Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

Contactgegevens Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Achterstenhoek 48, B-2275 Lille, België

Telefoon (phone): (014) 880937 (014) 880937

Fax (fax): (014) 880272 (014) 880272

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.
Products information Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06273162841
Ondernemingsnummer: 6773864746
Hoofdstad (capital): 421,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 250,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1992
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.
(Get full report from official database of BE for Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.
Addition kinds of activities for Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

364101. Elektrische lampen en onderdelen voor algemene toepassingen | Electric lamps and parts for generalized applications
35690203. Brandslang, behalve rubber | Firehose, except rubber
35780103. Kassa's | Cash registers
38230400. Industriële proces meetapparatuur | Industrial process measurement equipment
73710301. Ontwikkeling van computer software | Computer software development
80110508. Gynaecoloog | Gynecologist

Werken bij Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren productiemedewerker voeding (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een productiemedewerker die interesse heeft om in de voeding te werken. Je staat in voor het maken van verschillende vleesbereidingen waaronder worsten, gerookte ham, spekjes,... Kwaliteitscontrole. Orde en netheid van je werkomgeving.

  • Vakman - Machinebediener (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we careabout! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Voor onze klant (ontwerper en ontwikkelaar van machines, verspaner van grote onderdelen en lasconstructies en revisor van machines) zoeken we een vakman-machinebediener die volgend takenpakket op zicht neemt: Stukken maken Afwijkingen melden aan werkplaatsleider/kwaliteitscontroleur Verspanen, draaien, frezen, kotteren, slijpen... CNC programma's schrijven Onderhoud machine en werkplek Actief meewerken aan het preventiebeleid van de onderneming Bijwonen van de toolboxvergaderingen Systematisch melden van risicovolle situaties of handelingen

  • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

  • Gemotiveerde onderhoudsmecanicien (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een stabiel familiebedrijf dat actief is op de internationale bouwmarkt, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudsmecanicien. Kan jij aan de slag in daguren of in een drie ploegensysteem? Heb jij reeds ervaring binnen een gelijkaardige functie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Jouw takenpakket als onderhoudsmecanicien zal onder andere bestaan uit onderstaande zaken: Dagelijks preventief onderhoud van het mechanische gedeelte van het machinepark Opsporen en herstellen van mechanische defecten aan productiemachines Monteren van installaties Rapporteren van het verrichte werk Wil jij graag dit takenpakket op jou nemen en voldoe jij aan de onderstaande functie-eisen? Neem dan zeker snel contact met ons op!

  • BEDIENER POMPINSTALLATIE (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een rijbewijs CE een bestuurderskaart en een medische schifting. Je hebt een hoog startloon en bent flexibel om veel uren te doen

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Poetshulp Dienstencheques (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou. Werken als huishoudhulp is werken met alle voordelen die een vaste job biedt. Zo ontvang jou! Wij zijn op zoek naar poetsdames die willen werken bij particulieren met dienstencheques. Je kan vrij jouw uren inplannen en kan deze functie zowel voltijds als deeltijds uitoefenen.

  • kassamedewerker student weekend (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: TROPIFLORA

    Type: Studentenjob

    - Gemotiveerde kassamedewerker voor weekend - Samenwerken met medewerkers van het klantenserviceteam om uitstekende service te kunnen bieden gedurende het winkelen. - De wachtrij voor de kassa, de kassas, de uitgang, .. schoon houden. - Stellingen rond de kassa’s bijvullen tussen het afhandelen van klanten door.

