Avenue Louise Interim S.A.

Contactgegevens Avenue Louise Interim S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Avenue Louise Interim S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Avenue Louise Interim S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue Louise 207 B14, B-1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 6409191 (02) 6409191

Fax (fax): (02) 6464441 (02) 6464441

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Avenue Louise Interim S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Avenue Louise Interim S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Avenue Louise Interim S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Avenue Louise Interim S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Avenue Louise Interim S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Avenue Louise Interim S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Avenue Louise Interim S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Avenue Louise Interim S.A.
Products information Avenue Louise Interim S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Avenue Louise Interim S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Avenue Louise Interim S.A.
(Get full report from official database of BE for Avenue Louise Interim S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Avenue Louise Interim S.A.
Addition kinds of activities for Avenue Louise Interim S.A.

503103. Deuren en ramen | Doors and windows
703300. Trailerparken en campings | Trailer parks and campsites
01190104. Mosterdzaadboerderij | Mustard seed farm
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
38240100. Integratie en totalisatie van meters voor gas en vloeistoffen | Integrating and totalizing meters for gas and liquids
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij Avenue Louise Interim S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Avenue Louise Interim S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Avenue Louise Interim S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Avenue Louise Interim S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht - Volvo logistics - Oostakker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij orderpickers! Je verzamelt bestellingen volgens instructies die je doorkrijgt. Hierbij heb je oog voor kwaliteit en snelheid.

  • ALL ROUND MEDEWERKER PLAATBEWERKING (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    All round medewerker voor de plaatbewerking. Instellen en plooien van stukken op een CNC gestuurde plooimachine (LVD), ponsen van stukken, instellen en bedienen van zaagmachine (buizen), conventioneel draai en freeswerk. • Nauwkeurig opvolgen van het productieproces • Metingen uitvoeren en noteren • Bijhouden van productierapporten • Direct melden van productieafwijkingen

  • Schrijnwerker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf gespecialiseerd in het plaatsen van buitenschrijnwerk, zijn wij op zoek naar een schrijnwerker regio Westerlo. Je gaat mee plaatsen bij klanten. In het atelier sta je mee in voor de voorbereiding van de bestelde goederen.  Je maakt buitendeuren, houten bijgebouwen, speeltoestellen, ...    

  • BEKISTER (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als volle bekister? Heb je ervaring met een torenkraan? Dan is deze job zeker iets voor jou! neem snel contact met ons op..

  • OPERATOR 2 PLOEGEN OF VASTE NACHT (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Select HR Geel

    Type: Studentenjob

    Als operator ben je verantwoordelijk voor: - Het opstarten en instellen van machines. Dit doe je onder supervisie van de lijnverantwoordelijke; - je volgt het volledige productieproces op en je kan ingeschakeld worden op verschillende lijnen; - je voert op regelmatige basis kwaliteitcontroles uit van de bereide producten; je neemt stalen en zorgt voor een correcte registratie van de meetresultaten; - bij storingen in het productieproces probeer je deze accuraat op te lossen. Bij complexe technische storingen kan je beroep doen op de technische dienst; - je staat tevens in voor het bevoorraden van de productielijn nl. grondstoffen, verpakkingen enz... - je zorgt ervoor dat de productieomgeving en machines steeds proper zijn. Indien nodig doe je zelf kuiswerk; - je bent ook bereid manuele taken uit te voeren; - na positieve evaluatie krijg je de mogelijkheid door te groeien naar de functie van lijnverantwoordelijke. Bedrijfsprofiel: SELECT staat voor maatwerk en kwaliteit. We gaan graag samen met jou op zoek naar de gechikte uitdaging. Neem zeker een kijkje op onze website, www.selecthr.be; voor al onze openstaande vacatures. Onze klant is een KMO, gevestigd in de regio Kempen, gespecialiseerd in de productie van diverse dessertbereidingen. Ter uitbreiding van het team zijn we voor deze klant op zoek naar OPERATOREN.

