Belgomilk C.V.B.

Contactgegevens Belgomilk C.V.B.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgomilk C.V.B.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgomilk C.V.B.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Fabriekstraat 141, B-9120 Kallo (Beveren-Waas), België

Telefoon (phone): (03) 7301800 (03) 7301800

Fax (fax): (03) 5750399 (03) 5750399

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgomilk C.V.B.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgomilk C.V.B."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgomilk C.V.B."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgomilk C.V.B., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgomilk C.V.B.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgomilk C.V.B., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgomilk C.V.B.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgomilk C.V.B.
Products information Belgomilk C.V.B.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Belgomilk C.V.B. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgomilk C.V.B.
(Get full report from official database of BE for Belgomilk C.V.B.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgomilk C.V.B.
Addition kinds of activities for Belgomilk C.V.B.

299201. Smeeroliën | Lubricating oils
417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
28239901. Acetaatvezels, triacetaatvezels | Acetate fibers, triacetate fibers
32720320. Stropdassen, spoorweg: beton | Ties, railroad: concrete
39310116. Organen, alle soorten: pijp, riet, hand, elektronisch, enz. | Organs, all types: pipe, reed, hand, electronic, etc.
73890100. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus

Werken bij Belgomilk C.V.B.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgomilk C.V.B.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgomilk C.V.B.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgomilk C.V.B.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerkers - tijdelijk (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: ADECCO ONSITE AGC

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    AGC Glass Europe in Mol is op zoek naar productiemedewerkers voor de afdeling Kempenglas. Deze afdeling produceert beglazing voor de bouwsector. Als productiemedewerker kan je tewerkgesteld worden in verschillende functies: operator aan de automatische snijlijnen of afwerker-binderconditionering. Als operator snijlijn zal je enkel glas snijden en stapelen met een geautomatiseerde installatie, zodanig dat de bestellingen tijdig en conform de kwaliteitsvoorsschriften geproduceerd kunnen worden. Een greep uit het takenpakket: Verrichten van voorbereidende taken, Instellen en bedienen van de snij-installaties volgens snij-programma, Breken en stapelen van glas, Uitvoeren van ondersteunende werkzaamheden, Net en op orde houden van de werkplaats. Als afwerker-binder conditionering zal je bokken controleren op juistheid van aantal en kwaliteit en het vervolledigen en binden van bokken.

  • Persoon voor de IT afdeling (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Bij implementatie van nieuwe software problemen en situaties analyseren. Deze nadien kunnen omzetten in programmeerbare logica. Deze vlot overbrengen aan derden. Begeleiden van convertie van bestaande software naar nieuwe platform.

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student recruiter (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt recruiters(m/v) die op langere termijn gedurende het academiejaar 2 of meerdere namiddagen in de week beschikbaar zijn en kunnen werken als jobstudent. Je staat in voor het telefonisch contacteren van potentiële kandidaten uit een rekruteringsdatabase. Je checkt tijdens het gesprek hun beschikbaarheid, jobdoelwitten, competenties en hun voorkeurregio en vult deze aan/actualiseert deze in de database. Je zorgt dat hun dossier up-to-date staat, plant afspraken in voor een interview en verzorgt de administratieve opvolging. Je werkt in functie van het sales-team waarmee je in nauw contact staat.

  • Arbeider tuinaanleg en onderhoud (TESTELT)

    Regio: TESTELT

    Bedrijf: TUINEN PEETERS

    Type: Vaste Job

    Je werkt met klinkers, boordplaten, hout en natuursteen om het ontworpen plan zo nauwkeurig mogelijk uit te voeren. Beplanting en snoeiwerk verzorg je volgens het seizoen en met de nodige zorgen. Aanleggen en onderhoud van tuinen.

  • Junior mechanieker M/V (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: KAMEO JOBS

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in het atelier om de installaties te repareren, herstellen en onderhouden.

  • Toonbankverkoper Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Bij onze klant werk je voor een gevestigde waarde in elektriciteitsmateriaal in Mechelen. Sinds 1926 dienen zij als groothandel klanten met gespecialiseerd advies. Een fijne ploeg is op zoek naar een nieuwe collega om klanten te helpen. Uit ons uitgebreid gamma bied je de klant een gepaste oplossing. Je kunt hiervoor rekenen op jouw ervaring en een sterke interesse in elektriciteit. Je verwerkt orders van klanten in de computer en zet materiaal klaar in het magazijn. Je doet opzoekingswerk in documentatie, bij collega’s of via onze leveranciers.

  • SERVICE TECHNIEKER BUITENDIENST (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: BONNEUX MACHINERY

    Type: Vaste Job

    Je stapt in een intense ‘on the job training’ en zo leer je het zeer gevarieerde en steeds evoluerende pakket van technologieën in onze machines kennen (mechanica, hydraulica en elektriciteit). Na een grondige opleidingsperiode ben je in staat de verschillende machines af te stellen en de werking aan de klant uit te leggen. Je helpt mee in de service afdeling met het opstarten van de Sermac betonpompen. Je gaat ter plaatste bij de klant om een diagnose te stellen van machinestoringen om vervolgens de mechanische hydraulische of elektrische storing te herstellen.

  • Zelfstandige ergotherapeut(e) kinderen (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Sleutelbos

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Sleutelbos is een multidisciplinair team van zelfstandigen. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde ergotherapeute die graag met kinderen (zelfredzaamheid, fijne motoriek, schrijfmotoriek, rekenproblemen, werkhouding,..) werkt. We zoeken een ergotherapeute die zelfstandig is in hoofd- of bijberoep. Start voorzien januari 2019.

