ATVE S.A.

Contactgegevens ATVE S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ATVE S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ATVE S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Vital Françoisse 220 Bât. 32, B-6001 Marcinelle, België

Telefoon (phone): (071) 47 87 20 (071) 47 87 20

Fax (fax): (071) 47 87 21 (071) 47 87 21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ATVE S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ATVE S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ATVE S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ATVE S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ATVE S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ATVE S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ATVE S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ATVE S.A.
Products information ATVE S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03181610107
Ondernemingsnummer: 6714538574
Hoofdstad (capital): 912,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 329,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2015
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ATVE S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ATVE S.A.
(Get full report from official database of BE for ATVE S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ATVE S.A.
Addition kinds of activities for ATVE S.A.

104101. Gouden ertsen mijnbouw | Gold ores mining
384104. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus
654100. Titel abstracte kantoren | Title abstract offices
836103. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
20220100. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
26210803. Greaseproof verpakkingspapier | Greaseproof wrapping paper
28430100. Oliën en vetten | Oils and greases
32910400. Schuurwielen en slijpstenen, niet kunstmatig | Abrasive wheels and grindstones, not artificial
44829901. Auto aanstekers (veerboten) | Car lighters (ferries)
76991204. Rebabbitting | Rebabbitting

Werken bij ATVE S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ATVE S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ATVE S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ATVE S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • HR Assistant rekrutering - voltijds HALLE (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze inhousevestiging te Halle zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter , opstart voorzien op 5 november. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klant die zich in retailsector situeert. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • CHAUFFEUR C DRONGEN M/V (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Drongen, zijn wij op zoek naar een chauffeur c. Je staat in voor het transport van houten kisten, die je zelf moet laden en lossen. Je doet ongeveer 10 tussenstoppen per dag.

  • plaatser gordijnen (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in wanddecoratie en interieur zijn we op zoek naar een dynamische verkoper/plaatser (m/v) Je volgt een planning om bij klanten ter plaatse te gaan voor opmeting of leveringen en plaatsing van de bestellingen Je adviseert klanten bij hen thuis over de (technische) mogelijkheden voor wand- en raamdecoratie (gordijnen,....) De resultaten van de opmeting geef je door aan de verkopers die een offerte voor de potentiële klant opmaakt Je verplaatst je voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant en sporadisch ook regio Limburg.

  • Huishoudhulp Torhout! Uurrooster op maat! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan eveneens in combinatie met regio Geel indien vervoer geen probleem is.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • Bijlesgever statistica (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor het programma statistica aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • LESGEVER ZWEMMEN (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks zwemmen aan het lager onderwijs (start 17 oktober tem 22 december 2018) in Waregem zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan telkens door op woensdag van 13:00-16:00. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Offsetdrukker (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: HALETRA

    Type: Vaste Job

    Drukkerij Haletra is op zoek naar een offsetdrukker voor het bedienen van typomachines, cilinderpersen, stansmachines en degels. Kwaliteitsbewust drukken volgens de allerlaatste normen en waarden. Ervaring met de allernieuwste drukpersen (Heidelberg XL 2-4-5-8KL) is een voordeel. Wat verwachten we van jou: Je bent technisch onderlegd en sterk kwaliteitsgericht Je bent gemotiveerd en flexibel Je bent bereid te werken in een tweeploegenstelsel Je bent een teamplayer Je werkt ordelijk en net

  • INTERVIEWERS op zelfstandige basis (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: GfK BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance face-to-face interviewer neem je interviews af in je eigen regio bij de mensen thuis of bij bedrijven/winkels. Onze klanten behoren tot uiteenlopende sectoren zoals media, telecom, wagens, banken, overheid,… Je werkt met een vastgelegde deadline waarbinnen je zelf je uurrooster kan bepalen.

  • INDUSTRIEEL INGENIEUR ELEKTROMECHANICA GEZOCHT (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

    Type: Werfreserve

    - Je maakt deel uit van het sales support export team ter ondersteuning van internationale sales managers - Je vertaalt de vraag van de klanten naar een passende procesoplossing, op basis van product en proces gegevens. - Dit doe je met eigen technische en commerciële inbreng in samenspraak met interne sales en engineering - Op basis van proces berekeningen stel je proces flow diagram, prijscalculatie en offerte op - Je contacteert leveranciers voor selectie van apparatuur

Zoek naar antwoorden van ATVE S.A. in sociale netwerken
Look for responds of ATVE S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ATVE S.A.. Laat een reactie achter voor ATVE S.A.. ATVE S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ATVE S.A.. Leave a respond for ATVE S.A.. ATVE S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ATVE S.A. op de google maps. Adres en contacten ATVE S.A.
Location of ATVE S.A. on the google maps. Address and contacts of ATVE S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ATVE S.A. ATVE S.A.: Auto-Recup-Kain | Sivebe Immo | LEMMENS | Flanders Fantastic vzw | Association Europeenne pour laprotection des oeuvres et services cryptes

Other related companies as ATVE S.A.: Auto-Recup-Kain | Sivebe Immo | LEMMENS | Flanders Fantastic vzw | Association Europeenne pour laprotection des oeuvres et services cryptes

ATVE S.A. is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ATVE S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03181610107. Het bedrijf ATVE S.A. bevindt zich op het adres: Rue Vital Françoisse 220 Bât. 32, B-6001 Marcinelle. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 912,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 329,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ATVE S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ATVE S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ATVE S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ATVE S.A., openstaande posities, locatie van ATVE S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ATVE S.A. is a company, that was registered 2015 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ATVE S.A., company assigned to the tax number BE03181610107. The company ATVE S.A. is located at the address: Rue Vital Françoisse 220 Bât. 32, B-6001 Marcinelle. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 912,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 329,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ATVE S.A. were not found.
The main activity of ATVE S.A. is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ATVE S.A. is not available. You also can look at reviews of ATVE S.A., open positions, location of ATVE S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ATVE S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ATVE S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ATVE S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ATVE S.A., employees, financial statistics.