Bouwcenter Dils N.V.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • Bouwcenter Dils N.V.
Private companiesOil and Gas Extraction • Bouwcenter Dils N.V.

Contactgegevens Bouwcenter Dils N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bouwcenter Dils N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bouwcenter Dils N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industriepark 40, B-2235 Hulshout, België

Telefoon (phone): (015) 222322 (015) 222322

Fax (fax): (015) 225253 (015) 225253

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bouwcenter Dils N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bouwcenter Dils N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bouwcenter Dils N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bouwcenter Dils N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bouwcenter Dils N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bouwcenter Dils N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bouwcenter Dils N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bouwcenter Dils N.V.
Products information Bouwcenter Dils N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Bouwcenter Dils N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bouwcenter Dils N.V.
(Get full report from official database of BE for Bouwcenter Dils N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bouwcenter Dils N.V.
Addition kinds of activities for Bouwcenter Dils N.V.

962102. Licentiebureaus | Licensing agencies
22110812. Persdoek | Press cloth
32720501. Areaways, keldervenster: beton | Areaways, basement window: concrete
34430502. Behuizingen voor radium, metalen plaat | Housing cabinets for radium, metal plate
35999915. Zandraadsels (handzeef- of screeningsapparaat) | Sand riddles (hand sifting or screening apparatus)
73319906. Mailing brokers | Mailing list brokers

Werken bij Bouwcenter Dils N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bouwcenter Dils N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bouwcenter Dils N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bouwcenter Dils N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Conventioneel/CNC draaier/frezer (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant: Het machinepark omvat kleine en grote conventionele en CNC-draaibanken, een kotterbank, carroussel draaibank (dia. 4 meter) en CNC-bedfreesmachine.

  • C/CE chauffeur (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    C/CE chauffeur INTERNATIONAL (België, Nederland, Luxemburg, stukje Frankrijk) * zelf laden en lossen met elektrische transpalet * van 4 - 12 klanten per dag * code 95 moet in orde zijn * mensen die net hun rijbewijs hebben zonder ervaring komen ook in aanmerking * NL of FR vereist (contact met de klanten) * vertrekken rond 03u00 s'nachts * 10-12 uur per dag

  • Bediende Inbound (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE LOKEREN CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een callcenter in het Gentse zijn wij op zoek naar een medewerker (/-ster). Je staat in voor de inbound telefoontjes en doet aan upselling en afsprakenbeheer. Je werkt van 8u30-16u ofwel 12u-20u: tijdens deze uren moet je dus steeds beschikbaar zijn. Je zal 1 weekend op de twee moeten werken (zaterdag of zondag), zo heb je een recupdag tijdens de week. Belangrijk om te weten, de eerste drie maanden zal je enkel in de late shift meewerken van 12u tot 20u. Nadien kan je uurrooster bekeken worden. De agenten die op deze afdeling werken ontvangen oproepen van klanten van Proximus die een vraag hebben over hun factuur. De agenten helpen de klant verder maar proberen op het einde van het gesprek nog een upsell te doen. Voor deze functie moet je vaardig zijn in het Nederlands: meertaligheid is een plus maar geen vereiste.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • VERPLEEGKUNDIGE voltijds mobiele equipe (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: WOONZORGCENTRUM SINT ANNA

    Type: Vaste Job

    VZW Groep Sint-Franciscus baat woonzorgcentra uit in Brakel (Sint-Franciscustehuis), Oosterzele (De Zilverlinde en OLV Ter Veldbloemen) en Haaltert (Sint Jozef en Sint Anna) en heeft momenteel een vacature voor verpleegkundige in WZC Sint Anna, stationsstraat 165, 9450 Haaltert.

  • Gerant (e) voor kledingszaak - regio Izegem - VAST contract (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als gerant (e) in de fashion of je hebt er reeds een aantal jaren opzitten als verkoper / verkoopster en bent klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Misschien is deze functie als gerant wel iets voor jou? Dit is een functie met veel verschillende aspecten: Aansturen en coachen van verschillende personeelsleden Opmaak van personeelsplanningen, opvangen van ziektes en verlof door tijdelijke krachten in te schakelen Je neemt het volledige beheer van de winkel onder jouw vleugels en streeft naar de te behalen budgetten Je werkt actief mee in de verkoop, kassa, stock etc.

