DE BUCK COMPANY NV

Contactgegevens DE BUCK COMPANY NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BUCK COMPANY NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BUCK COMPANY NV

Regio (region): Nazareth (Eke), België

Adres (address): Steenweg 233A,9810, België

Telefoon (phone): 09 385 47 47 09 385 47 47

Fax (fax): 09 385 44 47 09 385 44 47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BUCK COMPANY NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BUCK COMPANY NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BUCK COMPANY NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BUCK COMPANY NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BUCK COMPANY NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BUCK COMPANY NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BUCK COMPANY NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BUCK COMPANY NV
Products information DE BUCK COMPANY NV

BTW identificatienummer (tax): BE05036102294
Ondernemingsnummer: 7268249511
Hoofdstad (capital): 525,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 131,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2016
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in DE BUCK COMPANY NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BUCK COMPANY NV
(Get full report from official database of BE for DE BUCK COMPANY NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BUCK COMPANY NV
Addition kinds of activities for DE BUCK COMPANY NV

162399. Water-, riool- en utiliteitsleidingen, nec | Water, sewer, and utility lines, nec
01619908. Vrachtwagen boerderij | Truck farm
07210105. Wijnstokken, teelt van | Vines, cultivation of
29529901. Asfalt verzadigd bord | Asphalt saturated board
35790300. Papierverwerkende machines | Paper handling machines
39490501. Ammunitiebanden, sporttype | Ammunition belts, sporting type
40119901. Elektrische spoorwegen | Electric railroads

Werken bij DE BUCK COMPANY NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BUCK COMPANY NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BUCK COMPANY NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BUCK COMPANY NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Carrossier met ervaring (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als carrossier ben je verantwoordelijk om een topproduct af te leveren. Mensen vertouwen hun geliefde auto in jouw handen. Je helpt mee in de herstellingen van het koetswerk, je staat in voor het monteren en demonteren van verschillende onderdelen. Het is zeer nauwkeurig werk, daarom zijn we ook op zoek naar specialisten.

  • DTP-grafisch vormgever (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heeft Adobe CC geen geheimen voor jou en kan je vlot en efficiënt werken? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!  Voor onze klant, regio Lichtervelde, zijn we op zoek naar een DTP-grafisch vormgever. Hierbij ben je vooral gericht op een vlotte en efficiënte voortgang van productie. Jij vormt namelijk de link tussen prepress en drukkerij. Binnen de (kwalitatief) vastgelegde normen maak en corrigeer je de aangeleverde bestanden tot drukklare bestanden.Hoe ziet jouw takenpakket eruit? het verwerken en corrigeren van digitale bestanden het onderhouden van de CTP-omgeving het controleren van eigen werk en het uitvoeren van de 4-ogen controle op het werk van directe collega's het naleven van instructies en vastgelegde proceduresHoe ziet jouw week eruit? Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag tijdens de dag.

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, één van de Europese marktleiders in PREFAB beton, in Grobbendonk, regio Herentals,  zijn we op zoek naar een lasser Je wordt ingeschakeld in een geautomatiseerde productieafdeling voor dubbele wanden en vloerplaten. Als lasser ben je verantwoordelijk voor het maken van de juiste wapeningskorven. Dit gebeurt op basis van wapeningsplannen.

  • Gepassioneerde productiemedewerker/vlinder! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bruisend en jong familiebedrijf actief in de vervaardiging van oa. voedingssupplementen en vitaminepreparaten, zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en gedreven collega om hun team te komen versterken! Je draait mee als productiemedewerker (vlinder) in de verscheidene stappen van ons productieproces Kandidaten die van nature een interesse en aanleg hebben voor gezond leven, evenwichtig voedingspatroon en de kracht van natuurlijke producten hebben een streepje voor!

  • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Axxi4You

    Type: Dienstenchequebaan

    Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Parketlegger (m/v) (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf te Kampenhout zijn we op zoek naar een student schrijnwerkerij.  Je zal tewerkgesteld worden in de schoolvakanties en occasioneel op zaterdagen.  

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Adjunct Smatch Haaltert(M/V) (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: PROFI

    Type: Vaste Job

    Tijdens een praktijkgerichte opleiding leert u het dagelijks functioneren en beheer van de winkel kennen. Als assistent wordt u de rechterhand van de gerant. Samen met de gerant staat u in voor het operationele gedeelte van het commerciële en financiële beheer van de winkel. Tevens staat u, samen met de gerant, in voor het team van medewerkers.

  • ergotherapeut (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons praktijkhuis in Willebroek en Heffen zijn we op zoek naar een ergotherapeut. Je werkt samen met sportcoach, kinesist, psycholoog, studiecoach, seksuoloog, ... Meer info over de praktijkhuizen op: www.praktijkhuispleintje.be www.praktijkhuissen.be

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

Zoek naar antwoorden van DE BUCK COMPANY NV in sociale netwerken
Look for responds of DE BUCK COMPANY NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BUCK COMPANY NV. Laat een reactie achter voor DE BUCK COMPANY NV. DE BUCK COMPANY NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BUCK COMPANY NV. Leave a respond for DE BUCK COMPANY NV. DE BUCK COMPANY NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BUCK COMPANY NV op de google maps. Adres en contacten DE BUCK COMPANY NV
Location of DE BUCK COMPANY NV on the google maps. Address and contacts of DE BUCK COMPANY NV

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BUCK COMPANY NV DE BUCK COMPANY NV: Verhelst Bouwmaterialen | Pieters S | Capricho BVBA | Universal Sales Food Company | Iles de Paix

Other related companies as DE BUCK COMPANY NV: Verhelst Bouwmaterialen | Pieters S | Capricho BVBA | Universal Sales Food Company | Iles de Paix

DE BUCK COMPANY NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio Nazareth (Eke), België. De volledige naam van het bedrijf is DE BUCK COMPANY NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05036102294. Het bedrijf DE BUCK COMPANY NV bevindt zich op het adres: Steenweg 233A,9810. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 525,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 131,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in DE BUCK COMPANY NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BUCK COMPANY NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BUCK COMPANY NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BUCK COMPANY NV, openstaande posities, locatie van DE BUCK COMPANY NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DE BUCK COMPANY NV is a company, that was registered 2016 in Nazareth (Eke) region, Belgium. Full name of company is DE BUCK COMPANY NV, company assigned to the tax number BE05036102294. The company DE BUCK COMPANY NV is located at the address: Steenweg 233A,9810. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 525,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 131,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in DE BUCK COMPANY NV were not found.
The main activity of DE BUCK COMPANY NV is Miscellaneous Repair Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BUCK COMPANY NV is not available. You also can look at reviews of DE BUCK COMPANY NV, open positions, location of DE BUCK COMPANY NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BUCK COMPANY NV, Nazareth (Eke): adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BUCK COMPANY NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BUCK COMPANY NV, Nazareth (Eke): address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BUCK COMPANY NV, employees, financial statistics.