Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenPrinting, Publishing en Allied Industries • Benedis Expension Electronic S.P.R.L.
Private companiesPrinting, Publishing and Allied Industries • Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

Contactgegevens Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Francval 18, B-4800 Verviers, België

Telefoon (phone): (087) 333431 (087) 333431

Fax (fax): (087) 334129 (087) 334129

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Benedis Expension Electronic S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Benedis Expension Electronic S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Benedis Expension Electronic S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Benedis Expension Electronic S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Benedis Expension Electronic S.P.R.L.
Products information Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE06940582275
Ondernemingsnummer: 5136352539
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 472,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Benedis Expension Electronic S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Benedis Expension Electronic S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Benedis Expension Electronic S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Benedis Expension Electronic S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

221105. Twills, boren, denims en andere geribbelde stoffen: katoen | Twills, drills, denims and other ribbed fabrics: cotton
382606. Instrumenten die magnetische en elektrische eigenschappen meten | Instruments measuring magnetic and electrical properties
07220105. Dorsenservice | Threshing service
22310300. Vouw-, doek- en bekledingsstoffen: wol | Felts, blanketing and upholstery fabrics: wool
22980203. Cordage: abaca, sisal, henequen, hennep, jute of andere vezels | Cordage: abaca, sisal, henequen, hemp, jute, or other fiber
33570102. Glasvezelkabel (geïsoleerde) | Fiber optic cable (insulated)
34430103. Kolommen (fractie, etc.): Metalen plaat | Columns (fractioning, etc.): metal plate
36790100. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
37319905. Radar torens, zwevend | Radar towers, floating
50750200. Warmteverwarmingsapparatuur en benodigdheden | Warm air heating equipment and supplies

Werken bij Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Call Center dienst na verkoop (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als toonaangevende, wereldwijde navigatieleverancier maken wij superieure producten die gebruikt kunnen worden in auto's, vliegtuigen, vaartuigen, de natuur en bij sportbeoefening, en een belangrijke rol spelen in het leven van onze klanten. Wij zijn op zoek naar verschillende kandidaten voor onze Call Center dienst na verkoop. Ons dienst na verkoop zorgt voor zowel de Belgische klanten als de Nederlandse klanten. Wij zijn momenteel op zoek voor beide diensten (BE en NL). De kandidaten gaan de klanten moeten verder helpen zowel telefonisch als per e-mail. Een basisch opleiding van onze producten en tools is voorzien.

  • Dakwerker - Platte Daken (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij dringend op zoek naar een dakwerker voor de platte daken. Je plaatst en brandt roofing. Je plaatst isolatiematerialen.

  • Loodgieter (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken dringend een loodgieter voor onze klant uit Torhout. Het bedrijf is gespecialiseerd in badkamerrenovatie, centrale verwarming, sanitair, ontstoppingen, vloerverwarming & zonneboilers. Je wordt tewerkgesteld in de regio West- en Oost-Vlaanderen.

  • Dakwerker (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen zijn we op zoek naar een dakwerker.

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Jobstudent verkoopmedewerker | Antwerpen Stadsfeestzaal (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SACHA

    Type: Studentenjob

    YES. DO WHAT YOU LOVE. ALWAYS Are you a student shoelover? Trendsettend. Vooruitstrevend. Klanten inspireren. Zijn dit woorden die jou aanspreken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jij weet als geen ander een klant met jouw energieke en spontane manier te helpen en daarmee ervoor te zorgen dat ze met de laatste trends aan hun voeten blij naar huis gaan. Wat ga je doen als student verkoopmedewerker? Als jobstudent in winkel Antwerpen Stadsfeestzaal is het je belangrijkste taak de wens van de klant te achterhalen, en deze zo snel mogelijk te vervullen. Van een warm welkom tot het juiste advies geven, jij zorgt voor dat ‘happiness’ gevoel bij de klant. Daarnaast zorg je voor: · Een recordtempo in het presenteren van de juiste maat · Een verzorgde winkel · Een perfecte presentatie van de collectie · Een snelle verwerking van de inkomende voorraad · Een goed advies over het onderhoud van de schoenen en tassen Over de Termeer Groep De Termeer Groep, een Europese multinational, heeft met de merken Sacha en Manfield 110 winkels verspreid over vijf landen. Al sinds 1909 verovert de familie Termeer de wereld van de schoenen met de merknaam Sacha. Sinds 2016 maakt het uit 1844 afstammende Manfield ook onderdeel uit van het familiebedrijf. Waar Sacha staat voor trendsettend, uitgesproken en eigen, staat Manfield voor ambacht, service en kwaliteit. Met beide een andere, maar sterk complementaire doelgroep. De optelsom van beide merken geeft het bedrijf een sterke positie in de schoenenmarkt.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke ACTION Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTION BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistent Winkelverantwoordelijke ben jij medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in jouw winkel. Door het verrassende en sterk wisselende assortiment met dagelijks nieuwe producten is geen dag hetzelfde. Je zorgt dagelijks voor honderden blije klanten. Samen met de Winkelverantwoordelijke ben jij verantwoordelijk voor de optimale verkoop van ons verrassend volledige assortiment en de aansturing van een team van winkelpersoneel. Action kenmerkt zich door een sterk wisselend assortiment met elke week minimaal 150 nieuwe producten. Dit betekent elke dag nieuwe artikelen die een plek verdienen in jouw winkel. Je ondersteunt de Winkelverantwoordelijke bij het opvolgen van de winkelverkoop en denkt mee over het verbeteren van de winkel- en schapindeling om de verkoop te optimaliseren. Vervolgens ga je samen met jouw team aan de slag en controleer je de voortgang om een verzorgde winkeluitstraling te realiseren. Bij afwezigheid van de Winkelverantwoordelijke ben jij eindverantwoordelijk voor de winkel. Je assisteert de Winkelverantwoordelijke bij het beoordelen van de aanwezige winkelvoorraad , zodat dagelijks het aantal benodigde artikelen kan worden besteld. Daarnaast ben je in overleg met de Winkelverantwoordelijke ook deels verantwoordelijk voor de personeelsplanning en sollicitaties van winkelmedewerkers. Verder ben je aanspreekpunt voor de winkelmedewerkers wanneer zij vragen hebben, waarbij voortdurende aandacht voor klantgerichtheid een belangrijk onderdeel is. Dit allemaal met één doel; een winstgevende winkel met blije klanten, een verzorgde uitstraling & tevreden medewerkers.

