BC Rupelstreek N.V.

Contactgegevens BC Rupelstreek N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BC Rupelstreek N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BC Rupelstreek N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 124, B-2630 Aartselaar, België

Telefoon (phone): (03) 8704646 (03) 8704646

Fax (fax): (03) 8871016 (03) 8871016

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BC Rupelstreek N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BC Rupelstreek N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BC Rupelstreek N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BC Rupelstreek N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BC Rupelstreek N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BC Rupelstreek N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BC Rupelstreek N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BC Rupelstreek N.V.
Products information BC Rupelstreek N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in BC Rupelstreek N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BC Rupelstreek N.V.
(Get full report from official database of BE for BC Rupelstreek N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BC Rupelstreek N.V.
Addition kinds of activities for BC Rupelstreek N.V.

01799910. Koffieboerderij | Coffee farm
10110103. Ondergrondse ijzerertsmijnbouw | Underground iron ore mining
13890105. Lease tanks, olie veld: oprichten, schoonmaken en repareren | Lease tanks, oil field: erecting, cleaning, and repairing
26310202. Schoenplank | Shoe board
28999937. Patching gips, huishouden | Patching plaster, household
35190205. Radiatoren, stationaire motor | Radiators, stationary engine
50650406. Televisie ontvangende en transmissie buizen | Television receiving and transmitting tubes
73810103. Wachthondenverhuur | Guard dog rental

Werken bij BC Rupelstreek N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BC Rupelstreek N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BC Rupelstreek N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BC Rupelstreek N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoete productiemedewerker m/v te Herentals (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze suikerspecialist legt zich toe op het produceren en verpakken van rietsuikerklontjes en het verpakken van diverse rietsuikers en kandijsuikers. De verkoop gebeurt zowel onder het eigen merk, Caribbean Gold als onder Private Label. Voor de afdeling verpakking zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker met passie voor de voedingsindustrie.

  • Metaalarbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een allround metaalarbeider. Takenpakket: - Werken aan de pons- en de knipmachine - Allround meewerken in het atelier

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Spoelmeester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Voor een klant van ons in de haven zijn we op zoek naar een spoelmeester. Je staat in voor het reinigen en het onderhouden van de Tanks. Geen ervaring? Geen probleem! Ze geven je op het bedrijf een uitgebreide opleiding.

  • Poetshulp regio Vosselare - Landegem - Nevele (M/V) (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Vosselare - Landegem - Nevele. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO HEULE-GULLEGEM-BISSEGEM (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Heule-Gullegem-Bissegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oud-Heverlee – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel/administratief bediende - Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Vaste Job

    Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of een eerste job? De transportsector spreekt jou aan (of je hebt er ervaring in)? Commerciële contacteren schrikken jou niet af? Twijfel niet! Bedrijf regio Gavere: Telefonische contacten met de klanten Leiding nemen over een 8-tal chauffeurs Praktische regeling onderhoud wagenpark Administratieve opvolging van de chauffeurs Opmaken van dossiers, transportopdrachten, vervoersdocumenten, ... Diverse andere taken ... Eerste interesse of vragen? 09 381 06 20 of [email protected]

  • VERPLEEGKUNDIGE (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: MARIA BOODSCHAP

    Type: Vaste Job

    Voor ons rust- en verzorgingstehuis zij wij op zoek naar een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan. Je durft je verplaatsen in de leefwereld van bejaarde mensen en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum. Je hebt zin voor verantwoordelijkheid en werkt graag binnen een multidisciplinair team. Dan ben jij degene die we zoeken.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Klinisch psycholoog (m/v) (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: PSYCHOLOGISCH CENTRUM TEMSE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Psychologisch Centrum Temse is een groepspraktijk in volle ontwikkeling van erkende psychologen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Meer info over onze praktijk kan je vinden op www.psychologischcentrumtemse.be Als klinisch psycholoog zal je instaan voor het ondersteunen en begeleiden van volwassenen. Je geeft individuele begeleiding, maar er is ook de mogelijkheid om groepstrainingen of workshops (thema's worden onderling besproken) te geven. Daarnaast zal je ook deelnemen aan het teamoverleg en de intervisie. Op die manier zal je meehelpen aan de uitbouw van onze praktijk.

  • Leercontract damesboetiek "QUEENS" Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: QUEENS

    Type: Leercontract

    Voor onze tiener- en dameskledingwinkels QUEENS ( www.queensfashion.be ) zoeken wij verdere versterking, met name voor onze vestiging in centrum Leuven. Ben jij op zoek naar een leuke plek voor je leercontract, waar je het volledige takenpakket aanleert? Je hebt een goed gevoel voor mode, styling en trends, en houdt er van om klanten te helpen zodat zij zich goed in hun vel voelen in de aangekochte outfit. "Gelukkige klanten komen terug" wordt ook jouw drijfveer. Naast klanten helpen werk je ook mee aan alles wat komt kijken bij het runnen van de winkel: het uitpakken van leveringen, de winkel spik & span houden, visual merchandising en kassa-verrichtingen. Je bent een teamspeler die de QUEENS-spirit mee verwezenlijkt. Dagen en uren zijn overeen te komen in functie van je opleiding. He jij er zin in? Stuur dan je CV mét foto én bijhorende motivatiebrief per e-mail en we contacteren je heel snel terug. Vermeld duidelijk dat het om een leercontract in Leuven gaat, gezien we ook nog andere vacatures open hebben.

Zoek naar antwoorden van BC Rupelstreek N.V. in sociale netwerken
Look for responds of BC Rupelstreek N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BC Rupelstreek N.V.. Laat een reactie achter voor BC Rupelstreek N.V.. BC Rupelstreek N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BC Rupelstreek N.V.. Leave a respond for BC Rupelstreek N.V.. BC Rupelstreek N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BC Rupelstreek N.V. op de google maps. Adres en contacten BC Rupelstreek N.V.
Location of BC Rupelstreek N.V. on the google maps. Address and contacts of BC Rupelstreek N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come BC Rupelstreek N.V. BC Rupelstreek N.V.: Aludan BVBA | AAAA AUTO LOCATION WOLUWE | Babel 2000 | Accent S.P.R.L. | EBB

Other related companies as BC Rupelstreek N.V.: Aludan BVBA | AAAA AUTO LOCATION WOLUWE | Babel 2000 | Accent S.P.R.L. | EBB

BC Rupelstreek N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is BC Rupelstreek N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf BC Rupelstreek N.V. bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 124, B-2630 Aartselaar. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in BC Rupelstreek N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BC Rupelstreek N.V. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BC Rupelstreek N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BC Rupelstreek N.V., openstaande posities, locatie van BC Rupelstreek N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BC Rupelstreek N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is BC Rupelstreek N.V., company assigned to the tax number BE08034271240. The company BC Rupelstreek N.V. is located at the address: Antwerpsesteenweg 124, B-2630 Aartselaar. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in BC Rupelstreek N.V. were not found.
The main activity of BC Rupelstreek N.V. is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of BC Rupelstreek N.V. is not available. You also can look at reviews of BC Rupelstreek N.V., open positions, location of BC Rupelstreek N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BC Rupelstreek N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BC Rupelstreek N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BC Rupelstreek N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BC Rupelstreek N.V., employees, financial statistics.