  • Afwasser student (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AXXES - JAWI

    Type: Studentenjob

    Voor ons restaurant aan de kinepolis zijn wij op zoek naar studenten om af te wassen

  • JOBSTUDENT VIDEO - FOTO - ONLINE MARKETING (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: PRAXIS BVBA

    Type: Studentenjob

    Als start-up zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student voor met talent voor: ONLINE MARKETING Plaatsen van nieuwsberichten (tekst, foto of video) op onze website Managen sociale media accounts: Facebook, Youtube, Instagram, Linkedin Opstellen van mailings

  • Studentenjob 5/11 (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor de jaarlijkse inventaristelling in een grote kledingszaak in Leuven zoeken we extra jobstudenten op maandag 5 november. Er zijn verschillende uurroosters mogelijk: 9u-18u of 9u30-18u of 14u-22u of 14u30-22u.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Kinesitherapeut(e) (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: Vesta vzw

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taakinhoud: Je geeft dagelijks 1 à 2 uur kinesitherapie aan cliënten die in Vesta verblijven. Kinébehandelingen vallen binnen de nomenclatuur van het RIZIV. De behandelingsduur is 20 minuten. Behandelingen bestaan in grote lijnen uit passieve en/of actieve mobilisaties en contractuurpreventie. De planning van de behandelingen wordt opmaakt in overleg met de kinesitherapeut ter plaatse en houdt in de mate van het mogelijke rekening met de dagstructuur van de cliënt. Samen met je collega draag je zoveel mogelijk zorg voor de nodige continuïteit van behandelingen. Kinesitherapie wordt gegeven in de leefgroepomgeving of extern. Je draagt vanuit het belang van de cliënt bij aan een goede samenwerking met andere belanghebbenden vanuit de visie van evenwaardig partnerschip. Je draagt bij aan het handelingsplan/zorgplan vanuit jouw werkveld.

  • G2 Recruitment Solutions - Database Administrator (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am currently looking for a Database Administrator for a freelance position in Brussels. The initial length of this contract is 6 months with a possible extension thereafter. Your main tasks include Participating in digital transformation Supporting your superior in their central tasks both in the field and in the office Key requirements Min 5 years of experience in a similar role Database management experience PostgreSQL Oracle Microsoft SQL Server No SQL Knowledge of ETL/ Datawarehouse tools Bilingual French, Dutch or, if not, a basic knowledge of the second language Good knowledge of English (specifically technical knowledge) If you are interested in this position and wish to apply, please send an up-to-date version of your CV via the button below.

  • Zaalmedewerker (Zwitserland)

    Regio: Zwitserland

    Bedrijf: Intersoc

    Type: Werfreserve

    Als zaalmedewerker ben je medeverantwoordelijk voor een vlot verloop van de maaltijden in het restaurant. Samen met de zaalverantwoordelijke stuur je een ploeg vrijwilligers aan. Jullie zorgen ervoor dat de vakantiegasten een aangename tijd kunnen doorbrengen in het restaurant en dat ze niets tekortkomen. Je vult buffetten aan, ruimt tafels af en helpt bij het schoonmaken van het restaurant en het indekken van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Avenue Louise Interim S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Avenue Louise Interim S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Avenue Louise Interim S.A.. Laat een reactie achter voor Avenue Louise Interim S.A.. Avenue Louise Interim S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Avenue Louise Interim S.A.. Leave a respond for Avenue Louise Interim S.A.. Avenue Louise Interim S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Avenue Louise Interim S.A. op de google maps. Adres en contacten Avenue Louise Interim S.A.
Location of Avenue Louise Interim S.A. on the google maps. Address and contacts of Avenue Louise Interim S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Avenue Louise Interim S.A. Avenue Louise Interim S.A.: DIDAK - INJECTION NV | Gebroeders Oben N.V. | Macsteel International Belgium NV | PASCAL SCHMATZ | Tentufix

Other related companies as Avenue Louise Interim S.A.: DIDAK - INJECTION NV | Gebroeders Oben N.V. | Macsteel International Belgium NV | PASCAL SCHMATZ | Tentufix

Avenue Louise Interim S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Avenue Louise Interim S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf Avenue Louise Interim S.A. bevindt zich op het adres: Avenue Louise 207 B14, B-1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Avenue Louise Interim S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Avenue Louise Interim S.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Avenue Louise Interim S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Avenue Louise Interim S.A., openstaande posities, locatie van Avenue Louise Interim S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Avenue Louise Interim S.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Avenue Louise Interim S.A., company assigned to the tax number BE04823516845. The company Avenue Louise Interim S.A. is located at the address: Avenue Louise 207 B14, B-1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Avenue Louise Interim S.A. were not found.
The main activity of Avenue Louise Interim S.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Avenue Louise Interim S.A. is not available. You also can look at reviews of Avenue Louise Interim S.A., open positions, location of Avenue Louise Interim S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Avenue Louise Interim S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Avenue Louise Interim S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Avenue Louise Interim S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Avenue Louise Interim S.A., employees, financial statistics.