Biohorma Belgium N.V.

Contactgegevens Biohorma Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biohorma Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biohorma Belgium N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): I.T., België

Telefoon (phone): olmen olmen

Fax (fax): 1114, B-3570 Alken 1114, B-3570 Alken

E-Mail: (011) 315220

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biohorma Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biohorma Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biohorma Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biohorma Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biohorma Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biohorma Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biohorma Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biohorma Belgium N.V.
Products information Biohorma Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Biohorma Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biohorma Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for Biohorma Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biohorma Belgium N.V.
Addition kinds of activities for Biohorma Belgium N.V.

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
329702. Cement vuurvaste materialen | Cement refractories
02140103. Zuivelproductie | Mohair production
02790303. Ratelslangboerderij | Rattlesnake farm
17310301. Kabeltelevisie installatie | Cable television installation
20510204. Croissants, behalve bevroren | Croissants, except frozen
23920605. Matrasbeschermers, behalve rubber | Mattress protectors, except rubber
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.

Werken bij Biohorma Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biohorma Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biohorma Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biohorma Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers / Inpakkers (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Tessenderlo zijn we op zoek naar productiemedewerkers / Inpakkers Takenpakket :  lijnen bijvullen met potjes, dekseltjes, potjes in dozen stapelen, dozen op palletten stapelen, werkplaats ordelijk houden.

  • Orderpicker Waaslandhaven | 2 ploegen | snelle opstart | busvervoer (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker of algemeen magazijnier zal je enerzijds instaan voor het verzamelen van goederen voor verschillende orders, anderzijds voor het wegzetten van goederen in het magazijn.

  • Arbeider wegsignalisatie - rijbewijs C (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwbedrijf in Wommelgem zijn we op zoek naar een plaatser wegsignalisatie bij wegenwerken. Je vertrekt 's ochtends met de vrachtwagen vanuit het magazijn naar de werf waar je zal instaan voor het manueel plaatsen van wegsignalisatie. Hard werken en lange dagen schrikken je niet af.

  • Renovatie-arbeider (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een metselaar/renovatie arbeider. - Je hebt reeds ervaring als metselaar of bent een gemotiveerde schoolverlater. - Je staat open voor feedback en bent leergierig ingesteld. - Je bent flexibel. Vereisten: - Je volgde een opleiding bouw of hebt reeds ervaring in de bouwsector. - Je leert graag en snel bij. - Rijbewijs B is pluspunt. Aanbod: - Een marktconform loon, volgens pc 124. - Fulltime job, met optie vast, mits positieve interimperiode. - Je komt terecht in een aangenaam team. Interesse? Stuur dan je meest recente cv door naar [email protected] of bel ons op het nr 053/70.60.25.

  • Productiemedewerker industriele wasserij (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een industriële wasserij te Lokeren zijn wij op zoek naar productiemedewerkers in 2 ploegen. Je staat in voor het sorteren van de vuile was en het ophangen van de propere was - ook algemene productietaken behoren tot jouw takenpakket

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Young Talent logistiek planner (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Opwijk gespecialiseerd in windschermen, pergola, parasol zijn we op zoek naar een studierelevant bijbaner voor te werken op de logistieke afdeling. Je optimaliseert de huidige planningtools en doet voorstellen om de planning zo effeciënt mogelijk te laten verlopen. Hiervoor maken ze gebruik van een ERP systeem. Je kan ingezet worden vanaf half augustus en dit tem december. De mogelijkheid bestaat alvast om deze job part time uit te voeren bijvoorbeeld door 2 dagen per week te werken.

  • (HULP) KOK (BEIGEM)

    Regio: BEIGEM

    Bedrijf: BEIGEMS GENOT

    Type: Vaste Job

    Voor onze nieuwe brasserie met voorziene opstart begin oktober, zijn we dringend op zoek naar een hulpkok of kok. We zijn een no-nonsense brasserie met Frans-Belgische keuken en eerlijke gerechten. Je zal instaan voor de gehele werking van de keuken: Het uitwerken van de menukaart; De foodcost berekenen; De organisatie en het onderhoud van de keuken. Mise en place; De bereiding van de gerechten; Onderling taken verdelen in samenspraak met de zaakvoerder en de andere (hulp)kok. ...

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Gedreven aankoop assistent (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een snelgroeiend familiebedrijf regio Zwegevem zijn op zoek naar een gedreven aankoop assistent. Samen met de aankoper ben je verantwoordelijk voor het volgende takenpakket: - Je zal deel uitmaken van 1 van de 4 aankoopteams - Je staat in voor de adminsitratieve taken op vlak van aankoop ( bestellingen plaatsen, stock beheren, aankoop-en vervoersdocumenten opmaken,...) - Je werkt nauw samen met de aankopers van jouw team en ondersteunt hen waar nodig - Je bent samen met de aankoper verantwoordelijk voor het uitkiezen van een tof en gevarieerd assortiment   Kortom een toffe uitdaging! Schoolverlaters zeker welkom!

Zoek naar antwoorden van Biohorma Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Biohorma Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biohorma Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor Biohorma Belgium N.V.. Biohorma Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biohorma Belgium N.V.. Leave a respond for Biohorma Belgium N.V.. Biohorma Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biohorma Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten Biohorma Belgium N.V.
Location of Biohorma Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of Biohorma Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Biohorma Belgium N.V. Biohorma Belgium N.V.: SCHILDERWERKEN DE BRUYN BVBA | Denitech BVBA | Vallons Romain | Pluhmans Pierre Imprimerie S.P.R.L. | Van Sante

Other related companies as Biohorma Belgium N.V.: SCHILDERWERKEN DE BRUYN BVBA | Denitech BVBA | Vallons Romain | Pluhmans Pierre Imprimerie S.P.R.L. | Van Sante

Biohorma Belgium N.V. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Biohorma Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf Biohorma Belgium N.V. bevindt zich op het adres: I.T.. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Biohorma Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Biohorma Belgium N.V. is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biohorma Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biohorma Belgium N.V., openstaande posities, locatie van Biohorma Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie (011) 315220

Biohorma Belgium N.V. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Biohorma Belgium N.V., company assigned to the tax number BE08943389892. The company Biohorma Belgium N.V. is located at the address: I.T.. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Biohorma Belgium N.V. were not found.
The main activity of Biohorma Belgium N.V. is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Biohorma Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of Biohorma Belgium N.V., open positions, location of Biohorma Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email (011) 315220

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biohorma Belgium N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biohorma Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biohorma Belgium N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biohorma Belgium N.V., employees, financial statistics.