CADILLAC-VANNESTE SERVICE

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • CADILLAC-VANNESTE SERVICE
Private companiesMetal Mining • CADILLAC-VANNESTE SERVICE

Contactgegevens CADILLAC-VANNESTE SERVICE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CADILLAC-VANNESTE SERVICE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CADILLAC-VANNESTE SERVICE

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): Deerlijksestraat 6,8500, België

Telefoon (phone): 056 25 74 32 056 25 74 32

Fax (fax): +32 (53) 108-17-75 +32 (53) 108-17-75

E-Mail: [email protected]; [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CADILLAC-VANNESTE SERVICE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CADILLAC-VANNESTE SERVICE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CADILLAC-VANNESTE SERVICE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CADILLAC-VANNESTE SERVICE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CADILLAC-VANNESTE SERVICE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CADILLAC-VANNESTE SERVICE
Products information CADILLAC-VANNESTE SERVICE

BTW identificatienummer (tax): BE01943176269
Ondernemingsnummer: 5453033447
Hoofdstad (capital): 277,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 238,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in CADILLAC-VANNESTE SERVICE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CADILLAC-VANNESTE SERVICE
(Get full report from official database of BE for CADILLAC-VANNESTE SERVICE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CADILLAC-VANNESTE SERVICE
Addition kinds of activities for CADILLAC-VANNESTE SERVICE

369599. Magnetische en optische opname media, nec | Magnetic and optical recording media, nec
24110301. Peeler logs | Peeler logs
28340505. laxeermiddelen | Laxatives
34290000. Hardware, nec | Hardware, nec
36950202. Instrumentatie type tape, leeg | Instrumentation type tape, blank
56619906. Damesschoenen | Women's shoes

Werken bij CADILLAC-VANNESTE SERVICE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CADILLAC-VANNESTE SERVICE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Looking for open vacancies in other companies

  • Poederlakker (tijdelijke opdracht tot het einde van het jaar) (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Neder-Over-Heembeek zijn wij op zoek naar een Poederlakker voor de Colour afdeling. * Je voorziet alle aluminiumprofielen van een coating volgens de aanvraag/specificaties van de klant. * Ophangen/afhalen van aluminiumprofielen. * Behandelt de aluminiumprofielen met een spuitpistool in de verschillende kleuren. (poederlakken)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • MOOIE BIJVERDIENSTE - ZAALHULP - FLEXIJOB (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak regio Roeselare zijn wij op zoek naar enthousiaste zaalmedewerkers om te werken op vrijdagavond, zaterdag en zondag. Dit kan zowel als flexijob en als jobstudent.

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • JOBSTUDENTEN MONITOR-SPORTBEGELEIDERS (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: SPORT-TRACK

    Type: Studentenjob

    Periode: maand september en weekends in 2018 We zoeken enthousiaste kandidaten voor het begeleiden van allerhande sportactiviteiten. allemaal sporten die gemakkelijk aan te leren zijn zoals avonturentochten, vlotten bouwen, mountainbiken, muurklimmen, boogschieten, kano, enz. Interesse? Solliciteer snel.

  • Service monteur frames/gevel (m/v) (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    We kijken uit naar een gemotiveerd monteur om allerhande frames te monteren. Dit op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen bij verschillende klanten. Je zal de installaties uitvoeren vaak op hoogte met behulp van een hoogtewerker. Hierbij heb je dus zeker geen hoogtevrees. Vaak zul je ook de grondwerken uitvoeren (plaatsing van bv een paal om de frame op te bevestigen). Een heel toffe job met veel vrijheid en afwisseling. Je vertrekt vanuit regio Ieper tussen 6u30-7u 's morgens.

  • COMMUNICATIEVE WERKVOORBEREIDER (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een groeiende, hoogtechnologische onderneming die interieuroplossingen op maat aanbieden. Je bent verantwoordelijk voor de planning, coördinatie en interne organisatie van het bedrijf. Alsook voor het verwerken en opvolgen van bestellingen. Dit is een uitdagende job met verantwoordelijkheid en ruimte voor zelfontplooiing. Deze job kan worden onderverdeeld in twee hoofdtaken. 1) Planning en werkvoorbereiding - Het uittekenen van de productieplannen (in hout, maar ook metaal , glas…) met een gekend CAD-CAM systeem in overleg met architect en klant. - Het opvolgen van projecten van A tot Z met oog op het halen van de vooropgestelde termijnen - In overleg het samenstellen en het opvolgen van een korte en lange termijn planning. - Je bent de schakel tussen bureau, atelier en plaatsing en denkt kritisch mee om werkmethodes te optimaliseren - Je werkt actief mee om de goede de sfeer in het atelier te behouden. 2) Bestellingen en voorraadbeheer - Het uitvoeren van bestellingen - Het opvolgen van leveringen en stock - Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het beheer van materiaal/materieel

