Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.
Private companiesPrimary Metal Industries • Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

Contactgegevens Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Avenue du Chateau 11, B-7700 Mouscron, België

Telefoon (phone): (056) 333032 (056) 333032

Fax (fax): (056) 336568 (056) 336568

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.
Products information Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE07473968505
Ondernemingsnummer: 8523986816
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 340,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1993
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

17110302. Installatie van de besproeiing sprinklersysteem | Irrigation sprinkler system installation
24990202. Last sole patronen | Last sole patterns
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
35850403. Condensers, koeling | Condensers, refrigeration
51499901. Ontbijtgranen | Breakfast cereals
57190000. Diverse huishoudelijke artikelen | Miscellaneous homefurnishings
87420500. Zakelijke planning en organisatiediensten | Business planning and organizing services

Werken bij Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch medewerker (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een Topbedrijf in de regio van Deinze is InfinityJobs op zoek naar een technisch medewerker. Jouw taken zijn: - verzagen en verlijmen van alu kaders. - montage - verpakken en verzendingsklaar zetten van de onderdelen.

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Operator (WIEZE)

    Regio: WIEZE

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het instellen van machines  Je voert kwaliteitscontrole uit en stuurt bij waar nodig Je verhelpt kleine technische defecten 

  • Huishoudhulp met Dienstencheques in Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Een huishoudhulp is vaak onmisbaar voor vele gezinnen.Je bent het ware de pilaar binnen het huishouden. Jouw belangrijkste taak is het huis schoonmaken, maar er kunnen ook andere taken bijkomen zoals wassen, strijken en kleine naaiwerken.De klant kan jou ook vragen om boodschappen te doen en eventueel maaltijden voor te bereiden. Kortom: een mooie afwisseling van taken die je dichtbij huis kan uitvoeren.Je bepaalt samen met jouw consulente hoe ver je van huis wil werken en de taken die je wil uitoefenen. Daarnaast bepaal je ook hoeveel uren per week je kan werken en op welke dagen je beschikbaar bent.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Weelde/Ravels– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Student winkelbediende (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Studentenjob

    Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

  • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

  • JUNIOR SALES COACH (M/V) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Altijd al geïnteresseerd om coachend te werk te gaan? Als team leader sta je in voor het begeleiden van een sales team. Bovendien beheer je ook je eigen klantenportefeuille. Daarnaast ga je langs bij key accounts om op strategisch niveau te onderhandelen.

  • Douane Declarant Import m/v (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in een randgemeente van Antwerpen zijn we opzoek naar een ervaren douane declarant. Je bent verantwoordelijk voor: - Het vervullen van de algemene importformaliteiten en bijhorende administratie teneinde een vlotte documenten- en goederenstroom voor de klant te garanderen. - De correcte opmaak en opvolging van de importopdrachten volgens de AEO-procedures. - De correcte archivering van de dossiers. - De zorgvuldige behandeling van importopdrachten.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Leave a respond for Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.. Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.
Location of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: Verdurme W | Hero Construct NV | VAN GOETHEM & VERLINDE | Ets A Boogaerts sprl | Trachet sa

Other related companies as Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A.: Verdurme W | Hero Construct NV | VAN GOETHEM & VERLINDE | Ets A Boogaerts sprl | Trachet sa

Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07473968505. Het bedrijf Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. bevindt zich op het adres: Avenue du Chateau 11, B-7700 Mouscron. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 340,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is a company, that was registered 1993 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., company assigned to the tax number BE07473968505. The company Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is located at the address: Avenue du Chateau 11, B-7700 Mouscron. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 340,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. were not found.
The main activity of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., open positions, location of Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Marcel Grimonprez et fils S.A., employees, financial statistics.