Belloy & Zonen B.V.B.A.

Contactgegevens Belloy & Zonen B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belloy & Zonen B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belloy & Zonen B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Drevendaal 40, B-2860 Sint-Katelijne-Waver, België

Telefoon (phone): (015) 305430 (015) 305430

Fax (fax): (015) 318090 (015) 318090

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belloy & Zonen B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belloy & Zonen B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belloy & Zonen B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belloy & Zonen B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belloy & Zonen B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belloy & Zonen B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belloy & Zonen B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belloy & Zonen B.V.B.A.
Products information Belloy & Zonen B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Belloy & Zonen B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belloy & Zonen B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Belloy & Zonen B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belloy & Zonen B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Belloy & Zonen B.V.B.A.

0251. Broiler, frituur- en roosterkippen | Broiler, fryer, and roaster chickens
382601. Spectroscopische en andere optische eigenschappen meetuitrusting. | Spectroscopic and other optical properties measuring equip.
20320207. Macaroni: verpakt in blikjes, potten, enz. | Macaroni: packaged in cans, jars, etc.
20480103. Vogelvoer, bereid | Bird food, prepared
35590101. Zak- en sluitmachines (naaimachines) | Bag seaming and closing machines (sewing machinery)
50999910. Robots, service of nieuwigheid | Robots, service or novelty

Werken bij Belloy & Zonen B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belloy & Zonen B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belloy & Zonen B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belloy & Zonen B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tweetalig(NL-FR) administratief bediende aankoop (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf die zich specialiseerd in horeca benodigdheden zijn we op zoek naar een administratief bediende aankoop. Het bedrijf zoekt iemand die volgende taken op zich kan nemen: bestellingen plaatsen; bestellingen verwerken (leverbonnen vergelijken met eerder geplaatste bestellingen); prijzen controleren en zien of het effectief besteld is; prijzen aanpassen in het systeem; leveringen opvolgen; leveranciers bij problemen opbellen; retours afhandelen; klachten behandelen en afhandelen; nieuwe artikels in het systeem zetten.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een magazijn te Genk zijn we op zoek naar een magazijnier/reachtruckchauffeur voor het laden en lossen van speelgoed,dozen in rekken plaatsen, winkelbevoorrading klaarzetten...

  • Koeltechnicus (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vind jij het opzoeken en herstellen van defecten bij koeltechnische installaties een interessante uitdaging? Dan hebben wij de job voor jou! Voor onze klant in Lummen zijn wij opzoek naar een koeltechnicus. Naast de herstellingen voer je ook enige onderhoudswerken uit aan de bestaande installaties. Jouw takenpakket bestaat uit: Fouten in de installaties opsporen en herstellen; De verschillende onderdelen van de installaties (de)monteren; Installaties in bedrijf stellen, afregelen en verbeteren; Koeltechnische installaties vacumeren, vullen en afregelen voor opstart; Het lezen van elektrische schema's.

  • Exclusieve Huishoudhulp te Drongen (M/V), 8u/week (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor een gastgezin wonende te Drongen zoeken we een exclusieve huishoudhulp voor 8u/week. Doordat je meerdere uren bij je gastgezin over de vloer komt, ben je als het ware hun 'reddende engel' wat betreft hun huishouden: poetsen, strijken, dagelijks huishoudelijke taken... kortom een afwisselende job waarin je de ruimte krijgt je taken zelfstandig in te delen. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en wederzijds respect. Deze job kan gecombineerd worden met andere gastgezinnen in de buurt waardoor meerdere uren mogelijk worden. Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het zijn/haar eigen huishouden betreft. Je werkt 8u/week bij dit gezin, planning mogelijk in samenspraak met het gezin. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet.

  • Enthousiaste Thuishulp/huishoudhulp Merelbeke (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kinrooi - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 Process/ Project Ingenieur (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Olen zijn we op zoek naar 2 process / Project ingenieurs: Als process & project ingenieur ben je verantwoordelijk voor: - het opstellen van process berekeningen voor onze ionen wisselaars - het opvolgen van projecten ( meestal internationaal) - het voorbereiden / opstellen van offertes - het ontwikkelen en testen van nieuwe proces toepassingen d.m.v. onze pilootinstallaties - het opstarten en optimaliseren van ionenwisselings processen - het adviseren, ondersteunen van bestaande klanten Ben jij DE kandidaat die wij zoeken? Bel dan snel naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • BUITENSCHRIJNWERKER (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht binnen een bouwbedrijf die actief is binnen aannemings- en verbouwingswerken. Samen met jouw collega's sta je in voor allround buitenschrijnwerk. Je vertrekt elke dag van bij het bedrijf naar de werf en werkt in de eigen streek.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • Zelfstandige verkoper keukens en trappen (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: RENO GROUP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat klanten bezoeken en krijgt hiervoor van ons adressen. Je luistert naar de noden van de klant en bied de gepaste oplossing voor de keukens (nieuw of renovatie) of traprenovatie.

  • Spontane sollicitatie – Vroedkundige (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: AZ Turnhout

    Type: Werfreserve

    Wij zijn steeds op zoek naar getalenteerde BIOS-medewerkers om mee te werken aan mensgerichte zorg. Had je graag bij AZ Turnhout gewerkt als vroedkundige? Solliciteer dan hier spontaan, zodat we je kunnen contacteren wanneer we een job hebben die overeenkomt met jouw profiel.

Zoek naar antwoorden van Belloy & Zonen B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Belloy & Zonen B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belloy & Zonen B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Belloy & Zonen B.V.B.A.. Belloy & Zonen B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belloy & Zonen B.V.B.A.. Leave a respond for Belloy & Zonen B.V.B.A.. Belloy & Zonen B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belloy & Zonen B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Belloy & Zonen B.V.B.A.
Location of Belloy & Zonen B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Belloy & Zonen B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belloy & Zonen B.V.B.A. Belloy & Zonen B.V.B.A.: Gheeraert | Jongform NV | Wouters N.V. | MONDIAL TELECOM | Goudsmederij Millecam

Other related companies as Belloy & Zonen B.V.B.A.: Gheeraert | Jongform NV | Wouters N.V. | MONDIAL TELECOM | Goudsmederij Millecam

Belloy & Zonen B.V.B.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belloy & Zonen B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf Belloy & Zonen B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Drevendaal 40, B-2860 Sint-Katelijne-Waver. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Belloy & Zonen B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belloy & Zonen B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belloy & Zonen B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belloy & Zonen B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Belloy & Zonen B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belloy & Zonen B.V.B.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belloy & Zonen B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03521636962. The company Belloy & Zonen B.V.B.A. is located at the address: Drevendaal 40, B-2860 Sint-Katelijne-Waver. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Belloy & Zonen B.V.B.A. were not found.
The main activity of Belloy & Zonen B.V.B.A. is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belloy & Zonen B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Belloy & Zonen B.V.B.A., open positions, location of Belloy & Zonen B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belloy & Zonen B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belloy & Zonen B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belloy & Zonen B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belloy & Zonen B.V.B.A., employees, financial statistics.