kunnen terugblikken op een jarenlange ervaring in de sector. Als uitzendconsulent sta je in voor het onthaal en grondige selectie van voornamelijk Engelstalige uitzendkrachten. Dit 1 a 2 dagen per week.

  • TECHNIEKER MACHINEPARK (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Isomasters

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek een kandidaat die sterk technisch onderlegd is. Je staat in voor het mechanisch en elektrisch onderhoud van het machinepark. Preventief onderhoud en depannages.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Teamcoördinator - payroll services (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Als adjunct kantoordirecteur stuur je een team van klantenadviseurs payroll aan. Samen met je team sta je garant voor een correcte en vlotte service met een tevreden klant als resultaat. Je waakt erover dat de principes van Partners for Life “Ken je klant” worden toegepast om zo een goede klantenrelatie op te bouwen, te behouden en te verbeteren. Je voert centraal aangestuurde commerciële acties in samenwerking met de kantoordirecteur uit. Je ondersteunt de kantoordirecteur bij de praktische organisatie van het kantoor. Aan de functie van adjunct kantoordirecteur worden specialisaties toegewezen. Je neemt de verantwoordelijkheid van minstens één onderwerp en bent hiervoor het aanspreekpunt in de zone.

  • Promomedewerker (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: D'OUWE POST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Om ons team te versterken, zoeken wij een vlotte promo medewerker. Je benadert potentiële horeca klanten voor de verkoop van ambachtelijke koekjes voor bij de koffie.

  • Fleximedewerker speelhuis (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: ORFES

    Type: Flexijob

    Je ontvangt onze kleine klantjes en hun ouders in ons tofste speelhuis - clubhuis. Afrekenen en klaarmaken van de drank, snoep en smikkel bestellingen. Verzorgen van de animatie voor verjaardagfeestjes, liedjes zingen, snoepkoffer spel, enz... Klaarmaken van de snoepkoffers en op het einde van de dag alles netjes proper maken en bijvullen voor de volgende dag. Je kan met kinderen en kleuters omgaan. Bij voorkeur sta je in het onderwijs of in de kinderopvang - je kan werken als FLEXIJOB Je wenst op zeer regelmatige basis te werken in de weekends en de schoolvakanties. Werkuren te bespreken: Mogelijkheden van werkuren zijn: 1ste en 2de vrijdag van de maand 17u00 - +- 21u00 Zaterdag en zondag vanaf 09u30 - +-14u30 of vanaf 14u30 - +- 20u00 In de schoolvakanties zijn we alle dagen op vanaf 10u00

Zoek naar antwoorden van De Lim-Mol in sociale netwerken
Look for responds of De Lim-Mol in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Lim-Mol. Laat een reactie achter voor De Lim-Mol. De Lim-Mol bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Lim-Mol. Leave a respond for De Lim-Mol. De Lim-Mol on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Lim-Mol op de google maps. Adres en contacten De Lim-Mol
Location of De Lim-Mol on the google maps. Address and contacts of De Lim-Mol

Andere gerelateerde bedrijven als come De Lim-Mol De Lim-Mol: All Comex | CANOE & KAYAK SERVICE | HUYSMANS METALEN NV | SONNEHUIS ('T) | Jan Bergman

Other related companies as De Lim-Mol: All Comex | CANOE & KAYAK SERVICE | HUYSMANS METALEN NV | SONNEHUIS ('T) | Jan Bergman

De Lim-Mol is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Mol, België. De volledige naam van het bedrijf is De Lim-Mol, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09463867187. Het bedrijf De Lim-Mol bevindt zich op het adres: Ezaart 273-277,2400. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 591,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 466,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in De Lim-Mol zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Lim-Mol is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Lim-Mol is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Lim-Mol, openstaande posities, locatie van De Lim-Mol op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Lim-Mol is a company, that was registered 2013 in Mol region, Belgium. Full name of company is De Lim-Mol, company assigned to the tax number BE09463867187. The company De Lim-Mol is located at the address: Ezaart 273-277,2400. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 591,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 466,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in De Lim-Mol were not found.
The main activity of De Lim-Mol is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Lim-Mol is not available. You also can look at reviews of De Lim-Mol, open positions, location of De Lim-Mol on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Lim-Mol, Mol: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Lim-Mol, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Lim-Mol, Mol: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Lim-Mol, employees, financial statistics.