Belena B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • Belena B.V.B.A.
Private companiesHealth Services • Belena B.V.B.A.

Contactgegevens Belena B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Belena B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Belena B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Hubert Frere-Orbanlaan 329, B-9000 Gent, België

Telefoon (phone): (09) 2230247 (09) 2230247

Fax (fax): (09) 2330920 (09) 2330920

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Belena B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Belena B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Belena B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Belena B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Belena B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Belena B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Belena B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Belena B.V.B.A.
Products information Belena B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Belena B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Belena B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Belena B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Belena B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Belena B.V.B.A.

3645. Woonverlichting | Residential lighting fixtures
20539902. Cakes, bakkerij: bevroren | Cakes, bakery: frozen
24990501. Tapijten, kurk | Carpets, cork
39140102. Bestek, zilver | Cutlery, silver
80110511. Verloskundige | Obstetrician

Werken bij Belena B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Belena B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Belena B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Belena B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Bestuurder montagekraan (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U monteert prefabelementen met een montagekraan. Tussentijds helpt u ook mee op de werf. Gedegen opleiding in een stabiele en moderne werkomgeving. Verloning volgens PC bouw.

  • VRACHTWAGENMECANICIEN (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mecanicien voor auto's en / of vrachtwagens Gezocht voor Trucks & Trailers regio Brugge Je bent als mecanicien voor bedrijfswagens verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, etc.). Je werkt vooral met Daf, Iveco en Fiat.

  • Bekister (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar een bekister. Ben jij iemand die graag buiten bezig is en graag aan de slag zou willen gaan in de bouwsector? Dan is dit de job voor jou! Je takenpakket bestaat uit: Timmeren van traditionele bekistingen, monteren, samenvoegen en verwijderen Monteren van gemoduleerde bekistingspanelen Verwerken van uitzettingsvoegen en andere voegen in de bekisting Maken en/of plaatsen van dichtings-en stortvoegen Metalen staven verwerken tot gebruiksklare wapening Ijzervlechten en plaatsen van bewapening Betonneren

  • Gepassioneerde operatoren regio Diest (m/v) ONMIDDELLIJKE OPSTART (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant, een gezond en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de productie van binnendeuren, gaan wij op zoek naar nieuwe, enthousiaste collega's om hun leuk team te komen versterken als operator (m/v). Je bent verantwoordelijk voor het lezen en interpreteren van opdrachten. Je kan een product kwalitatief bewerken op een machine in verhouding tot het gevraagde rendement. Je hebt affiniteit met houtbewerking en schrijnwerkerij. Je bent niet bang om beslissingen te nemen en je staat in voor de visuele controle. Je kan op zeer korte termijn opstarten in 2 ploegen. Vaste aanwerving, goede werksfeer, correct loon. Interne opleiding is voorzien!

  • Student tolk Nederlands - Frans / 60u werken, verspreid tussen september en december / regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Studeer jij momenteel nog verder? En heb jij tijd over om een extra centjes te verdienen? Dan is deze vacature zeker iets voor jou ! Voor onze klant in de regio van Menen zoeken wij een student tolk Nederlands - Frans. Je zal helpen bij het vertalen van de onthaalbrochure (40-tal pagina's) en de nieuwe website.

  • Student (e) administratief bediende luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: JOBCONNECTION

    Type: Studentenjob

    Je behandelt alle nodige documenten en dossiers en coördineert de te verwerken vracht volgens de voorgeschreven procedures. Je houdt van een dynamische, operationele job en bent bereid in een ploegenstelsel te werken

  • Junior Projectleider Bouw (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    • Opstarten en beheren van de projectdossiers • Ondersteunen van de projectmanager bij de planning van de bouwprojecten • Verzamelen van gegevens en actualiseren van de projectmanagementinstrumenten • Uitvoeren van opmetingen en inventariseringen • Actualiseren van bouwplannen • Controleren en bijsturen van technische studies en werken • Bewaken van budget en financiële ontwikkeling • Rapporteren van de voortgang van de projecten aan de projectmanager • Opstellen van offertes en calculaties • Signaleren van eventuele risico’s

  • Verantwoordelijke automatisatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office kijkt uit naar een verantwoordelijke automatisatie en elektrische projecten (M/V) voor een voedingsbedrijf in de regio. Je staat in voor de dagdagelijkse op^volging van de geautomatiseerde- en PLC gestuurde systemen in het bedrijf. Je streeft verbetering na en zorgt voor efficiënt werkende operationele afdelingen. Concreet: - Je wordt betrokken bij technische aankopen, investeringen en verbetering: je werkt projecten praktisch uit en volgt alles budgettair op. - Je staat in voor technische probleemsituaties (PLC, Elektrische aspect) en lost deze preventief ook op. - Je plant en coördineert preventieve- en curatieve onderhoudswerkzaamheden alsook hierbij horende projecten. - Je stuurt interne en/of externe technici, volgt hun werkzaamheden op, staat in voor de opleiding en kennisoverdracht. - Je besteedt voldoende aandacht aan veiligheid, alsook aan alle milieu-technische en energetische aspecten van de operationele activiteiten. - Je rapporteert aan de manager van de technische dienst.

  • Lichtadviseur M/V te Deurne (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ADECCO ANTWERPEN BERCHEM

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een lichtadviseur te Deurne U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

  • zorgkundige maandopdracht (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als thuisverpleegkundige interim langere opdracht zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen de dagdagelijkse taken uitoefenen. Zo zal je een rond toebedeeld krijgen waar je patiënten zal bijstaan met wondzorg, geven van medicatie, stomazorg,.... 

  • Kelner (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Ingredi Hotel-Brasserie

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zoeken wij een gemotiveerd, flexibel en dynamisch iemand die voor de bediening zal instaan. Je takenpakket bestaat uit : algemene barwerkzaamheden bedienen afruimen gasten in- en uitchecken aan hotelreceptie uitleg geven aan de gasten ...

Zoek naar antwoorden van Belena B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Belena B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Belena B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Belena B.V.B.A.. Belena B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Belena B.V.B.A.. Leave a respond for Belena B.V.B.A.. Belena B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Belena B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Belena B.V.B.A.
Location of Belena B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Belena B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Belena B.V.B.A. Belena B.V.B.A.: Petit M-B | Atelier Mossoux Frères SPRL | Vandevoorde Peter BVBA | Hortiflora D'Haene | DRB n.v

Other related companies as Belena B.V.B.A.: Petit M-B | Atelier Mossoux Frères SPRL | Vandevoorde Peter BVBA | Hortiflora D'Haene | DRB n.v

Belena B.V.B.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Belena B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf Belena B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Hubert Frere-Orbanlaan 329, B-9000 Gent. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Belena B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Belena B.V.B.A. is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Belena B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Belena B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Belena B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Belena B.V.B.A. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Belena B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03080535888. The company Belena B.V.B.A. is located at the address: Hubert Frere-Orbanlaan 329, B-9000 Gent. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Belena B.V.B.A. were not found.
The main activity of Belena B.V.B.A. is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Belena B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Belena B.V.B.A., open positions, location of Belena B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Belena B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Belena B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Belena B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Belena B.V.B.A., employees, financial statistics.