Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Contactgegevens Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Walstraat 62, B-9050 Gentbrugge, België

Telefoon (phone): (09) 3297693 (09) 3297693

Fax (fax): (09) 3297690 (09) 3297690

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belgium Pipe Construct B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belgium Pipe Construct B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belgium Pipe Construct B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belgium Pipe Construct B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Products information Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Belgium Pipe Construct B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

017199. Bessengewassen, nec | Berry crops, nec
07520204. Schuilplaatsen, dier | Shelters, animal
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
28419903. Glycerine, ruw of geraffineerd: uit vetten | Glycerin, crude or refined: from fats
35420300. Die-casting en extruding machines | Die casting and extruding machines

Werken bij Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • KAPPER/KAPSTER (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het wassen, brushen, knippen en kleuren naar wens van de klant. Dit zowel voor dames, heren en kinderen.

  • Elektricien (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken steeds gemotiveerde elektriciens. Hoe ziet jouw dag eruit? Met jouw ploegje vertrek je 's morgens van thuis uit, of wordt je opgehaald op een oppikplaats om naar de werf te gaan. Daar ben je voornamelijk verantwoordelijk voor het fijnere werk, het elektrisch voorbereidend werk van alles wat bij HVAC komt kijken. Omdat je in bijvoorbeeld ziekenhuizen, scholen,... terecht komt kan je rekenen op mooie werkuren en een propere omgeving.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZWEVEZELE (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevezele zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Winkelmedewerker (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Westmalle zoeken we gemotiveerde werknemers die op oproepbasis willen werken. Deze job gaat vooral over het helpen aan de frisdrankafdeling en meehelpen in het magazijn. Na een periode van flexibiliteit, bestaat er een mogelijkheid tot een vast contract bij de klant zelf. taken: klanten verder helpen vrachtwagen mee helpen lossen aanvullen van frisdrank

  • JOBSTUDENT ZORG M/V (weekendwerker) (STROMBEEK-BEVER)

    Regio: STROMBEEK-BEVER

    Bedrijf: WZC IRIS

    Type: Studentenjob

    De woonzorgcentra van Orelia zijn een warme, zonnige thuishaven. We bieden er onze bewoners en hun familie gouden jaren. Het is een plek waar iedereen, met respect voor ieders persoonlijkheid, een zinvolle oude dag kan beleven. Menselijkheid en vriendschap vormen daarvoor de basis. Orelia staat garant voor een kwalitatieve zorg, om deze verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een super gemotiveerde zorgstudent. Als gedreven student heb je een hart voor ouderen. Je job is heel divers. Samen met je collega’s sta je in voor de verzorging van de bewoners en bied je praktische hulp wanneer het hen wat moeilijker gaat. Je herkent de noden van de bewoner, hebt aandacht voor de omgeving en signaleert zijn/haar evolutie. Je doet er alles aan opdat onze bewoners zich thuis voelen, altijd met respect voor ieders eigenheid, behoeften en privacy. Duur en aantal uren in overleg af te spreken.

  • JOBSTUDENT Afwas (m/v) KEUKEN (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Studentenjob

    Voornaamste taak is meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen.

  • Jobstudenten kerstvakantie (verkoop kledijbranche) (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Nieuwpoort zijn we op zoek naar 2 jobstudenten voor de verkoop.

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Boekhouder / Dossierbeheerder : Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    New day, new you Heb je al een eerste ervaring in een boekhoudkantoor achter de rug? Ben je op zoek naar een unieke opportuniteit die ervoor zal zorgen dat jij de volgende de volgende stap in je carrière zal zetten? Dan is deze job iets voor jou! Le Grand and Associates is een financieel rekruteringskantoor gespecialiseerd in Accountancy, Taks, Audit en Legal profielen. Voor onze klant gaan wij op zoek naar een dossierbeheerder die afhankelijk van zijn ervaring de boekhouding van A tot Z kan beheren. Naargelang je eigen ambitie krijg je op termijn verschillende mogelijkheden om door te groeien wegens de verdere expansie van dit kantoor. Zie hier jouw uitgebreid takenpakket als boekhouder / dossierbeheerder / accountant: Uitvoeren of controleren van de boekhouding van jouw eigen klanten Voorbereiden of controleren van fiscale aangiften (BTW, Venn.B, PB) Voorbereiden of controleren van de afsluitingen Rapporteren (maandelijkse en/of kwartaal) Voorbereiden of controleren van de jaarrekeningen

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • Sorteerster 2-ploegen (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Werfreserve

    Voor een gekend voedingsbedrijf, regio Kortemark, zijn wij op zoek naar een sorteerder/ster voor werfreserve. Je staat aan de lopende band en sorteert de groenten op grootte en gebreken. Je doet graag bandwerk en maakt er geen probleem van om in twee ploegen te werken.

Zoek naar antwoorden van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Belgium Pipe Construct B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Leave a respond for Belgium Pipe Construct B.V.B.A.. Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belgium Pipe Construct B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Belgium Pipe Construct B.V.B.A.
Location of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Belgium Pipe Construct B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belgium Pipe Construct B.V.B.A. Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: Brisbois Michel | COTUBEX SA | Diamond Vodka | JSA Design & Wheels | FINANCES %27 CONSEILS

Other related companies as Belgium Pipe Construct B.V.B.A.: Brisbois Michel | COTUBEX SA | Diamond Vodka | JSA Design & Wheels | FINANCES %27 CONSEILS

Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belgium Pipe Construct B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf Belgium Pipe Construct B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Walstraat 62, B-9050 Gentbrugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Belgium Pipe Construct B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belgium Pipe Construct B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Belgium Pipe Construct B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belgium Pipe Construct B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is located at the address: Walstraat 62, B-9050 Gentbrugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Belgium Pipe Construct B.V.B.A. were not found.
The main activity of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Belgium Pipe Construct B.V.B.A., open positions, location of Belgium Pipe Construct B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belgium Pipe Construct B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belgium Pipe Construct B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belgium Pipe Construct B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belgium Pipe Construct B.V.B.A., employees, financial statistics.