BNB S.A.

Contactgegevens BNB S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BNB S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BNB S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bld de Berlamont 14, B-1000 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 2214192 (02) 2214192

Fax (fax): (02) 2213109 (02) 2213109

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BNB S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BNB S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BNB S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BNB S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BNB S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BNB S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BNB S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BNB S.A.
Products information BNB S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in BNB S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BNB S.A.
(Get full report from official database of BE for BNB S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BNB S.A.
Addition kinds of activities for BNB S.A.

232301. Mannen en jongens stropdassen en strikjes | Men's and boys' neckties and bow ties
344601. Trappen, brand ontsnapt, balkons, relingen en ladders | Stairs, fire escapes, balconies, railings, and ladders
769999. Reparatiediensten, nec, nec | Repair services, nec, nec
22990108. Tapijtvulling, textiel | Upholstery filling, textile
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
35850301. Oven, warme lucht: elektrisch | Furnaces, warm air: electric
38610316. Statieven, camera en projector | Tripods, camera and projector
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics
57350201. Audio tapes, vooraf opgenomen | Audio tapes, prerecorded
79410000. Sportclubs, managers en promotors | Sports clubs, managers, and promoters

Werken bij BNB S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BNB S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BNB S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BNB S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Dagploeg (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: T-INTERIM EEKLO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent verantwoordelijk voor het instellen, bedienen en bijsturen van een profileerlijn voor het frezen van PVC wandtegels • Je zorgt voor een gewaarborgde continuïteit in de productie • Je rapporteert dagelijks aan de ploegverantwoordelijke • Je vervangt de ploegchef bij afwezigheid Bedrijfsprofiel: Het bedrijf produceert kwaliteitsvolle decoratieve PVC-materialen aan zoals wandpanelen, muurbekleding voor buitengebruik, waterbestendige en watervaste laminaatvloeren, badkamerpanelen, enz. en dit voor de professionele en de doe-het-zelf markt

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Itegem (ITEGEM)

    Regio: ITEGEM

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet 2018 goed in en contacteer ons! Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Itegem Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Medewerker schoonmaak (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: VANDEPITTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij particulieren zal je instaan voor het uitvoeren van huishoudelijke taken (vb: poetsen, stof afnemen, bereikbare ramen reinigen, ...). De klanten zijn bij jou in de regio gesitueerd.

  • Jobstudent Tuinaanleg (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Willebroek dat gespecialiseerd is in tuinaanleg, zijn we op zoek naar een student die 1 of 2 dagen per week kan werken. Bij voorkeur werk je op dinsdag en/of woensdag. Je wordt begeleid door een ervaren collega, die jou alles zal aanleren en jou zal bijstaan tijdens het werk. Ervaring is dus zeker niet vereist, de wil om bij te leren wel.

  • Bijverdienst verkoop H & M (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Randstad zoekt vlotte medewerkers om een 2 à 3 tal dagen per week bij te springen bij H&M in Roeselare Je helpt bij het labelen van nieuwe kledij, pashokjes, afprijzen, uitpakken, uithangen op kapstokken.... Wekelijks kan je een aantal dagen aan de slag

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Mecanicien productiemachines 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: vind! Ieper

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de goede werking van het mechanisch gedeelte van de productiemachines. Je voorkomt en herstelt defecten. Je voert opdrachten uit door middel van aanwijzingen van de onderhoudsverantwoordelijke, informatie die de operator of gebruiker je verstrekt en door middel van de technische dossiers van de machines.

  • Monteur/Elektricien/Technicus (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ASC-SERVICE

    Type: Vaste Job

    ASC plaatst, onderhoudt en herstelt t oegangscontrole, automatisatie, camerabewaking, recreatietechnieken. Wij zoeken dringend een industrieel elektricien. Wij staan ook open voor IBO mits de nodige technische basiskennis aanwezig is. Kijk ook eens op www.asc-service.be voor meer info.

  • Magazijnier / Orderpicker (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Functie-inhoud: Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor het ontvangen, sorteren, kwaliteitscontrole en stockeren van turbo’s + onderdelen. Je registreert de verschillende turbo's op de computer. Je ondersteunt de orderpicking en verzending als er pieken zijn.

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • "SLIMME" BIJLESLERAREN (regio Leuven/VLAAMS-BRABANT) (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: L2018.

  • Eurostaff - Senior Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My global client in Brussels is looking for a Senior Java developer to join their organisation. Please see technical spec below -      Technical skills Java 8 Spring (MVC, beans, Rest, Security) Reactive programming - (bonus) MicroServices - Rest services Testing tools: JUnit Any frontend experience with Angular would be greatly appreciated, however this is not a mandatory skill.     Environment JBoss EAP 7 Oracle GIT IntelliJ (IDE) Agile / Scrum   Contracts Details 12 month contract English is mandatory + one of the local languages (French and Dutch) Fulltime onsite in Brussels   Please note you must be eligible to work in Belgium for this contract mission.

Zoek naar antwoorden van BNB S.A. in sociale netwerken
Look for responds of BNB S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BNB S.A.. Laat een reactie achter voor BNB S.A.. BNB S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BNB S.A.. Leave a respond for BNB S.A.. BNB S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BNB S.A. op de google maps. Adres en contacten BNB S.A.
Location of BNB S.A. on the google maps. Address and contacts of BNB S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come BNB S.A. BNB S.A.: DEKEYSER ASSOCIATION | Devriendt Drukkerij nv | Atelier Passe Partout | Serbruyns & Zoon | S.E.F.M.E.P. SCRL

Other related companies as BNB S.A.: DEKEYSER ASSOCIATION | Devriendt Drukkerij nv | Atelier Passe Partout | Serbruyns & Zoon | S.E.F.M.E.P. SCRL

BNB S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is BNB S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf BNB S.A. bevindt zich op het adres: Bld de Berlamont 14, B-1000 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BNB S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BNB S.A. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BNB S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BNB S.A., openstaande posities, locatie van BNB S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BNB S.A. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is BNB S.A., company assigned to the tax number BE03181610107. The company BNB S.A. is located at the address: Bld de Berlamont 14, B-1000 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BNB S.A. were not found.
The main activity of BNB S.A. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BNB S.A. is not available. You also can look at reviews of BNB S.A., open positions, location of BNB S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BNB S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BNB S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BNB S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BNB S.A., employees, financial statistics.