Beluma N.V.

Contactgegevens Beluma N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Beluma N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Beluma N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Assesteenweg 15, B-1730 Asse, België

Telefoon (phone): (02) 4540120 (02) 4540120

Fax (fax): (02) 4540130 (02) 4540130

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Beluma N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Beluma N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Beluma N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Beluma N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Beluma N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Beluma N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Beluma N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Beluma N.V.
Products information Beluma N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06235260009
Ondernemingsnummer: 8711303710
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Beluma N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Beluma N.V.
(Get full report from official database of BE for Beluma N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Beluma N.V.
Addition kinds of activities for Beluma N.V.

202402. Zuivel gebaseerde bevroren desserts | Dairy based frozen desserts
20320300. Soepen en bouillon, ingeblikte, jarred, enz. | Soups and broths, canned, jarred, etc.
24359901. Hardhout multiplex, voorgevuld | Hardwood plywood, prefinished
28420403. Industriële plant ontsmettingsmiddelen of deodoranten | Industrial plant disinfectants or deodorants
29110306. Nog olie | Still oil
42269906. Textile warehousing | Textile warehousing
50720102. Noten (hardware) | Nuts (hardware)
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec

Werken bij Beluma N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Beluma N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Beluma N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Beluma N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • chauffeur CE met verschillende talenten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als chauffeur CE werk je voor een firma in de haven van Antwerpen. Je werkt voornamelijk als containerchauffeur maar bent ook flexibel naar bulk en baché transport. In deze job doe je een combinatie tussen baan-en dok transport. Je werkt daguren nationaal gemiddeld 10-12u/dag. Je bent flexibel naar startuur en het soort werk. Om alles vlot te laten verlopen in communicatie spreek je goed Nederlands.

  • Orderpicker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ASAP LOMMEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote logistieke speler, zijn we op zoek naar orderpickers. Je zal mee instaan in het verzendklaar maken van de binnenkomende bestellingen. Het is belangrijk dat je ervaring hebt als orderpicker of als heftruckchauffeur.

  • Huishoudhulp regio Diksmuide - Koksijde (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Je hebt vaste werkuren. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

  • Junior Dossierbeheerder vr leuk, nieuw kantoor net buiten Gent (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Dankzij het succes dat dit kantoor heeft, hebben ze aanvullend op hun eerste vestiging in Oost-Vlaanderen, ook een tweede vestiging geopend net buiten Gent. Daarvoor zijn ze nu op zoek naar nieuwe medewerkers! Momenteel zijn ze dus nog met een klein team van een 4-tal medewerkers, maar ze zijn volop aan het uitbreiden en jij kan hier deel van uitmaken. Interesse? Hieronder vind je meer informatie. Dossierbeheerder: de functie Op een correcte wijze verwerk je de boekhouding van klanten (éénmanszaken en vennootschappen) en boek je de verschillende facturen in (aankoop, verkoop, bankuittreksels, ...) Ook de fiscale aspecten zal je leren: de voorbereiding van personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw. Je vormt een centraal aanspreekpunt voor klanten die met hun vragen naar jou toekomen. Op een later tijdstip leer je dossiers volledig voorbereiden wat betekent dat balansen en jaarrekeningen ook aan jouw takenpakket worden toegevoegd.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Technical contractmanager (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: LEVEL UP

    Type: Vaste Job

    Level Up is een onafhankelijke headhunter en richt zich vooral op het rekruteren van hogere technische en commerciële profielen. Level Upis ontstaan uit 20 jaar praktijkervaring en matcht bedrijven en kandidaten op competentie, motivatie, bedrijfscultuur en het wederzijdse DNA. Integer, vakkundig en snel! Wie met mij werkt, kiest voor actie! Mijn groot netwerk en deze doorgedreven aanpak staat voor succes, ook voor de moeilijkere vacatures. Mijn focus op resultaat, noem het passie, maken van mij uw ideale partner, voor bedrijf en kandidaat. Voor mijn klant, wereldwijd nummer één in de chemie, ben ik op zoek naar volgend profiel: ____________________________________________________________________________________________ Functie: Technical contractmanager ____________________________________________________________________________________________ Omschrijving: Binnen de groep Technical Contractmanagement werk je samen aan de uitbouw en verdere optimalisatie van acties m.b.t. contractmanagement. Daarnaast ben je betrokken bij vele initiatieven rond contractoren management, pay for performance en de bijhorende processen. Deze initiatieven komen zowel vanuit onze vestiging te Antwerpen als vanuit de internationale groep. Jouw opdrachtgevers behoren tot alle productie en technische afdelingen. Je hebt een sterke link met de technische communities en ook met diensten zoals aankoop, veiligheidsdienst en financiën. Je verleent support aan de technische opdrachtgevers bij de omzetting van processen die noodzakelijk zijn voor een goede samenwerking met contractoren en bouwt deze expertise verder uit. Bij uitschrijvingen geef je advies aan maintenance managers, construction managers, engineering, turnaround managers en andere opdrachtgevers. Dit zowel voor projecten als raamovereenkomsten. Je levert support bij de initiatieven m.b.t. werken in éénheidsprijzen ( Pay for Performance). Verder ondersteun je het optimaliseren van het afrekeningsproces, alsook nieuwe ontwikkelingen en projecten in dit domein.

