Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Babor Cosmetics (Belgium) S.A.
Private companiesReal Estate • Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

Contactgegevens Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Schampelheide 27, B-4720 La Calamine, België

Telefoon (phone): (087) 631700 (087) 631700

Fax (fax): (087) 631702 (087) 631702

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Babor Cosmetics (Belgium) S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Babor Cosmetics (Belgium) S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Babor Cosmetics (Belgium) S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Babor Cosmetics (Belgium) S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Babor Cosmetics (Belgium) S.A.
Products information Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Babor Cosmetics (Belgium) S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Babor Cosmetics (Belgium) S.A.
(Get full report from official database of BE for Babor Cosmetics (Belgium) S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Babor Cosmetics (Belgium) S.A.
Addition kinds of activities for Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

281399. Industriële gassen, nec | Industrial gases, nec
25119908. Unassembled of onvoltooide meubels, huishouden: hout | Unassembled or unfinished furniture, household: wood
34480203. Trusses en framing, geprefabriceerde metalen | Trusses and framing, prefabricated metal
36340306. Ventilators, elektrisch: hassock | Fans, electric: hassock
39520101. Kleuren, kunstenaars ': keramiekglas van water en oxide | Colors, artists': water and oxide ceramic glass

Werken bij Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

  • Payroll Advisor in regio Brussel (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Payroll Advisor (M/V) voor een advocatenkantoor actief in het Brusselse. Na de initiële uitzendopdracht maak je kans op een vast contract. Als Payroll Advisor heb je de volgende verantwoordelijkheden: - Je staat in voor de loonberekeningen; - Je werkt samen met SD Worx; - Je bent het centraal aanspreekpunt voor werknemers met vragen betreffende hun verloning/ziekte/verlof/…; - Andere HR taken. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Magazijnier m/v - regio Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je staat in voor het opmaken van een inventaris van het magazijn.

  • JOBSTUDENT LESGEVER FRANS VOOR KINDEREN (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FRAVOOL

    Type: Studentenjob

    Fravool verzorgt speellesjes Frans voor kinderen van 5 tot 10 jaar. We laten kinderen op een speelse en vrolijke manier kennismaken met de Franse taal, aan de hand van liedjes en spelletjes. Het hoofddoel is: liefde voor het Frans ontwikkelen bij jonge kinderen. Dit is de sleutel tot het daadwerkelijk leren van deze mooie taal. Wij zoeken enthousiaste lesgevers die zich kunnen engageren voor de start van een nieuwe lessenreeks of die als vaste vervanger kunnen functioneren. Op basis van bestaande Fravool-leerinhouden stel je je eigen speellessen samen en geef je deze aan groepjes van maximum 12 kindjes.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • CNC - insteller (ervaring is geen must) (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in metaal regio Jabbeke zijn we opzoek naar een CNC – draaier. De CNC- draaier die we zoeken heeft de volgende taken: De CNC draaier heeft een eerste ervaring met een CNC machine (instellen is geen must) Inleggen van de stukken Bijslijpen van de stukken Controles uitvoeren van de stukken Je maakt soms een serie stukken (repetitief werk)

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Junior Safety Engineer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    In deze functie biedt je technisch ondersteuning bij veiligheidsstudies en de opmaak van veiligheidsrapporten. Je zal potentiële veiligheidsrisico's analyseren aan de hand van modelleringen om zo advies en sturing te bieden aan klanten. Het uitvoeren van deze modelleringen en berekeningen gebeurt vanuit de uitvalsbasis in Antwerpen en/of Melsele. Je gaat hierbij ook op klantenbezoek. Na het doorlopen van een intern opleidingsprogramma, voer je deze studies en projecten zelfstandig uit. Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een toonaangevend advies- en studiebureau op het vlak van industrieel milieubeleid. Zij adviseren en lossen milieuvragen op van hun klanten.

