AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • AWEX Agence Wallonne à l'Exportation
Private companiesElectric, Gas and Sanitary Services • AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

Contactgegevens AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: address, phone, fax, email, website, opening hours

AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Place Sainctelette 2, B-1080 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 421 82 11 (02) 421 82 11

Fax (fax): (02) 421 87 87 (02) 421 87 87

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AWEX Agence Wallonne à l'Exportation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AWEX Agence Wallonne à l'Exportation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AWEX Agence Wallonne à l'Exportation
Products information AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

BTW identificatienummer (tax): BE09952484130
Ondernemingsnummer: 2354064941
Hoofdstad (capital): 590,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in AWEX Agence Wallonne à l'Exportation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AWEX Agence Wallonne à l'Exportation
(Get full report from official database of BE for AWEX Agence Wallonne à l'Exportation)

Aanvulling soorten activiteiten voor AWEX Agence Wallonne à l'Exportation
Addition kinds of activities for AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

1044. Zilveren ertsen | Silver ores
2813. Industriële gassen | Industrial gases
289999. Chemische preparaten, nec, nec | Chemical preparations, nec, nec
22119915. Ginghams | Ginghams
22530205. Sjaals, breien | Shawls, knit
35670301. Dielectrische verwarmingsapparatuur | Dielectric heating equipment
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
54519901. Boter | Butter

Werken bij AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Monteur luchtkanalen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Genk zijn we op zoek naar een monteur HVAC: montage van de ventilatie op grote werven, winkels,...; in werking stellen van de installatie; plaatsing van luchtgroepen, kanalen, roosters,...; je test de luchtdichtheid, debieten,...; afwerking en afsluiting van het volledige project.

  • Productiemedewerkers steriele zone | Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als wereldleider in oogzorg ontwikkelt en produceert dit bedrijf innovatieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen (contactlenzen, oogzorgproducten, ...) die beantwoorden aan de behoeften in oogzorg van jong en oud. Wij zoeken extra medewerkers voor de filling zone van de oogdruppels. In deze steriele zone zal je instaan voor de voorverpakking en kwaliteitscontrole van deze producten.

  • Lijnverantwoordelijke parket (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de functie als lijnverantwoordelijke voer je het volgende takenpakket uit: Je bent verantwoordelijk voor de spraylijn. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Afhandelen van de orders en opvolgen van de planning. Je kunt leiding geven en hebt inzicht.

  • HUISHOUDHULP ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van het grootste dienstenchequebedrijf uit de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • Jobstudent weekend & december Cook&Serve Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: KIDS CARE NV

    Type: Studentenjob

    Cook & Serve is een Belgische kook- & lifestyle keten gevestigd in hartje centrum. Voor onze winkel in Leuven zijn wij op zoek naar enthousiaste jobstudenten met een affiniteit voor koken en gastvrijheid. Hou je van het contact met klanten, draag je klantvriendelijkheid hoog in het vaandel en ben je bereid om je technische kennis op kookvlak door te geven aan onze klanten? Dan ben jij de jobstudent die wij zoeken. Vooral weekendwerk en ook in de week tijdens de maand december voor de eindejaarsperiode!

  • Assistant Team Lead (Doel) (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: CANON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Assistant Team Lead sta je in voor het uitvoeren en afleveren van Scan-, Print- en Mailroom taken en informatieverwerkingsactiviteiten teneinde te voldoen aan specifieke klantenbehoeften, met respect voor afgesproken doorlooptijden en kwaliteitsrichtlijnen. Je fungeert als rechterhand en back-up voor de operationele taken van de Team Leader. Tot jouw takenpakket behoort onder meer: Behandelen van print/mail/scan/data-entry opdrachten volgens de voorgeschreven process flows. Het identificeren, plannen en prioritizeren van het uit te voeren werk. Uitvoeren van kwaliteitscontroles; oplossen van problemen en melden van escalaties aan de Team Leader. Ondersteuning bieden bij de operationele activiteiten van de Team Leader. Fungeren als aanspreekpunt voor het team bij het niet aanwezig zijn van de Team Leader. Het aanleveren van kwantitatieve data (volumes, tijd, ...) met betrekking tot het verwerkte opdrachten ten behoeve van operationele rapportage. Ref/Servicepunt Bsrit

  • Elektricien (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: COOR SERVICE MANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Coor Service Management is een toonaangevend dienstverlenend bedrijf in Scandinavië met vestigingen in Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, België, Hongarije, Estland en Polen. Coor België is gespecialiseerd in het voorzien van een totaalpakket aan diensten met als doel u een efficiënte, aantrekkelijke, veilige en geschikte werkomgeving aan te bieden. Als subcontractor staan wij in voor het preventieve en curatieve onderhoud van gebouwen/installaties: Binnen- en buitenkant gebouwen, elektrische storingen, brandveiligheid en HVAC voor onze klant VOLVO GROUP te Oostakker. Om deze reden zijn wij dringend op zoek naar een ELEKTRICIEN voor onze onderhoudsafdeling. • Je rapporteert aan de desbetreffende teamleader; • Je staat in voor het preventief en curatief onderhoud van technische installaties (voornamelijk elektrische installaties); • Je analyseert technische storingen en stelt oplossingen en verbeteringen voor; • Je bent creatief in het zoeken van oplossingen; • Je voert herstellingswerken uit; • Je kent alle veiligheidsvoorschriften van de klant; • Je staat in voor het schakelen van hoogspanning;

  • Chauffeurs C + CE (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: V.T.V.

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enthousiaste chauffeurs (Nationaal / Internationaal). De lading die je vervoert is zeer gevarieerd, je staat naast het vervoer ook in voor het laden en lossen. Je vertrekt en eindigt je rit steeds op ons bedrijventerrein te Landen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in Kasterlee (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    e komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Kasterlee. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

Zoek naar antwoorden van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation in sociale netwerken
Look for responds of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation in social networks

Lees alle opmerkingen voor AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Laat een reactie achter voor AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. AWEX Agence Wallonne à l'Exportation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. Leave a respond for AWEX Agence Wallonne à l'Exportation. AWEX Agence Wallonne à l'Exportation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AWEX Agence Wallonne à l'Exportation op de google maps. Adres en contacten AWEX Agence Wallonne à l'Exportation
Location of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation on the google maps. Address and contacts of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation

Andere gerelateerde bedrijven als come AWEX Agence Wallonne à l'Exportation AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: MARIJN DEVALCK PODIUM ACTS BVBA | Auto Hobby Shop SPRL | Brems Bouwmaterialen NV | Go 4 It SA | Balenshof

Other related companies as AWEX Agence Wallonne à l'Exportation: MARIJN DEVALCK PODIUM ACTS BVBA | Auto Hobby Shop SPRL | Brems Bouwmaterialen NV | Go 4 It SA | Balenshof

AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09952484130. Het bedrijf AWEX Agence Wallonne à l'Exportation bevindt zich op het adres: Place Sainctelette 2, B-1080 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 590,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 486,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in AWEX Agence Wallonne à l'Exportation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, openstaande posities, locatie van AWEX Agence Wallonne à l'Exportation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, company assigned to the tax number BE09952484130. The company AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is located at the address: Place Sainctelette 2, B-1080 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 590,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 486,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in AWEX Agence Wallonne à l'Exportation were not found.
The main activity of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is Electric, Gas and Sanitary Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation is not available. You also can look at reviews of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, open positions, location of AWEX Agence Wallonne à l'Exportation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AWEX Agence Wallonne à l'Exportation, employees, financial statistics.