Batteries Business Center N.V.

Contactgegevens Batteries Business Center N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Batteries Business Center N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Batteries Business Center N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lobbensestraat 138, B-3271 Zichem, België

Telefoon (phone): (013) 783209 (013) 783209

Fax (fax): (013) 783210 (013) 783210

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Batteries Business Center N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Batteries Business Center N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Batteries Business Center N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Batteries Business Center N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Batteries Business Center N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Batteries Business Center N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Batteries Business Center N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Batteries Business Center N.V.
Products information Batteries Business Center N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06567596435
Ondernemingsnummer: 1636657714
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 395,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Batteries Business Center N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Batteries Business Center N.V.
(Get full report from official database of BE for Batteries Business Center N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Batteries Business Center N.V.
Addition kinds of activities for Batteries Business Center N.V.

228402. Draad van natuurlijke vezels | Thread from natural fibers
24219900. Zaagmolens en schavingsfabrieken, algemeen, nec | Sawmills and planing mills, general, nec
38120108. Bank en draai indicatoren en componenten | Bank and turn indicators and components
51449902. Eieren: schoonmaken, oliebehandeling, verpakking en gradering | Eggs: cleaning, oil treating, packing, and grading
79970502. Racquetball club, lidmaatschap | Racquetball club, membership

Werken bij Batteries Business Center N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Batteries Business Center N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Batteries Business Center N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Batteries Business Center N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper verlichting (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een verkoper/verkopster

  • Voltijds, tijdelijke laborant voor regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse medewerker voor het labo. Je bent binnen dit labo te Gent verantwoordelijk voor de verwerking van bloedzakjes (uitpakken, registreren, centrifugeren en sorteren). Jij zorgt er op die manier voor dat de stalen perfect verwerkt worden. Je krijgt een opleiding aan de start van de terwerkstelling en daarna werk je zelfstandig aan de verwerking. Je helpt bij het verwerken van de bloedzakjes: registratie in informaticasysteem, centrifugeren, wegen en etiketteren van producten. Je staat in voor het bereiden van bloedcomponenten uit volbloed.

  • Bestickeraar (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar een handige gemotiveerde werkkracht die stickers op gastanks kan vervangen. Wij zoeken een verantwoordelijk persoon aangezien je naar de klanten moet gaan en veilig met een bestelwagen kan rijden. (rijbewijs B)

  • Technieker huishoudelectro M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als technicus professional verzorg je de installatie en herstelling van kleine medische installaties. Na een grondige opleiding word je uitgerust met een wagen en het nodige materiaal. Zo ben je klaar om deze boeiende en veelzijdige job op een zelfstandige manier aan te vatten.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • POETSHULP Blankenberge-Wenduine DC (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: THUISHULP REGIO KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor de regio Blankenberge-Wenduine-Zuienkerke zijn we op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je biedt hulp bij cliënten aan huis: stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken, ramen wassen, strijken.

  • JOBSTUDENT bij AGO JOBS & HR te Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor ons kantoor te Leuven zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde student om ons team te versterken op dinsdag en/of donderdag. Je krijgt een zeer uitgebreide waaier aan taken toegewezen: - het opbellen en telefonisch screenen van kandidaten - kandidaten inschrijven, screenen en matchen met de juiste vacature - administratieve ondersteuning naar de consulenten toe - telefonische oproepen beantwoorden, klantencontact - vacatures online plaatsen ...

  • Student Customer Service Medewerker - Herk de Stad (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Als Student Customer Service Medewerker sta je in contact met de klanten van de organisatie en sta je in voor volgend takenpakket: Je belt bestaande klanten om hen te informeren dat hun aangekocht product een onderhoud nodig heeft Je plant de afspraak in voor de technieker om het onderhoud uit te kunnen voeren Je registreert de nodige informatie op de planning en verwerkt de bijhorende administratie

  • Student zorg of verpleegkunde wzc De Meers (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: WOON EN ZORGCENTRUM DE MEERS

