Biscuiterie Seghers N.V.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Biscuiterie Seghers N.V.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Biscuiterie Seghers N.V.

Contactgegevens Biscuiterie Seghers N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biscuiterie Seghers N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biscuiterie Seghers N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Kapelanielaan 12, B-9140 Temse, België

Telefoon (phone): (03) 7710134 (03) 7710134

Fax (fax): (03) 7712755 (03) 7712755

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biscuiterie Seghers N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biscuiterie Seghers N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biscuiterie Seghers N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biscuiterie Seghers N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biscuiterie Seghers N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biscuiterie Seghers N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biscuiterie Seghers N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biscuiterie Seghers N.V.
Products information Biscuiterie Seghers N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE04842742919
Ondernemingsnummer: 1238952636
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 239,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Biscuiterie Seghers N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biscuiterie Seghers N.V.
(Get full report from official database of BE for Biscuiterie Seghers N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biscuiterie Seghers N.V.
Addition kinds of activities for Biscuiterie Seghers N.V.

161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
635102. Fidelity verzekering | Fidelity insurance
27590501. Aankondigingen: afdrukken, nsk | Announcements: printing, nsk
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
51629905. Kunststof lakens en staven | Plastics sheets and rods
87410103. Kantoor management | Office management

Werken bij Biscuiterie Seghers N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biscuiterie Seghers N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biscuiterie Seghers N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biscuiterie Seghers N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Junior service elektricien m/v (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten in de regio van Wilrijk zijn wij op zoek naar een gemotiveerde junior elektricien m/v: - Je gaat op basis van een dagplanning op pad naar diverse kleine werven - Je voert onderhoud uit aan de machines en vervangt indien nodig stukken - Je staat in contact met bewoners/syndicussen,... - Na elke interventie vul je een kort administratief verslag in - Je zal voornamelijk elektrische en mechanische ingrepen moeten doen.

  • Bediende verkoper Colruyt Zoersel (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Magazijnier: groothandel zonnepanelen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je wordt tewerkgesteld in groothandel van zonnepanelen en omvormers, actief sinds 2005. Functie: magazijnier: inkomende goederen sorteren en stockeren manueel orderpicken (geen gebruik van scanners mogelijk) goederen verzamelen met behulp van een elektrische transpallet bestelling inputten in pc orders naar pickingzone brengen en via wikkelaar klaarmaken voor verzending

  • Administratief bediende (HOESELT)

    Regio: HOESELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een administratief & logistiek bediende voor een bedrijf te Hoeselt. Jouw taken: Opvolgen van de bestellingen Contact met klanten, telefoon, mail, … Planning en regelen van transporten Stockbeheer Plaatsen van bestellingen bij leveranciers

  • Huishoudhulp DCO De Bron - Regio Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    De Bron werft aan! DCO De Bron blijft groeien en is op zoek naar enthousiaste medewerkers om ons team te versterken. Sta jij al te popelen om gezinnen te hulp te snellen bij het wekelijkse onderhoud van hun woning? Dan zijn wij van DCO De Bron op zoek naar jou!

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Ingelmunster (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Energieke & mobiele HUISHOUDHULP - Oelegem-Zandhoven (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Commerciële student (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: t-interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in het centrum van Gent zijn we opzoek naar studenten met Commercieel talent. Ben je student en opzoek naar een vaste studentenjob voor elke zaterdag, waarbij je je talenten ten volle kan benutten? Dan is dit misschien wel de job voor Jou.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Medewerkers Verkoop (m/v) te Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: ALDI HOLDING

    Type: Vaste Job

    Jouw taken Je speelt een belangrijke rol in de dagelijkse werking van de winkel: Je verzekert een vlotte kassabediening Je zorgt ervoor dat de rekken steeds aangevuld zijn Dankzij jou is de winkel altijd tiptop in orde, zodat onze klanten aangenaam kunnen winkelen Je helpt onze klanten, met een glimlach

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

Zoek naar antwoorden van Biscuiterie Seghers N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Biscuiterie Seghers N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biscuiterie Seghers N.V.. Laat een reactie achter voor Biscuiterie Seghers N.V.. Biscuiterie Seghers N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biscuiterie Seghers N.V.. Leave a respond for Biscuiterie Seghers N.V.. Biscuiterie Seghers N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biscuiterie Seghers N.V. op de google maps. Adres en contacten Biscuiterie Seghers N.V.
Location of Biscuiterie Seghers N.V. on the google maps. Address and contacts of Biscuiterie Seghers N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Biscuiterie Seghers N.V. Biscuiterie Seghers N.V.: ETW Luchttechniek BVBA | KEUKENS VOSSAERT INTERIEUR NV | Belgian Laser Company NV | Vercammen Steven BVBA | Premier Refractories (Belgium) S.A.

Other related companies as Biscuiterie Seghers N.V.: ETW Luchttechniek BVBA | KEUKENS VOSSAERT INTERIEUR NV | Belgian Laser Company NV | Vercammen Steven BVBA | Premier Refractories (Belgium) S.A.

Biscuiterie Seghers N.V. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Biscuiterie Seghers N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04842742919. Het bedrijf Biscuiterie Seghers N.V. bevindt zich op het adres: Kapelanielaan 12, B-9140 Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 239,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Biscuiterie Seghers N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biscuiterie Seghers N.V. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biscuiterie Seghers N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biscuiterie Seghers N.V., openstaande posities, locatie van Biscuiterie Seghers N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Biscuiterie Seghers N.V. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Biscuiterie Seghers N.V., company assigned to the tax number BE04842742919. The company Biscuiterie Seghers N.V. is located at the address: Kapelanielaan 12, B-9140 Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 239,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Biscuiterie Seghers N.V. were not found.
The main activity of Biscuiterie Seghers N.V. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Biscuiterie Seghers N.V. is not available. You also can look at reviews of Biscuiterie Seghers N.V., open positions, location of Biscuiterie Seghers N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biscuiterie Seghers N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biscuiterie Seghers N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biscuiterie Seghers N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biscuiterie Seghers N.V., employees, financial statistics.