  • Management Assistant (m/v) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RAINBOW RESOURCES GROUP

    Type: Vaste Job

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot om de litigatieafdeling te ondersteunen. Als Management Assistant zorg je ervoor dat de organisatie van het team en de administratie binnen het bedrijf soepel verloopt. Je helpt bij alle secretariële taken en staat in contact met klanten. Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden behelzen: De coördinatie van de agenda's van de advocaten, alsook van alle interne en externe vergaderingen en het bijwonen van conferenties en trainingen, zakenlunches en Europese reizen; Correspondentie en het opstellen van van rapporten en meningen, inclusief dicaten; Het handhaven van een zeer efficiënte klantendatabase en archiveringssysteemcorrespondentie; Het voorbereiden van vergaderingen door materiaal (bibliotheek- en internetonderzoek) voor vergaderingen te verzamelingen en PowerPoint-presentaties op te stellen; Het professioneel omgaan met andere administratieve taken en het contact opnemen met onze ondersteuningsmedewerkers: voorbereiden van timesheets, uitgaven, facturering, enz.; Het aanspreekpunt zijn voor klanten en verschillende afdelingen.

  • Vrachtwagenbestuurder - CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant te Lommel zoeken we een vrachtwagenchauffeur CE met ervaring. Je maakt zo'n 10 stops per dag bij klanten en hebt er geen problemen mee om midden in de nacht te vertrekken op het bedrijf.

  • Speltherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen* terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Je staat in voor de begeleiding van kinderen en jongeren in het kader van speltherapie. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

  • ZAALPERSONEEL WEEKEND - SALONS TEN BOOGAERDE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Salons Ten Boogaerde / Kigalo

    Type: Flexijob

    gerechten opdienen, tafels afruimen

Zoek naar antwoorden van Benedis Expension Electronic S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Benedis Expension Electronic S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Benedis Expension Electronic S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Leave a respond for Benedis Expension Electronic S.P.R.L.. Benedis Expension Electronic S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Benedis Expension Electronic S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Benedis Expension Electronic S.P.R.L.
Location of Benedis Expension Electronic S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Benedis Expension Electronic S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Benedis Expension Electronic S.P.R.L. Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: Claes E | It-Maniya | Jean Klein & Fils SPRL | Omco Metals - Div. B.M.T. N.V. | Evolukit-Cady SA

Other related companies as Benedis Expension Electronic S.P.R.L.: Claes E | It-Maniya | Jean Klein & Fils SPRL | Omco Metals - Div. B.M.T. N.V. | Evolukit-Cady SA

Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Benedis Expension Electronic S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06940582275. Het bedrijf Benedis Expension Electronic S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue Francval 18, B-4800 Verviers. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 472,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Benedis Expension Electronic S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is Printing, Publishing en Allied Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Benedis Expension Electronic S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Benedis Expension Electronic S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Benedis Expension Electronic S.P.R.L., company assigned to the tax number BE06940582275. The company Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is located at the address: Rue Francval 18, B-4800 Verviers. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 472,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Benedis Expension Electronic S.P.R.L. were not found.
The main activity of Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is Printing, Publishing and Allied Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Benedis Expension Electronic S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Benedis Expension Electronic S.P.R.L., open positions, location of Benedis Expension Electronic S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Benedis Expension Electronic S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Benedis Expension Electronic S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Benedis Expension Electronic S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Benedis Expension Electronic S.P.R.L., employees, financial statistics.