  • Gedreven B2B Account Manager Telefonie (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP TalentXperts

    Type: Vaste Job

    TalentXperts, dé expert in het rekruteren en selecteren van toptalent. Zowel voor managers, hogere bedienden en expertrollen in een organisatie zoeken we naar de juiste profielen met de juiste attitude. We denken mee met onze klant en staan garant voor duurzame en kwalitatieve oplossingen. Voor één van onze klanten, JOJO Systems, al bijna 30 jaar dé expert inzake elektronica, zoeken we een Account Manager Telefonie om het team te versterken. - Als gedreven account manager in hart en nieren bijt je je graag vast in dossiers, die je met plezier van A tot Z opvolgt. - Je verkoopt telefooncentrales als totaaloplossing: hardware/toestellen, vaste en mobiele lijnen en aanverwante producten en diensten. - Je zorgt voor een uitstekende service en klantencontact en streeft naar een lange termijn relatie. - Je zorgt voor behoud van de bestaande klantenportefeuille en tracht die ook uit te breiden door actieve prospectie. - Je richt je op het domein van telefonie en telefooncentrales, maar uiteraard informeer je prospects en klanten over het volledige dienstenaanbod van JOJO, eventueel technisch ondersteund door een collega. - Je werkt nauw samen met het sales team, alsook met de technische collega’s.

  • Vastgoedmakelaar verkoop woonvastgoed (m/v) regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als commercieel talent maak je jou thuis in de regio van Gent: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop en te huur uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst. Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • .Net Developer Sharepoint 2013 (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TECH TRONICX

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are urgently looking for someone who can start from 1st of Dec 2018. 1.Context of the mission Next to our business applications, we use SharePoint for our public site, our intranet andcollaboration sites. We are looking for a developer with experience in SharePoint 2013 tostrengthen the team. He/She will be responsible of the technical design, theimplementation and the delivery of projects/sites with success. 2.Mission period Start date: ASAP Duration: 12 months (Depending on project evolution, extension is possible) 3.*Dutch and French, one fluent, second one basic, second language has to be English(sound knowledge). 4.Localisation Belgium, Brussels centre. ( This is only for EU nationals or for people who have rights to work in Belgium , Please note we do not provide any work permit or sponsership) 5.Level of education required A Bachelor or Master Degree in Information Technology 6. Required Knowledge and Experience Personal Skills Good analytical skills • Work in an organized and structured way • Team player • Able to work in a large complex organisation • Flexible • Problem solving attitude • Good coaching and communication skills Business experience required Mandatory: (3 Years) Professional experience in an IT Services environment Preferable: (3 Years)Knowledge of the Insurance industry is a plus Technical experience required (3-5 Years) • Advanced knowledge of SharePoint Standard edition 3 2013 (Content management, Publishing features, Collaboration, Search) • Advanced knowledge of ASP.NET and C# technologies • Visual studio • JQuery • Experience with websites and applications design (css) • Understanding of relevant technologies and development life cycles • Experienced user of MS Office tools • Experience with SharePoint 2010 • Knowledge of the future evolution in the SharePoint Area Functional experience required (3 Years) Experience of client-server web based applications 7. Objective of the job • Develop web applications based on functional input documents • Developer new web projects in SharePoint 2013 • Provide work estimations • Write technical design documents and/or technical analyses for other developers • Perform pre-integration testing • Offer coaching and/or technical support in the team

Zoek naar antwoorden van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Laat een reactie achter voor Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Leave a respond for Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.. Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. op de google maps. Adres en contacten Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.
Location of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. on the google maps. Address and contacts of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: Van Deynse Putboringen NV | IDC Construct NV | Willaert - Beuselinck NV | MENTENS - HOOGMARTENS NV | M & T N.V.

Other related companies as Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V.: Van Deynse Putboringen NV | IDC Construct NV | Willaert - Beuselinck NV | MENTENS - HOOGMARTENS NV | M & T N.V.

Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06273162841. Het bedrijf Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. bevindt zich op het adres: Achterstenhoek 48, B-2275 Lille. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 421,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 250,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., openstaande posities, locatie van Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is a company, that was registered 1992 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., company assigned to the tax number BE06273162841. The company Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is located at the address: Achterstenhoek 48, B-2275 Lille. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 421,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 250,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. were not found.
The main activity of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. is not available. You also can look at reviews of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., open positions, location of Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atkinson c/o Dienstencentrum Heyaert N.V., employees, financial statistics.