    Type: Studentenjob

    De Meers in Waregem is een woonzorgcentrum van het OCMW met een hart voor zorg en zin in zorg. Wij bieden een aangepaste woongelegenheid aan bejaarden en jongere zorgbehoevenden ongeacht hun filosofische, ethische, culturele en politieke overtuiging of hun financiële situatie. Wij leggen de klemtoon op kwalitatief hoogstaande zorg voor onze bewoners. Daarnaast streven wij ook naar een positief werkklimaat waarin onze medewerkers zich kunnen ontplooien. Interesse om tijdens de weekends of om deze zomer aan de slag te gaan als jobstudent verpleging of verzorging in wzc De Meers? Contacteer dan zo snel mogelijk de personeelsdienst van OCMW Waregem: 056 62 87 40 of [email protected] of https://www.jobsolutions.be/register/803/personal

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • Diëtist / Diëtiste / Voedingsadvies (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvolging van cliënten met voedingsproblematiek, dieetbegeleiding, allergieën en voedingsintoleranties, sportvoeding,.... .

  • Brunel - Helpdesk IT (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Help!! Mijn PC start niet op, ik krijg mijn mail niet open, ik kan niet printen, Ik kan niet inloggen van thuis... Alledaagse It problemen waar we allemaal mee te maken krijgen. Slimme ICT'ers zijn van onschatbare waarde voor onze klanten. We zijn daarom op zoek naar jou! Goed opgeleid, een kei in jouw vakgebied, en vooral gemotiveerd om samen met andere ICT-professionals vanuit een organisatie een belangrijke steen bij te dragen. Profiel Communicatie is uw 2de nature. Jouw klanten verder helpen en ondertussen kennis op doen, daar krijg je voldoening van Je hebt een zeer goede kennis van IT. Deze kunnen zich situeren op niveau van Hardware (PC, laptop, server, printers) of software. Est-ce que tu parles français? Ah oui, bien sûr! I know what being a team player means Adedia company 60K aministratief de binnenkomende It problemen verwerken, schrikt je niet af. (ticketing systeem, etc.) Aanbod Wij bieden je een uitdagende functie binnen een stabiele omgeving Een uitdagende baan binnen een internationale organisatie met een work Hard en play Hard mentaliteit. Aantrekkelijk loonpakket aangevuld met interessante voordelen (firmawagen, tankkaart, maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering...). Een functie waarin je jezelf kan blijven ontplooien. Reële doorgroeimogelijkheden. Ben jij de helpdeskmedewerker die we zoeken... bezorg ons nu je CV!

Zoek naar antwoorden van Batteries Business Center N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Batteries Business Center N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Batteries Business Center N.V.. Laat een reactie achter voor Batteries Business Center N.V.. Batteries Business Center N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Batteries Business Center N.V.. Leave a respond for Batteries Business Center N.V.. Batteries Business Center N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Batteries Business Center N.V. op de google maps. Adres en contacten Batteries Business Center N.V.
Location of Batteries Business Center N.V. on the google maps. Address and contacts of Batteries Business Center N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Batteries Business Center N.V. Batteries Business Center N.V.: A & E Security NV | De Wilde Eieren- Kaas- & Zuivelprodukten BVBA | Fabory Centre Charleroi | Manpower Industry | Blanjean Philippe

Other related companies as Batteries Business Center N.V.: A & E Security NV | De Wilde Eieren- Kaas- & Zuivelprodukten BVBA | Fabory Centre Charleroi | Manpower Industry | Blanjean Philippe

Batteries Business Center N.V. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Batteries Business Center N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06567596435. Het bedrijf Batteries Business Center N.V. bevindt zich op het adres: Lobbensestraat 138, B-3271 Zichem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 395,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Batteries Business Center N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Batteries Business Center N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Batteries Business Center N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Batteries Business Center N.V., openstaande posities, locatie van Batteries Business Center N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Batteries Business Center N.V. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Batteries Business Center N.V., company assigned to the tax number BE06567596435. The company Batteries Business Center N.V. is located at the address: Lobbensestraat 138, B-3271 Zichem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 395,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Batteries Business Center N.V. were not found.
The main activity of Batteries Business Center N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Batteries Business Center N.V. is not available. You also can look at reviews of Batteries Business Center N.V., open positions, location of Batteries Business Center N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Batteries Business Center N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Batteries Business Center N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Batteries Business Center N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Batteries Business Center N.V., employees, financial statistics.