Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Private companiesFood Stores • Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Contactgegevens Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Merode-Center 19, B-2300 Turnhout, België

Telefoon (phone): (014) 423671 (014) 423671

Fax (fax): (014) 423831 (014) 423831

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Big Trade Belgium BTB B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Big Trade Belgium BTB B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Products information Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06567596435
Ondernemingsnummer: 1636657714
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
20470000. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
24410300. Kisten en koffers, hout | Chests and trunks, wood
28610100. Houtdestillatieproducten | Wood distillation products
50640303. Ventilators, huishouden: elektrisch | Fans, household: electric

Werken bij Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE m/v (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je doet dagritten voornamelijk in België en Noord-Frankrijk - Je staat in voor het leveren van eendagskuikens en het ophalen van broedeieren bij landbouwers - Het laden en lossen van de vrachtwagen neem jij voor je rekening

  • Pistoolschilder/ Zandstaler (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Beveren-Aan-De-Ijzer zijn wij op zoek naar een pistoolschilder/zandstraler. Volgende zaken horen tot uw takenpakket: Bij de handmatige zandstraalkabine: - Stukken op karren in de straalkabine zetten. - Een buis die onder druk staat richten op het stuk tot dat dit stuk proper is. Bij de taken automatische zandstraalkabine: - Stukken op de band leggen van de zandstraalmachine. - De gestraalde stukken terug van de band nemen met behulp van een rolbrug Na het stralen schildert u de stukken met behulp van een verfpistool.

  • Machine operator 2 ploegen en vaste nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houtverwerkend bedrijf zoeken we machine-operatoren om in 2 ploegen of de vaste nacht te werken. Je takenpakket bestaat uit het controleren van schermen met productieparameters. Wanneer de machine in alarm gaat, doe je de nodige interventie. Je neemt stalen en controleert de kwaliteit van de geproduceerde stukken. Op het einde van je shift doe je een overdracht naar je collega van de volgende shift.

  • Chauffeur C - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Brugge zijn wij op zoek naar een Chauffeur C (M/V). Functie: - Je staat in voor de ophaling en levering van afzetcontainers - Je rapporteert dagelijks aan de planners - Je werkt op een veilige en milieubewuste manier - Je zorgt ervoor dat de vrachtwagen volledig in orde is en je voert het eerste lijn onderhoud uit. - Je bent het gezicht van het bedrijf waardoor je correct bent in omgang met klanten.

  • Front End Ontwikkelaar (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons in Lokeren zijn wij op zoek naar een Front End Ontwikkelaar. Je helpt mee aan het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke en responsieve web interface die de ondersteuning vormt van een intern ontwikkeld software platform. Je krijgt ruimte om zelf initiatief te nemen. Uitwerken UI prototypes en wireframes.

  • Supervisor (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als inspecteur schoonmaak ben jij verantwoordelijk voor het aansturen en begeleiden van verschillende schoonmaakploegen. Dit doe je in opdracht van onze klanten die per regio gesitueerd zijn. Onrechtstreeks heb je de leiding over een team van 70-tal klanten. Medewerkers waarbij je de schoonmaakactiviteiten organiseert en coördineert. Rechtstreeks werk je samen met de ploegleiders die samen met jou de kwaliteit van het werk waarborgen. Je zorgt dat je steeds een afdoende personeelscapaciteit hebt om de jouw toebedeelde klanten te kunnen bedienen. Waar nodig voer je zelf wervingsacties en sollicitatiegesprekken. Je werkt actief aan de motivatie van je medewerkers. Hiervoor hou je evaluatiegesprekken met je medewerkers. Je garandeert een correcte verloning door een goed administratief beheer van gepresteerde uren of eventuele afwezigheden. De klant staat voor jou altijd centraal. Regelmatig ga je dan ook met je klanten in overleg over de afgesproken dagelijkse en/of periodieke werken. Je denkt mee met de klant en anticipeert waar nodig door je ervaring en expertise binnen de schoonmaak. Je neemt initiatief. Je bent eindverantwoordelijk voor de technische uitvoerbaarheid, organisatie en veiligheid van de werknemers en onderaannemers. In deze functie Rapporteer je aan de operationeel manager. Erkenningsnummer: 00603-406-20170629

  • HUISHOUDHULP (M/V) ASSENEDE (voltijds) (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: T-INTERIM HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Stagiair in de HR te Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Studentenjob

    Heb je zin om je eerste stappen te zetten in de wereld van de HR? Dan kan Manpower jou een duwtje in de rug geven via het aanbieden van een interessante stageplaats! Je belangrijkse taken zijn : je helpt mee in het vinden van de perfect match tussen kandidaat en klant, je neemt deel aan acties om de commerciële groei van het kantoor te garanderen. Verder ondersteun je ons team in het telefonisch onthaal van klanten en kandidaten. Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

Zoek naar antwoorden van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Leave a respond for Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.
Location of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | Graphics BVBA | Houtmagazijn Verdonckt NV | A.C.I.C. NV | Leasinvest NV

Other related companies as Big Trade Belgium BTB B.V.B.A.: JDA (Just Dynamic Audio & Automation) | Graphics BVBA | Houtmagazijn Verdonckt NV | A.C.I.C. NV | Leasinvest NV

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567596435. Het bedrijf Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Merode-Center 19, B-2300 Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06567596435. The company Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is located at the address: Merode-Center 19, B-2300 Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. were not found.
The main activity of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., open positions, location of Big Trade Belgium BTB B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Big Trade Belgium BTB B.V.B.A., employees, financial statistics.