Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.
Private companiesFurniture and Fixtures • Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

Contactgegevens Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Carrieres 1, B-6030 Marchienne-au-Pont, België

Telefoon (phone): (071) 511601 (071) 511601

Fax (fax): (071) 518480 (071) 518480

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Body Cote Belgium Division Marchienne S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Body Cote Belgium Division Marchienne S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.
Products information Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06429168701
Ondernemingsnummer: 2842956542
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.
(Get full report from official database of BE for Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.
Addition kinds of activities for Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

28650308. chloornaftaleen | Chloronaphthalene
28990116. Wintergroene olie | Wintergreen oil
37140212. Transmissie, motorvoertuig | Transmissions, motor vehicle
50840401. Derricks | Derricks
76992210. Reparatie van restauratieapparatuur | Restaurant equipment repair

Werken bij Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch operator InBev Leuven! (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technisch operator ben je verantwoordelijk voor het dagdagelijks draaien van machines. Jouw taken zijn oa: Instellen van de machines Ombouwen van de machine nav een ander type verpakking Je houdt ervan om pannes en storingen snel en goed op te lossen om zo de continuïteit van onze productie te garanderen. Deze opdracht is in 3 ploegen (vroege - late - nacht) met kans op vast contract indien positieve evaluatie.

  • Productiearbeider | 3 ploegen| Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Herentals zijn wij nog op zoek naar gemotiveerde productiearbeiders in 3 ploegen. Je werkt in 2 ploegen of vaste nacht. Je bent een onderdeel in het productieproces en staat in voor een vlotte werking van de lijn.

  • Heftruckchauffeur (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die actief is in shelving, subcontracting, solar en sprinkler watertanks zijn wij opzoek naar een heftruckchauffeur.

  • DAKDEKKER (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor: het uitmeten van daken het plaatsen van pannenlatten de randafwerking met lood rondom schouw, velux … het slijpen van dakpannen de pannen vastleggen d.m.v. panhaken en nagels het plaatsen en afwerken van Velux zinken goten & regenwateraflopen solderen het plaatsen van kilgoten

  • Junior internationaal sales coordinator (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Roeselare zijn we op zoek naar een internationaal sales coordinator die:  Sales meetings en trainingen in België, Nederland en Duitsland organiseert. Een cruciale rol vervult binnen de verkooporganisatie. Meehelpt om de vooropgestelde targets te realiseren. Waakt dat de afdelingen conform de procedures werken en verschillende sales - methodieken coördineert en implementeert. Rapporteert aan de sales manager en de nodige actieplannen bepaalt en opvolgd. Op regelmatige basis aanwezig is in de 3 landen.

  • Winkelbediende verkoop toonbank - charcuterie & kaas - supermarkt (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een hart voor voeding en etenswaren? Wij zijn we op zoek naar een ervaren winkelbediende voor een supermarkt te Oostende, voor de kaas- en charcuterie afdeling. Voor onze klant, een supermarkt, zijn we op zoek naar een winkelbediende voor de afdeling kaas & charcuterie. Je bedient de klanten, vult de toonbank aan en houdt ze op orde. Dit houdt ook in dat je de machines kuist en de toonbank poetst. Daarnaast help je mee in het atelier (plaatjes klaarzetten , slaatjes maken,...).

  • Huishoudhulp De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques Deinze

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Ben je op zoek naar een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan is een job als poetshulp met dienstencheques iets voor jou! Jouw taken: Poetsen Strijken Boodschappen doen Strijken Momenteel zijn wij dringend op zoek naar iemand in de regio DE PINTE/SINT-MARTENS-LATEM

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Bijlesgever/Coach voor WETENSCHAPPEN (m/v) REGIO TERVUREN/OVERIJSE/MEISE (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: My Sherpa

    Type: Studentenjob

    Jouw doel: ervoor zorgen dat jouw leerlingen hun doel bereiken door aan elke leerling een aangepaste methode aan te reiken en hen bijkomende uitleg te geven, evenals tips en tricks om te slagen. Je kiest zelf in welke regio je werkt, hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent. Je zal bijlessen geven aan leerlingen uit het lager, secundair of hoger onderwijs.

  • Mecanieker . (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: SOFIDEL Benelux

    Type: Vaste Job

    · Je voert onderhoudswerkzaamheden en curatieve herstellingen uit aan alle installaties van de afdeling op mechanisch en hydraulisch gebied, zodat productieonderbrekingen vermeden worden. · Je monteert, demonteert en stelt allerhande productiemachines af. Je bewerkt materialen en maakt hierbij gebruik van handgereedschappen. Ook bedien je een rolbrug en bestuur je een heftruck.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • Logopedist(e) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: OP WIELTJES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Behandelen van kinderen met taal- spraak- en leermoeilijkheden.

Zoek naar antwoorden van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Laat een reactie achter voor Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Leave a respond for Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.. Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. op de google maps. Adres en contacten Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.
Location of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. on the google maps. Address and contacts of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: ACA BATTERIJEN | Almico NV | Het Volk BVBA | Euroquip | DEWAGTERE ENGINEERING

Other related companies as Body Cote Belgium Division Marchienne S.A.: ACA BATTERIJEN | Almico NV | Het Volk BVBA | Euroquip | DEWAGTERE ENGINEERING

Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06429168701. Het bedrijf Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. bevindt zich op het adres: Rue des Carrieres 1, B-6030 Marchienne-au-Pont. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., openstaande posities, locatie van Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., company assigned to the tax number BE06429168701. The company Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is located at the address: Rue des Carrieres 1, B-6030 Marchienne-au-Pont. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. were not found.
The main activity of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. is not available. You also can look at reviews of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., open positions, location of Body Cote Belgium Division Marchienne S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Body Cote Belgium Division Marchienne S.A., employees, financial statistics.