Boge Kompressoren B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Boge Kompressoren B.V.B.A.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Boge Kompressoren B.V.B.A.

Contactgegevens Boge Kompressoren B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Boge Kompressoren B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Boge Kompressoren B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bergensesteenweg 189, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw, België

Telefoon (phone): (02) 332 29 70 (02) 332 29 70

Fax (fax): (02) 332 32 96 (02) 332 32 96

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Boge Kompressoren B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Boge Kompressoren B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Boge Kompressoren B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Boge Kompressoren B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Boge Kompressoren B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Boge Kompressoren B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Boge Kompressoren B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Boge Kompressoren B.V.B.A.
Products information Boge Kompressoren B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Boge Kompressoren B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Boge Kompressoren B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Boge Kompressoren B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Boge Kompressoren B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Boge Kompressoren B.V.B.A.

14599901. Bruciet mijnbouw | Brucite mining
23890104. Regalia | Regalia
27410207. Kaarten: publicatie en afdrukken | Maps: publishing and printing
36639900. Radio en t.v. | Radio and t.v. communications equipment, nec
50479903. Röntgenfilm en benodigdheden | X-ray film and supplies
51130308. Stel kartonnen dozen op | Setup paperboard boxes
51370601. Blouses | Blouses
58120401. Automat (eetplekken) | Automat (eating places)
73891403. Barter uitwisseling | Barter exchange
96310000. Regeling, beheer van nutsbedrijven | Regulation, administration of utilities

Werken bij Boge Kompressoren B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Boge Kompressoren B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Boge Kompressoren B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Boge Kompressoren B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Installateur elektrische laadpunten | residentieel elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit, zonnepanelen en elektrische laadpunten, zijn wij op zoek naar een installateur voor laadpunten van hybride en elektrische wagens. Je takenpakket omvat: Installatie van elektrische laadpunten voor auto's Zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken Opmaken van elektrische schema's Foutopsporing Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je start telkens tussen 6 en 7 uur 's morgens vanuit Herenthout en je werkt op verplaatsing in de brede regio Antwerpen/Kempen/Vlaams-Brabant.

  • Verko(o)per(ster) in de beenhouwerij en charcuterie afdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een medewerker verkoop voor de beenhouwerij en charcuterie afdeling in een supermarkt. Taken hierbij zijn: inpakken vlees aan inpakmachine om daarna in de verkoop te brengen Meehelpen bereidingen klaarmaken (préparé scheppen, brochetten maken, fondue ¿ en gourmetschotels maken ¿) Meehelpen reinigen machines beenhouwerij Bestelling klanten opnemen en opvolgen in overleg met chef beenhouwerij

  • Vacature | slager | (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je kan alle soorten werken in de beenhouwerij uitvoeren ontbenen bereidingen afgewerkte producten schotels charcuterie pensen en worsten . Je spreekt Nederlands en kent de basis van het Frans.

  • Kantoorverantwoordelijke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een boekhoudkantoor in Oudenaarde zijn we op zoek naar een office manager Je staat in voor de coördinatie van de werking binnen het boekhoudkantoor Je staat in voor agendabeheer, websitebeheer, mailings, telefonie, digitaal archief Je staat in contact met het ondernemingsloket Daarnaast ook basiswerk boekhouden: input van gegevens en btw-aangifte Je staat in voor alle taken met betrekking tot de werking van het kantoor en gaat deze optimaliseren 

  • Lasser/ijzervlechter (m/v) (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: RUNTIME (VG.479/BUOS)

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een lasser/ijzervlechter voor onze klant te Putte. Uw taken omvatten het vlechten van wapeningsbalken, het bedienen van een plooimachine, het voorbereiden van wapeningstaal. Verder komen er ook nog de volgende zaken bij zoals gaten frezen, kopplaten lassen en allerlei laswerk aan stalen balken. Er wordt ook verwacht dat u de klanten op een snelle en vriendelijke manier verderhelpt.

  • Monteur / plaatser industriebouw (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt op verplaatsing als monteur in de industriebouw, dit houdt in dat je samen met de ploeg de ruwbouw zet van de gebouwen alsook de dakconstructies.

  • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES OLEN (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: CAVALO

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Solution Sales Specialist (Healthcare ICT) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Xperthis

    Type: Vaste Job

    Als Solution Sales Specialist ben je verantwoordelijk voor de prospectie en verkoop van onze Oazis administratieve oplossingen aan Franstalige ziekenhuizen in Belgïë. Je vervoegt het sales team van Smart Care Management (Oazis/ERP4HC/Apotheek) en werkt nauw samen met de ontwikkelings- en implementatie experten. Je staat in voor het identificeren van nieuwe commerciële opportuniteiten voor Oazis bij nieuwe klanten en ondersteunt de Key Account Managers voor Oazis bij bestaande klanten. Een goede samenwerking met Smart Care Delivery opbouwen en onderhouden, dat verantwoordelijk is voor oplossingen in het domein van patiëntendossiers en een sterke klantenbasis heeft bij Franstalige klanten, is hiertoe essentieel. Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van de relaties met de functionele verantwoordelijken van de ziekenhuizen. Je hebt interesse in de digitale uitdagingen van ziekenhuizen en de zorgsector en volgt de marktevolutie en nieuwe technologieën. Je voornaamste verantwoordelijkheden zijn: de administratieve noden van ziekenhuizen analyseren, nieuwe kansen identificeren en offertes opstellen en opvolgen; met je inzicht in de organisatiedynamiek en -processen van ziekenhuizen Oazis voorstellen met toegevoegde waarde uitwerken en verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van het verkoopstraject; samen met je collega's de haalbaarheid, kosteneffectiviteit en bruikbaarheid van nieuwe Oazis offertes uitwerken; veranderingen van organisatie, processen en medewerkers in ziekenhuizen nauw opvolgen; als commercieel aanspreekpunt nauwlettend toezien op de voltooiing van Oazis contracten met ziekenhuizen, met bijzondere nadruk op tijdigheid, kwaliteit en klantentevredenheid.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Personal trainer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: fit20

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als personal trainer sta je in voor het begeleiden van zowel nieuwe leden als bestaande leden. Je krijgt eerst een opleiding over hoe fit20 juist werkt en waar je als trainer aandacht aan dient te besteden. De taken zijn divers: - introductiesessies geven - luisteren naar de noden en wensen van de klant, en op basis daarvan advies geven en de fit20 oefeningen aanpassen - de toestellen instellen - intense begeleiding van 20 minuten per persoon/2 personen - empathisch en motiverend werken - dagelijks de uitslag van de introductiesessies rapporteren - opvolging van leads die nog geen introductie gepland hebben en van leads die na de introductie nog twijfelen

  • VERKOOPSMEDEWERKER (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: VANGROOTLOON

    Type: Flexijob

    U staat in voor: het helpen in de kleine keuken (broodjes, croques...) het onderhoud van de winkel afruimen van tafels

Zoek naar antwoorden van Boge Kompressoren B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Boge Kompressoren B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Boge Kompressoren B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Boge Kompressoren B.V.B.A.. Boge Kompressoren B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Boge Kompressoren B.V.B.A.. Leave a respond for Boge Kompressoren B.V.B.A.. Boge Kompressoren B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Boge Kompressoren B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Boge Kompressoren B.V.B.A.
Location of Boge Kompressoren B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Boge Kompressoren B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Boge Kompressoren B.V.B.A. Boge Kompressoren B.V.B.A.: METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA | Diamonds Events | Chocolaterie Guyliam N.V. | Derumier, Alexandre | Erik Vlietinck

Other related companies as Boge Kompressoren B.V.B.A.: METROPOLIS MUSIC PUBLSHERS BVBA | Diamonds Events | Chocolaterie Guyliam N.V. | Derumier, Alexandre | Erik Vlietinck

Boge Kompressoren B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Boge Kompressoren B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf Boge Kompressoren B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Bergensesteenweg 189, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Boge Kompressoren B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Boge Kompressoren B.V.B.A. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Boge Kompressoren B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Boge Kompressoren B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Boge Kompressoren B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Boge Kompressoren B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Boge Kompressoren B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04772979736. The company Boge Kompressoren B.V.B.A. is located at the address: Bergensesteenweg 189, B-1600 Sint-Pieters-Leeuw. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Boge Kompressoren B.V.B.A. were not found.
The main activity of Boge Kompressoren B.V.B.A. is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Boge Kompressoren B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Boge Kompressoren B.V.B.A., open positions, location of Boge Kompressoren B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Boge Kompressoren B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Boge Kompressoren B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Boge Kompressoren B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Boge Kompressoren B.V.B.A., employees, financial statistics.