  • KAPPER / KAPSTER (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: KAPSALON VANY GRIM

    Type: Vaste Job

    U kan zelfstandig werken in ons kapsalon. U staat in voor het wassen van de haren, knippen, brushen, kleuren... Schoolverlaters zijn eveneens welkom.

  • Oliver James Associates - Network Security Engineer (Cisco) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a global leader in the financial market with a very mature and challenging environment willing to increase the Security of his Network.     Role   The ideal Network Security Engineer will be responsible for: Manage part of the network infrastructure which include IPS (Cisco) Configure the IPS and respond to security incidents Routing/Switching; Firewall update and upgrade; Best practices within the Network Security field.   Profile   The ideal Candidate will cover the following points: +2 years of experience within Security and Network; Fluent in English and French/Dutch; Good Knowledge of Cisco is mandatory.   Location   The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport.     Offer  Contract: Freelance Daily rate: EUR competitive Starting date: ASAP

  • Sogeti - LSA (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natrue of the tasks Administration of systems or applications with local impact Installation and configuration of system components and server software. Integration of servers in the local environment Monitoring of servers Incident analysis and resolution, problem definition, analysis and resolution: preliminary diagnosis of software and Hardware problems, co-ordination with other IT departments and with 3rd party maintenance contractors Advising in areas such as capacity management, contingency planning, IT service continuity management, automation of repetitive tasks, security Maintenance of the server procedures manual and disaster recovery plans related to managed systems and applications User administration and user right management in a Windows environment Monitoring and administration of local "print and file" servers Handling of backups and restore operations (user and configuration data). Monitoring and administration of network resources like shared printers network drives, SharePoint resources etc.   Your profile  Advanced IT product knowledge and experience (HW/SW) Highly autonomous and IT skilled in IT management tools Very good skills in all of the MS Windows, SharePoint, network management ITIL V3 Foundation Certified Minimum of 3 years of relevant professional experience Fluent in English and French

  • Computer Futures - Fullstack .NET Developer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een bekende naam ben ik momenteel op zoek naar een fullstack .NET-developer. Functie Je gaat aan de slag in een bestaand software development team (dev factory) Je communiceert met stakeholders binnen en buiten het applicatie developmentteam (Project managers, Infrastructuur en service deskteam, ...) Je wordt multifunctioneel ingezet voor zowel front- als back-enddevelopment voor zowel Web- als desktopapplicaties. Je kan ingeschakeld worden voor meer analytisch taken of in functie van kennisoverdracht naar andere teamleden. Naast ontwikkelen, zijn (unit) testing en documentatie een wezenlijk onderdeel van je dagdagelijkse bezigheden. Profiel Brede kennis van .NET-development Goede ervaring binnen C#/ASP.NET MVC 5-ontwikkeling Ervaring in HTML5 / CSS / JavaScript / Sass / Less Bewezen ervaring in unit testing Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum-omgeving Keywords: C#.NET / VB.NET / ASP.NET MVC / unit testing / Scrum / Agile Details Startdatum : 01/12 Regio : Oost-Vlaanderen Projectduur : 1 jaar Neem bij interesse zo snel mogelijk contact op en snel uw CV door via de knop hieronder.

  • Flexi Keukenmedewerker - Pizza Hut Brugge St-Michiels (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Beluma N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Beluma N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Beluma N.V.. Laat een reactie achter voor Beluma N.V.. Beluma N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Beluma N.V.. Leave a respond for Beluma N.V.. Beluma N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Beluma N.V. op de google maps. Adres en contacten Beluma N.V.
Location of Beluma N.V. on the google maps. Address and contacts of Beluma N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Beluma N.V. Beluma N.V.: HOTEL MIRABEAU | AIR COMPACT NV | Raytech BVBA | VAN EESBEEK-GARDENFORUM BVBA | CHRIS PUBLI

Other related companies as Beluma N.V.: HOTEL MIRABEAU | AIR COMPACT NV | Raytech BVBA | VAN EESBEEK-GARDENFORUM BVBA | CHRIS PUBLI

Beluma N.V. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Beluma N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06235260009. Het bedrijf Beluma N.V. bevindt zich op het adres: Assesteenweg 15, B-1730 Asse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Beluma N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Beluma N.V. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Beluma N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Beluma N.V., openstaande posities, locatie van Beluma N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Beluma N.V. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Beluma N.V., company assigned to the tax number BE06235260009. The company Beluma N.V. is located at the address: Assesteenweg 15, B-1730 Asse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Beluma N.V. were not found.
The main activity of Beluma N.V. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Beluma N.V. is not available. You also can look at reviews of Beluma N.V., open positions, location of Beluma N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Beluma N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Beluma N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Beluma N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Beluma N.V., employees, financial statistics.