B-Vision-Group N.V.

Contactgegevens B-Vision-Group N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B-Vision-Group N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B-Vision-Group N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Lochtemanweg 36, B-3580 Beringen, België

Telefoon (phone): (011) 450942 (011) 450942

Fax (fax): (011) 450944 (011) 450944

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B-Vision-Group N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B-Vision-Group N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B-Vision-Group N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B-Vision-Group N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B-Vision-Group N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B-Vision-Group N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B-Vision-Group N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B-Vision-Group N.V.
Products information B-Vision-Group N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06429168701
Ondernemingsnummer: 2842956542
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in B-Vision-Group N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B-Vision-Group N.V.
(Get full report from official database of BE for B-Vision-Group N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B-Vision-Group N.V.
Addition kinds of activities for B-Vision-Group N.V.

3556. Voedingsmiddelen machines | Food products machinery
14110302. Gabbro, dimensie-steengroeven | Gabbro, dimension-quarrying
25150000. Matrassen en beddenpringen | Mattresses and bedsprings
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
59410202. vuurwapens | Firearms

Werken bij B-Vision-Group N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B-Vision-Group N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B-Vision-Group N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B-Vision-Group N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Quality Operator (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Als QUALITY OPERATOR bewaak je de nauwkeurigheid van de processen en zorg je ervoor dat we de kwaliteitseisen van onze klanten kunnen overtreffen. - Je controleert de mechanische onderdelen die op de verspaningsmachines geproduceerd worden en de geassembleerde tandwielkasten op het einde van het productie- en assemblageproces. - Je registreert en verwerkt de controleresultaten in een databank. - Je voert metingen en niet-destructieve testen uit, d.w.z. Magnetic Testing en etsen. - Je past een aantal specifieke meettechnieken toe, afhankelijk van de werkplek. - Je overlegt m.b.t. de afwijkingen samen met de Research and Development afdeling. - Je voorkomt dat producten die niet aan de specificaties beantwoorden, naar de interne/externe klacht gaan.

  • POETSHULP Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Enthousiaste jobstudent weekendwerk (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor deze klant van ons zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste jobstudenten (m/v) die zich op regelmatige basis kunnen vrijmaken in het weekend. Je wordt tewerkgesteld in de keuken, de zaal of het restaurant en staat in voor: het voorbereiden van kinderfeestjes het klaarmaken van hapjes, frietjes, ... de afwas afruimen frigo's aanvullen opdienen in het restaurant ... Je werkt op zaterdag of zondag middag of avond (13 - 19h of 18 - 00h).

  • Lesgever Dans (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TASTE ART

    Type: Studentenjob

    TASTE-ART organiseert naschoolse, muzische spel- en sportactiviteiten voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Een jong gemotiveerd team van medewerkers staat klaar om een gevarieerd aanbod van sport, spel, kunst, expressie, cultuur en vooral veel plezier aan te bieden aan de kinderen. De activiteiten gaan na de lesuren door in de scholen waardoor niet enkel eigen leerlingen van die campus maar ook externe leerlingen welkom zijn. U gaat de actvitieit 'Studio 101' en 'Clipdance' geven. Deze activitiet loopt gedurende het volledige schooljaar en telt 28 lessen. Deze activiteit werkt rond kinderdans en zang.

  • Jobstudent (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Kinderbegeleid(st)er (VOSSEM)

    Regio: VOSSEM

    Bedrijf: ISF INTERNATIONAL DAYCARE

    Type: Vaste Job

    Kinderen verzorgen, maaltijden geven, contact met ouders en kinderen.

  • dakwerker platte daken (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Vaste Job

    voor een klant in Zulte zijn wij op zoek naar een dakwerker-platte daken

  • Gemotiveerde poetshulp 37u. Vlinder (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: J&S CLEANING GROUP

    Type: Vaste Job

    De poetsvrouw heeft als belangrijkste taak aan de wensen te voldoen van de klant. Daarbij wordt ook het schoonmaakmateriaal onderhouden. De poetsvrouw communiceert extern met haar gebruiker en intern met haar leidinggevenden opdat het verlenen van hun diensten vlot verlopen. o kennis van schoonmaakmateriaal o kennis van schoonmaak- en ontsmettingsproducten o kennis van schoonmaakmethodes en –technieken o kennis met betrekking tot veiligheid en gezondheid o kennis van hygiëne o kennis van ergonomie o kennis van producten met gevaarlijke eigenschappen o kennis van persoonlijke beschermingsmiddelen