  • Productie Ingenieur (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Regis Consult - Matching Expectations

    Type: Vaste Job

    Ben jij een Industrieel of Burgerlijk Ingenieur en heb je ervaring als productie ingenieur? Weet jij een goed overzicht te bewaren en kan je er voor zorgen dat de productie vlot blijft lopen? Dan ben jij de productie ingenieur die wij zoeken! Als productie ingenieur: zorg je dat de productie goed verloopt, rekening houdend met veiligheid, efficiëntie, kwaliteit en productiviteit; ben je verantwoordelijk voor onderhoudsmaatregelen; analyseer je technische storingen en denk je na over oplossingen; weet je een overzicht bewaren waardoor je de productieomgeving goed kan evalueren; denk je mee na over verbeteringen in de productie en je start hiervoor ook projecten op; werk je nauw samen met de productieploegen.

  • Supervisor(Junior Manager)Massimo Dutti Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MASSIMO DUTTI GENT

    Type: Vaste Job

    Voor onze winkel te Gent zijn we op zoek naar een winkel Supervisor.(Junior Manager) U bent een dynamische, georganiseerde persoonlijkheid én vooral een sterke leider. Het dagelijkse beheer van onze winkel en haar medewerkers vertrouwen we aan jou toe. Ervaring in een gelijkaardige functie is essentieel.

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • CHAPPELEGGER (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ANMAPA CONSTRUCT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar ervaren chappers. Je kunt zelfstandig chappen. Verder doe je de voorbereiding van de werkvloer en afwerking bij particulieren.

  • Eurostaff - .NET Developer (with a Strong Background in SQL Server) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hello, We are looking for an experience .NET Developer with a strong background in SQL Server for our client located in Brussels. This is a long term assignement to start ASAP. Please get back to me VIA the button below for a detailed description of this offer.

Zoek naar antwoorden van CADILLAC-VANNESTE SERVICE in sociale netwerken
Look for responds of CADILLAC-VANNESTE SERVICE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Laat een reactie achter voor CADILLAC-VANNESTE SERVICE. CADILLAC-VANNESTE SERVICE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CADILLAC-VANNESTE SERVICE. Leave a respond for CADILLAC-VANNESTE SERVICE. CADILLAC-VANNESTE SERVICE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CADILLAC-VANNESTE SERVICE op de google maps. Adres en contacten CADILLAC-VANNESTE SERVICE
Location of CADILLAC-VANNESTE SERVICE on the google maps. Address and contacts of CADILLAC-VANNESTE SERVICE

Andere gerelateerde bedrijven als come CADILLAC-VANNESTE SERVICE CADILLAC-VANNESTE SERVICE: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Eunited SPRL | CARON NV | Internationaal Exlibriscentrum | De Trekvogel BVBA

Other related companies as CADILLAC-VANNESTE SERVICE: ZANDGROEVEN ROELANTS BVBA | Eunited SPRL | CARON NV | Internationaal Exlibriscentrum | De Trekvogel BVBA

CADILLAC-VANNESTE SERVICE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is CADILLAC-VANNESTE SERVICE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01943176269. Het bedrijf CADILLAC-VANNESTE SERVICE bevindt zich op het adres: Deerlijksestraat 6,8500. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 277,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 238,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in CADILLAC-VANNESTE SERVICE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CADILLAC-VANNESTE SERVICE is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CADILLAC-VANNESTE SERVICE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CADILLAC-VANNESTE SERVICE, openstaande posities, locatie van CADILLAC-VANNESTE SERVICE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]; [email protected]

CADILLAC-VANNESTE SERVICE is a company, that was registered 2007 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is CADILLAC-VANNESTE SERVICE, company assigned to the tax number BE01943176269. The company CADILLAC-VANNESTE SERVICE is located at the address: Deerlijksestraat 6,8500. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 277,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 238,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in CADILLAC-VANNESTE SERVICE were not found.
The main activity of CADILLAC-VANNESTE SERVICE is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CADILLAC-VANNESTE SERVICE is not available. You also can look at reviews of CADILLAC-VANNESTE SERVICE, open positions, location of CADILLAC-VANNESTE SERVICE on the map. For more information, write us to email [email protected]; [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CADILLAC-VANNESTE SERVICE, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CADILLAC-VANNESTE SERVICE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CADILLAC-VANNESTE SERVICE, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CADILLAC-VANNESTE SERVICE, employees, financial statistics.