LEROY-SOMER NV

Contactgegevens LEROY-SOMER NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEROY-SOMER NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEROY-SOMER NV

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Blarenberglaan 23,2800, België

Telefoon (phone): 015 28 10 10 015 28 10 10

Fax (fax): 015 28 10 45 015 28 10 45

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEROY-SOMER NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEROY-SOMER NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEROY-SOMER NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEROY-SOMER NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEROY-SOMER NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEROY-SOMER NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEROY-SOMER NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEROY-SOMER NV
Products information LEROY-SOMER NV

BTW identificatienummer (tax): BE08048828125
Ondernemingsnummer: 9139495849
Hoofdstad (capital): 959,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 127,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2018
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in LEROY-SOMER NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEROY-SOMER NV
(Get full report from official database of BE for LEROY-SOMER NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEROY-SOMER NV
Addition kinds of activities for LEROY-SOMER NV

5045. Computers, randapparatuur en software | Computers, peripherals, and software
519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
24310601. Sier houtwerk: kroonlijsten, mantels, enz. | Ornamental woodwork: cornices, mantels, etc.
25110209. Tafels, huishouden: hout | Tables, household: wood
34829907. Shot, lead | Shot, lead
50930201. Metalen schroot en afval | Ferrous metal scrap and waste
73759900. Informatie retrieval diensten, nec | Information retrieval services, nec
73891312. Belastingtitel dealers | Tax title dealers

Werken bij LEROY-SOMER NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEROY-SOMER NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEROY-SOMER NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEROY-SOMER NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: OFFICETEAM

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Operator zagerij (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het bedienen van automatische bandzaagmachines en manuele zaagmachines. Het verpakken en verdelen van gezaagde materialen volgens de werkorders in de productie. De kwaliteit en de juiste lengte van de onderdelen bepalen.

 • Ploegbaas (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een ervaren ploegbaas. Je zal instaan voor het aansturen van een 30-tal medewerkers en zorgt ervoor dat de productie in goede banen verloopt. Ook werk je mee als heftruckchauffeur..

 • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHULPEN in OOSTENDE -kies een(elektrische) fiets of bedrijfswagen (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student dienst reiniging (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

 • Elektricien (m/v) (ETTERBEEK)

  Regio: ETTERBEEK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor de technische support.  Je zorgt voor de geplande onderhoudswerken en de nodige herstellingswerken.  Je stelt een diagnose bij stoornis.  Je behoudt de energieproductie op peil.

 • Jobstudenten verpleegkunde / zorgkundigen (weekends en zomervakantie) (BINKOM)

  Regio: BINKOM

  Bedrijf: BINKOM

  Type: Studentenjob

  Coördinatie, organisatie en uitvoeren van de fysieke, psychische en sociale begeleiding van de bewoner, waarbij de eigenheid van de bewoner en zijn zelfredzaamheid centraal staan. - Toedienen van toilet- en comfortzorg aan bewoners. - Begeleiding bij de maaltijden. - Bedden opmaken en kamers netjes achterlaten. - Aandachtig luisteren naar alle (ook de "stille") bewoners om hun gewoonten , wensen en vragen te kennen. - Zorg leveren op maat van de wensen en gewoonten van de bewoners. - aandacht hebben vor detailzorg.

 • Stage IT (SINT-GILLIS)

  Regio: SINT-GILLIS

  Bedrijf: StepStone

  Type: Studentenjob

  www.stepstone.be/vacatures----1670801-inline.html?cid=Partner_VDAB Smals realiseert innovatieve ICT-projecten en diensten voor werk, gezin en gezondheid voor instellingen uit de sociale zekerheid en de gezondheidszorg en biedt hen een breed gamma ICT-diensten aan. ICT for society is voor Smals meer dan een slogan: we realiseren innovatieve projecten inzake e-government en e-health in België en spelen een sleutelrol in de verdere informatisering van de sociale zekerheid en de gezondheidszorg. We werken ook mee aan de ontwikkeling van de G-Cloud, de Belgische overheidscloud. Samen met je collega's bouw je bij ons dus elke dag mee aan complexe ICT-services met een positieve impact op de hele samenleving. Smals biedt verschillende stages aan in diverse technologische domeinen.

 • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DE ZES STERREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

 • HR CONSULTANT AGO JOBS & HR KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  AGO Jobs & HR is een dienstverlenend bedrijf in de sector van HR Services: reeds meer dan 30 jaar kunnen onze klanten bij ons terecht voor tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment en outplacement. Gespecialiseerde divisies binnen ons uitgebreide nationale kantorennet garanderen daarbij de allerbeste dienstverlening. En met een toegewijd team van authentieke en optimistische medewerkers staan wij dicht bij onze klanten en focussen wij op het uitbouwen van waardevolle en langdurige relaties. Voor onze kantoor in Kortrijk zijn wij op zoek naar een HR Consultant. Je staat voornamelijk in voor het rekruteren van Office profielen. Je maakt gebruik van onze interne tools en databanken om op zoek te gaan naar kandidaten. Via telefonische screening achterhaal je welke kandidaten in aanmerking komen voor de specifieke vacatures van onze klanten. Je interviewt kandidaten grondig en verwerft op deze manier een uitgebreide kennis over hun motivaties en competenties. Je maakt onze klanten tevreden door op korte termijn de perfecte match voor hen te vinden. Je zorgt voor een stipte opvolging van dossiers naar zowel klant als uitzendkracht toe.

Zoek naar antwoorden van LEROY-SOMER NV in sociale netwerken
Look for responds of LEROY-SOMER NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEROY-SOMER NV. Laat een reactie achter voor LEROY-SOMER NV. LEROY-SOMER NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEROY-SOMER NV. Leave a respond for LEROY-SOMER NV. LEROY-SOMER NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEROY-SOMER NV op de google maps. Adres en contacten LEROY-SOMER NV
Location of LEROY-SOMER NV on the google maps. Address and contacts of LEROY-SOMER NV

Andere gerelateerde bedrijven als come LEROY-SOMER NV LEROY-SOMER NV: Globe Transport SPRL | Fitness Center Schilde NV | CARLO COMETTI & Fils SPRL | Meubelhof Drongengoed BVBA | faderi

Other related companies as LEROY-SOMER NV: Globe Transport SPRL | Fitness Center Schilde NV | CARLO COMETTI & Fils SPRL | Meubelhof Drongengoed BVBA | faderi

LEROY-SOMER NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is LEROY-SOMER NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08048828125. Het bedrijf LEROY-SOMER NV bevindt zich op het adres: Blarenberglaan 23,2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 959,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 127,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LEROY-SOMER NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LEROY-SOMER NV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEROY-SOMER NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEROY-SOMER NV, openstaande posities, locatie van LEROY-SOMER NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LEROY-SOMER NV is a company, that was registered 2018 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is LEROY-SOMER NV, company assigned to the tax number BE08048828125. The company LEROY-SOMER NV is located at the address: Blarenberglaan 23,2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 959,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 127,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LEROY-SOMER NV were not found.
The main activity of LEROY-SOMER NV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEROY-SOMER NV is not available. You also can look at reviews of LEROY-SOMER NV, open positions, location of LEROY-SOMER NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEROY-SOMER NV, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEROY-SOMER NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEROY-SOMER NV, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEROY-SOMER NV, employees, financial statistics.