  • Assistent account manager Du/Uk (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: vind! Organisatie Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Na een inwerkperiode wordt u verantwoordelijk voor de ondersteuning van het commerciële team voor de Duitse markt. Je streeft synergie na tussen de verschillende afdelingen. Dankzij optimalisatie van de binnendienst zorgt u voor een succesvolle klantenservice. Combinaties van klantenorders en een perfecte balans tussen leverbetrouwbaarheid en stock staan hierin centraal. Wekelijkse rapportering Account Manager Opvolging van klantenorders en communicatie met de klant. Offertes opmaken Dossieropvolging van een aantal strategisch belangrijke klanten Opvolgen en (oplossen) claims Dagelijkse link met productie en aankoop voor probleemdossiers

  • businesspartner jobhunter (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: HIPO.HR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je begeleidt de kandidaten van intake tot vaste tewerkstelling (interview, assessment, opmaak kandidaat-rapport, deelname aan intake bij het bedrijf, …) Je contacteert actief bedrijven en bouwt een netwerk uit. Als HR-businesspartner detecteer (analyseer) je alle HR-vragen van de bedrijven in jouw regio. Deze breng je in kaart en deel je met collega’s. Je neemt deel aan netwerkevents met coaches, HR-verantwoordelijken, bedrijfsleiders (ondernemers) en freelancers.

  • 3D-ICT - Project Manager Junior (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for an IT Patient Safety Solutions Architect and Technical Project Manager.      Role   The candidate will work on the release of several small projects and interact mainly with offshore vendors. The main tasks will be:  Coordinate the implementation & validation activities of IT projects in patient safety systems like:  Oracle Argus 8  Oracle Empirica Signal RxLogix PVSignal  PVI CaseIntake  Collaborate with the external technical support group to implement changes  Assist validation lead with design, review, and approval of test plans and test scripts  Author, and review system design documents and validation documents    Required experience Ability to communicate with non-technical experts and translate details into non-technical language  Driven by the motivation to deliver results  Ambition to work independently and to structure workload  Project management experience  Knowledge of PL/SQL is a plus  Experience in working with offshore partners is a plus  3 to 5 years experience and at least 1 to 2 year of project management experience Language: Dutch/French + English   The position is for Braine site and the candidate can work remotely

Zoek naar antwoorden van B-Vision-Group N.V. in sociale netwerken
Look for responds of B-Vision-Group N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B-Vision-Group N.V.. Laat een reactie achter voor B-Vision-Group N.V.. B-Vision-Group N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B-Vision-Group N.V.. Leave a respond for B-Vision-Group N.V.. B-Vision-Group N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B-Vision-Group N.V. op de google maps. Adres en contacten B-Vision-Group N.V.
Location of B-Vision-Group N.V. on the google maps. Address and contacts of B-Vision-Group N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come B-Vision-Group N.V. B-Vision-Group N.V.: A & T Magic Circus Shop | STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT | Le Compte Wijnen BVBA | KBC | Wicket Solutions

Other related companies as B-Vision-Group N.V.: A & T Magic Circus Shop | STEELAND G VEEVOEDER-ADVIESBUREAU/ CARPAT | Le Compte Wijnen BVBA | KBC | Wicket Solutions

B-Vision-Group N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is B-Vision-Group N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06429168701. Het bedrijf B-Vision-Group N.V. bevindt zich op het adres: Lochtemanweg 36, B-3580 Beringen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in B-Vision-Group N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B-Vision-Group N.V. is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B-Vision-Group N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B-Vision-Group N.V., openstaande posities, locatie van B-Vision-Group N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

B-Vision-Group N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is B-Vision-Group N.V., company assigned to the tax number BE06429168701. The company B-Vision-Group N.V. is located at the address: Lochtemanweg 36, B-3580 Beringen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in B-Vision-Group N.V. were not found.
The main activity of B-Vision-Group N.V. is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of B-Vision-Group N.V. is not available. You also can look at reviews of B-Vision-Group N.V., open positions, location of B-Vision-Group N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over B-Vision-Group N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B-Vision-Group N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B-Vision-Group N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B-Vision-Group N.V., employees, financial statistics.