Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

Particuliere bedrijvenNiet-classificeerbare vestigingen • Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.
Private companiesNonclassifiable Establishments • Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

Contactgegevens Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Moorselestraat 206, B-8930 Menen, België

Telefoon (phone): (056) 513160 (056) 513160

Fax (fax): (056) 518874 (056) 518874

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.
Products information Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07473968505
Ondernemingsnummer: 8523986816
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.
(Get full report from official database of BE for Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.
Addition kinds of activities for Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

9651. Regeling, diverse commerciële sectoren | Regulation, miscellaneous commercial sectors
101100. Ijzer ertsen | Iron ores
703202. Jeugdkampen | Youth camps
13219908. Productie van aardgas vloeistoffen | Natural gas liquids production
26210202. Perkament | Parchment paper
37140700. Motor wielen en onderdelen | Motor vehicle wheels and parts
73730403. Computer-aided manufacturing (cam) systemservice | Computer-aided manufacturing (cam) systems service

Werken bij Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant zijn wij op zoek naar een polyvalent elektricien voor de afdeling "facility". Je werkt hierbij op verschillende  locaties in Vlaanderen. Als allround elektricien, installeer je alle elektrische nutsvoorzieningen in woningen zoals verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, videofonie, parlofonie en databekabeling en voorziet de voeding hiervan. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende klanten (nieuwbouw en bestaande woningen) in een team van twee personen. Wat houdt jouw takenpakket precies in? Je plaatst leiding tracés van de installatie plaatsen volgens plan Je sluit schakelaars en wandcontactdozen aan Je plaatst bedrading en sluit elektrische kringen aan Je legt buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in- en opbouw en je kableert Je plaatst verdeelkasten en sluit ze aan Verder sta je in voor diverse residentiële verlichtingssystemen, lokale datanetwerken, parlofonie, videofonie, CATV, belinstallaties en telefonie; Je plaatst inbouwdozen en centraaldozen bij inbouw en holle wanden; Je voert ruwbouwwerkzaamheden uit waaronder kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden.

  • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

  • Lasser - stalen ramen en deuren (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: GO4JOBS MELSELE VG.2050/U.

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat aan de slag in ons atelier om van een ruw materiaal een afgewerkt product te maken. - Je staat in voor het lassen en slijpen van op maat gemaakte raam- en deurprofielen. - Naast het lassen zal je ook plooien, tappen en boren. - Je gaat proactief op zoek naar oplossingen bij afwijkingen. - Tot slot sta je in voor de kwaliteitscontrole van de door jou geproduceerde stukken.

  • CNC LASEROPERATOR 2 PLOEGEN (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar 1 CNC Lasersnijmachine operator. Heb je reeds een eerste ervaring opgedaan of ben je net afgestudeerd? Dan kom je zeker in aanmerking!

  • Huishoudhulp - REGIO NINOVE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: AMBY AALST

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van een kraaknette omgeving ? Zijn orde en netheid heel belangrijk voor jou? Ben je betrouwbaar en behulpzaam? Kom je graag bij andere mensen over de vloer en ben je sociaal vaardig ? Beschik je over het nodige organisatietalent om verschillende huishoudelijke taken aan te pakken en tot een goed einde te brengen? Dan ben jij de geknipte persoon! Naast een persoonlijke begeleiding kan je bij Amby ook rekenen op: Competitief loon volgens anciënniteit Vakantiegeld Maaltijdcheques Eindejaarspremie Contract van onbepaalde duur Onkostenvergoeding Uren zelf kiezen Werken dicht bij je thuis We contacteren jou zo snel mogelijk om een afspraak te maken op ons kantoor zodat we kunnen kennis maken. Als familiale organisatie staan we dicht bij onze mensen. Een persoonlijke aanpak tegenover klanten, huishoudhulpen en interne medewerkers is voor ons cruciaal. Met meer dan 10 jaar ervaring in de dienstencheque-sector spelen wij in op uw wensen en noden. Wie bij Amby komt werken, komt terecht in een hecht en gemotiveerd team

  • huishoudhulp regio lendelede (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: COMFY

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak van particuliere woningen. . Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de bewoner. Je organiseert je werk zelfstandig met respect voor de gewoontes en hygiënische normen van de bewoner. Je hebt een goede lichamelijke conditie