  • Winkelmedewerker colora Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: COLORA

    Type: Vaste Job

    Een werkdag bij colora is nooit hetzelfde. Geen routineklus dus, wel elke keer een nieuwe uitdaging. Je denkt mee met de klant en leeft je in in hun wensen. Je inspireert hen met kleur en interieur. Je begeleidt hen van prille voorbereiding tot perfecte afwerking. Je geeft tips in de winkel of toont klanten hoe het moet bij hen thuis. Bij deze vacature ligt het accent op het geven van kleuradvies bij klanten thuis. Je hoort het, werken bij colora gaat verder dan enkel verf verkopen. Ook het organiseren van workshops, etalages opbouwen of de winkel mee helpen (her)inrichten, bestellingen beheren en de stock netjes en overzichtelijk houden behoren tot jouw takenpakket.

  • Zelfstandige Kantoorhouders (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: DERBY LADBROKES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

  • Freelance CRM Manager (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: DAFRA PHARMA INTERNATIONAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als CRM Manager ben je verantwoordelijk voor de organisatie en uitbouw van CRM binnen Dafra Pharma: - Sales teams engageren om CRM-tools maximaal te gebruiken - Opstellen en uitvoeren actieplan om technische obstakels in de toekomst weg te werken - Functionaliteiten van CRM optimaliseren - Service providers en platformen analyseren en optimaliseren - ICT infrastructuur en bijhorende processen vastleggen in functie van digitale marketing campagnes en andere communicatienoden - Je rapporteert aan de Strategic Advisor en Commercieel Directeur.

  • RESERVE Industrieel reinigers Tielt / Ruiselede 2018 (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar industrieel reinigers uit de regio's Tielt & Ruiselede zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: U staat in voor het onderhoud en de reiniging van verschillende apparatuur en machines. U gebruikt verschillende schoonmaakproducten, materialen en technieken. (Bv: verwijderen van stof en vuil, voorspoelen, inschuimen, afspuiten en desinfecteren van machines en opblinken van lijnen) Werkuren: Dit kunnen dag, avond - en nachtopdrachten zijn. Dit afhankelijk van de vraag van de klant.

Zoek naar antwoorden van Babor Cosmetics (Belgium) S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Babor Cosmetics (Belgium) S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Laat een reactie achter voor Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Babor Cosmetics (Belgium) S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Leave a respond for Babor Cosmetics (Belgium) S.A.. Babor Cosmetics (Belgium) S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Babor Cosmetics (Belgium) S.A. op de google maps. Adres en contacten Babor Cosmetics (Belgium) S.A.
Location of Babor Cosmetics (Belgium) S.A. on the google maps. Address and contacts of Babor Cosmetics (Belgium) S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Babor Cosmetics (Belgium) S.A. Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: Marmorith Betonindustrie | Algemene Schilderwerken Geerts | Deckers Peter | Brouwerij Bockor N.V. | City Bird S.A.

Other related companies as Babor Cosmetics (Belgium) S.A.: Marmorith Betonindustrie | Algemene Schilderwerken Geerts | Deckers Peter | Brouwerij Bockor N.V. | City Bird S.A.

Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Babor Cosmetics (Belgium) S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf Babor Cosmetics (Belgium) S.A. bevindt zich op het adres: Schampelheide 27, B-4720 La Calamine. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Babor Cosmetics (Belgium) S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is Onroerend goed, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Babor Cosmetics (Belgium) S.A., openstaande posities, locatie van Babor Cosmetics (Belgium) S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Babor Cosmetics (Belgium) S.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is located at the address: Schampelheide 27, B-4720 La Calamine. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Babor Cosmetics (Belgium) S.A. were not found.
The main activity of Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is Real Estate, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Babor Cosmetics (Belgium) S.A. is not available. You also can look at reviews of Babor Cosmetics (Belgium) S.A., open positions, location of Babor Cosmetics (Belgium) S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Babor Cosmetics (Belgium) S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Babor Cosmetics (Belgium) S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Babor Cosmetics (Belgium) S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Babor Cosmetics (Belgium) S.A., employees, financial statistics.