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Wij zoeken een expert in CCTV - ALARM - TOEGANGSCONTROLE - BRANDDETECTIE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant ontwikkelt en integreert complete oplossingen voor het technisch beheer van gebouwen, waarin zowel de veiligheidsaspecten (CCTV, toegangscontrole,…) als de operationele aspecten (verlichting, energiebeheer, HVAC,…) geïntegreerd zijn. Het doet dit voor uiteenlopende sectoren zoals institutionele gebouwen, stations, communicatie knooppunten. Onze operationele kantoren zijn gevestigd in Zaventem. Wij zijn op zoek naar een technicus (m/v) gespecialiseerd in bijzondere bouwtechnieken voor de installatie, indienststelling, onderhoud en depannage van regel- en controleapparatuur voor (in volgorde van belangrijkheid): • toegangscontrole • bewakingscamera's (CCTV) • alarm • branddetectie UW MISSIE: • installatie van kasten en toestellen + plaatsen van kabels • ingebruikname en herstelling • aansluitingen van kasten en dozen • installatie van software die verbonden is met de geïnstalleerde systemen • organisatie en planning van het werk op de verschillende werven • contact met de klanten en coördinatie met de verschillende betrokkenen

  • PLAATSER RAMEN/DEUREN & VERANDA'S (ZICHEM)

    Regio: ZICHEM

    Bedrijf: MOBELEC PRODUCTS

    Type: Vaste Job

    Het plaatsen van ramen, deuren en veranda's in aluminium en PVC op de werf.

  • VRACHTWAGENCHAUFFEUR - VUILNISOPHALER TE BEERSE (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: IOK AFVALBEHEER

    Type: Vaste Job

    Je zamelt afval in huis aan huis volgens een route via een GPS systeem. Je bestuurt de ophaalwagen en wisselt af met een collega chauffeur. Een belangrijk deel van je taak bestaat uit het ophalen zelf. Je zorgt voor de orde en netheid van de vrachtwagen. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van jezelf, je collega-ophalers en de omgeving. Je start als reserve-chauffeur en groeit door tot chauffeur. Een ophaalploeg bestaat uit een chauffeur, reserve-chauffeur en een ophaler. Het ophalen blijft altijd een deel uitmaken van je taak. Je wordt tewerkgesteld op het Milieubedrijf Beerse Oost, Steenbakkersdam 16-18 in 2340 Beerse.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

Zoek naar antwoorden van Bouwcenter Dils N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Bouwcenter Dils N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bouwcenter Dils N.V.. Laat een reactie achter voor Bouwcenter Dils N.V.. Bouwcenter Dils N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bouwcenter Dils N.V.. Leave a respond for Bouwcenter Dils N.V.. Bouwcenter Dils N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bouwcenter Dils N.V. op de google maps. Adres en contacten Bouwcenter Dils N.V.
Location of Bouwcenter Dils N.V. on the google maps. Address and contacts of Bouwcenter Dils N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Bouwcenter Dils N.V. Bouwcenter Dils N.V.: Pump Fleet Services | Globali (Housing Management) | Bvba Interactive Systems | leeway | privat

Other related companies as Bouwcenter Dils N.V.: Pump Fleet Services | Globali (Housing Management) | Bvba Interactive Systems | leeway | privat

Bouwcenter Dils N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Bouwcenter Dils N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf Bouwcenter Dils N.V. bevindt zich op het adres: Industriepark 40, B-2235 Hulshout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Bouwcenter Dils N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bouwcenter Dils N.V. is Olie- en gaswinning, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bouwcenter Dils N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bouwcenter Dils N.V., openstaande posities, locatie van Bouwcenter Dils N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Bouwcenter Dils N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Bouwcenter Dils N.V., company assigned to the tax number BE04072052001. The company Bouwcenter Dils N.V. is located at the address: Industriepark 40, B-2235 Hulshout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Bouwcenter Dils N.V. were not found.
The main activity of Bouwcenter Dils N.V. is Oil and Gas Extraction, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Bouwcenter Dils N.V. is not available. You also can look at reviews of Bouwcenter Dils N.V., open positions, location of Bouwcenter Dils N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bouwcenter Dils N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bouwcenter Dils N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bouwcenter Dils N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bouwcenter Dils N.V., employees, financial statistics.