  • OPERATOR VASTE NACHT (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als OPERATOR ben je verantwoordelijk voor het draaiende houden van de machines. Hierbij komen volgende taken kijken: Parameters instellen en bijsturen; Het aanvullen van verpakkingsmateriaal, grondstoffen, ... ; Het analyseren van storingen; Het oplossen van de kleinere, eerste lijnstoringen; Ombouwen en correct afstellen van de machine; Nieuwe collega's begeleiden en opleiden; Het controleren en garanderen van de kwaliteit; Je rapporteert aan jouw teamleader en staat tewerkgesteld in een vast nachtregime (21u53 - 06u00) Trefwoorden: technisch operator , techniek , operator , productie , productiemedewerker , productiebedrijf , productieomgeving , productieoperator , lijn , elektriciteit , mechanica , PLC , storingen , niveau , technisch diploma , ploegen , shiften , vroege , late , nacht , Geel , Olen , Kempen , Herentals , optie vast , vast contract ,  ... Bedrijfsprofiel: SELECT HR staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de geschikte uitdaging. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.selecthr.be, voor al onze openstaande vacatures.   Onze klant is een internationaal bedrijf, actief in de productie van specifieke voedingsmiddelen, gevestigd regio Olen - Herentals. In het kader van een uitbreiding zijn zij op zoek naar OPERATORS om hun team te versterken.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • Administratief Talent Zelik ( NL- FR ) - (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Brussel

    Type: Vaste Job

    - Je lost administratieve vraagstukken op ter ondersteuning van de Account Managers. - Overleg met de klant, ontwerper en andere interne diensten om een vlotte verwerking en verschijning van de advertenties te garanderen. - Uiteraard denk je mee na over commerciële acties en leidt je deze in goede banen

  • Hoofdboekhouder (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: VISIT BRUSSELS

    Type: Vaste Job

    visit.brussels is het agentschap voor toerisme van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het heeft tot doel het imago van de hoofdstad van 500 miljoen Europeanen te promoten en te versterken en het aantal bezoekers in de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te verhogen. Het Departement: Het Departement Operating & Financial omvat de afdelingen boekhouding, personeelszaken, inkoop, IT, administratie, juridische zaken en gebouwenbeheer. De dienst Boekhouding beheert de algemene, analytische en begrotingsboekhouding van de verschillende diensten met behulp van hetzelfde softwarepakket. Het ontwikkelt een analytische boekhouding per evenement en per actie volgens de behoeften van de organisatie. Het beheert de begrotingsplanning en kwijt zich van de boekhoudkundige verplichtingen eigen aan vzw’s. Het zorgt voor de follow-up van de subsidies en de rechtvaardiging ervan bij de overheid. Plaats in het bedrijf: De Accounting Supervisor is afhankelijk van en werkt actief samen met de CFO. De voornaamste opdracht van deze dienst bestaat erin een volledige boekhouding te voeren overeenkomstig, enerzijds, de wet van 2 mei 2002 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk en, anderzijds, de organieke ordonnantie van 23 februari 2006 houdende de bepalingen die van toepassing zijn op de begroting, de boekhouding en de controle. (OOBBC). Zie volledige functiebeschrijving als bijlage.

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

Zoek naar antwoorden van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Laat een reactie achter voor Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Leave a respond for Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.. Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. op de google maps. Adres en contacten Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.
Location of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. on the google maps. Address and contacts of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: French Car Parts BVBA | Peeters J | Weyns J | Metallo Chimique International NV | Tarterie aux délices SPRL

Other related companies as Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V.: French Car Parts BVBA | Peeters J | Weyns J | Metallo Chimique International NV | Tarterie aux délices SPRL

Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473968505. Het bedrijf Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. bevindt zich op het adres: Moorselestraat 206, B-8930 Menen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., openstaande posities, locatie van Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., company assigned to the tax number BE07473968505. The company Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is located at the address: Moorselestraat 206, B-8930 Menen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. were not found.
The main activity of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is Nonclassifiable Establishments, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. is not available. You also can look at reviews of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., open positions, location of Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwonderneming Kijk & Bouw N.V., employees, financial statistics.