  • Harvey Nash - System Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Jobomschrijving   Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een System Engineer. Het team is verantwoordelijk voor onderhoud, migraties en standaardisatie van de applicaties. Dit omhelst het opzetten van nieuwe (virtuele) servers in de datcenters, het installeren en configureren van de applicatie software(s) en de systeem software(s) op de servers. Dit in een internationale context met een zeer nauwe samenwerking met ICT teams, infrastructuur teams, externe software leveranciers en met andere collega's van Application Hosting België.     What you'll do Binnen deze team ben je verantwoordelijk voor het onderhoud, de migratie, standaardisatie en het beheer. Hierin ben je voortdurend op zoek naar structurele oplossingen en verbeteringen om performantie, stabiliteit en constante beschikbaarheid van de systemen te garanderen. Daarnaast ben je ben je bereid om mee vorm te geven aan de implementatie van bijhorende processen (release-, request-, incident-, support- en business continuity process, ...). Je bent vanzelfsprekend ook bereid dit toe te passen in deze specifieke context. Je werkt samen met je collega's in een team aan deze uitdagende en ambitieuze opzetten; je zorgt voor de nodige realisaties in overeenstemming met de afgesproken timings. Je staat open voor werk en buiten de gangbarekantooruren en je bent bovendien bereid om (op termijn) in een beurtrol voor permanentie te stappen wanneer de nood zich aandient. Je kan je flexibel organiseren en sluit een occasionele verplaatsing niet uit. Het team werkt volgens de GEO principes Dit betekent concreet dat er twee dagen in de week een teamdag is en dat op de andere werkdagen de medewerker op zijn eigen standplaats werkt (Gent, Mechelen, Brussel, ...) of aan telewerken doet.   Profiel Interesse voor de veelzijdigheid van open systemen. Je kan vlot dossiers analyseren en tot een uitwerking brengen. Je bent een teamplayer die ook zelfstandig kan werken en doelen kan realiseren. Je bent bereid om mee te draaien in weekendwerk en eventueel op termijn in een beurtrol voor permanentie. Je bent bereid om (op korte tijd) de nodige flexibiliteit aan de dag te leggen om deze ambitieuze opdracht tot een goed einde te brengen.   Required Skills  Je hebt bij voorkeur kennis van meerdere van onderstaande technologie-domeinen: TWS/UAC Hyper-V, VMware, BladeLogic, NetBackup System Center Suite (SCOM, COR, SCCM, SCSM) Windows 2012, Linux, RedHat 6/7 WebSphere, WebSEAL, Apache, Tomcat Connect: Direct en UDM Oracle/SQL/MySQL ELK (ElasticSearch/Logtash/Kibana) Atlassian Products F5 LTM Ansible, GIT, RH Satellite Goede kennis van het Nederlands en het Engels.   We care about your privacy. Learn how we collect and use your information: www.harveynash.be/privacypolicy.

  • Kok / Sous-chef (FLEXI) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: BRASSERIE MARIE - DGLV

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak in Grobbendonk, gelegen naast het Albertkanaal, zijn we op zoek naar een extra keukenmedewerker (kok / sous-chef) Je wordt de rechterhand van de chef. Volgende taken behoren tot het takenpakket: - bereiden van alle warme gerechten - dresseren en mooi afwerken van elk gerecht - helpen bij de mise-en-place - Bijstaan van de chef waar nodig

Zoek naar antwoorden van Belgomilk C.V.B. in sociale netwerken
Look for responds of Belgomilk C.V.B. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgomilk C.V.B.. Laat een reactie achter voor Belgomilk C.V.B.. Belgomilk C.V.B. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgomilk C.V.B.. Leave a respond for Belgomilk C.V.B.. Belgomilk C.V.B. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgomilk C.V.B. op de google maps. Adres en contacten Belgomilk C.V.B.
Location of Belgomilk C.V.B. on the google maps. Address and contacts of Belgomilk C.V.B.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgomilk C.V.B. Belgomilk C.V.B.: Holliday International Chemicals SA | Altsys | Etabl. Joseph SOUBRY n.v. | Halleux denis | SMETS, WILLY

Other related companies as Belgomilk C.V.B.: Holliday International Chemicals SA | Altsys | Etabl. Joseph SOUBRY n.v. | Halleux denis | SMETS, WILLY

Belgomilk C.V.B. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgomilk C.V.B., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf Belgomilk C.V.B. bevindt zich op het adres: Fabriekstraat 141, B-9120 Kallo (Beveren-Waas). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Belgomilk C.V.B. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgomilk C.V.B. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgomilk C.V.B. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgomilk C.V.B., openstaande posities, locatie van Belgomilk C.V.B. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgomilk C.V.B. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belgomilk C.V.B., company assigned to the tax number BE04072052001. The company Belgomilk C.V.B. is located at the address: Fabriekstraat 141, B-9120 Kallo (Beveren-Waas). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Belgomilk C.V.B. were not found.
The main activity of Belgomilk C.V.B. is Primary Metal Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgomilk C.V.B. is not available. You also can look at reviews of Belgomilk C.V.B., open positions, location of Belgomilk C.V.B. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgomilk C.V.B., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgomilk C.V.B., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgomilk C.V.B., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgomilk C.V.B., employees, financial statistics.