Ateliers Demarbre S.A.

Contactgegevens Ateliers Demarbre S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ateliers Demarbre S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ateliers Demarbre S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue du Ponsart 27a, B-7600 Péruwelz, België

Telefoon (phone): (069) 772080 (069) 772080

Fax (fax): (069) 775375 (069) 775375

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ateliers Demarbre S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ateliers Demarbre S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ateliers Demarbre S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ateliers Demarbre S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ateliers Demarbre S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ateliers Demarbre S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ateliers Demarbre S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ateliers Demarbre S.A.
Products information Ateliers Demarbre S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03521636962
Ondernemingsnummer: 4072875976
Hoofdstad (capital): 624,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 305,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2011
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in Ateliers Demarbre S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ateliers Demarbre S.A.
(Get full report from official database of BE for Ateliers Demarbre S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ateliers Demarbre S.A.
Addition kinds of activities for Ateliers Demarbre S.A.

253199. Openbare bouw- en bijbehorend meubilair, nec | Public building and related furniture, nec
308400. Kunststof pijp | Plastics pipe
807101. Testlaboratoria | Testing laboratories
20410000. Bloem- en andere graanmolenproducten | Flour and other grain mill products
20910323. Makreel, genezen, NSK | Mackerel, cured, nsk
72990503. Trouwkapel, privébediend | Wedding chapel, privately operated

Werken bij Ateliers Demarbre S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ateliers Demarbre S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ateliers Demarbre S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ateliers Demarbre S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • INPAK ONDERDELEN DAGWERK (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf regio Lokeren, zijn wij op zoek naar inpakkers die in dagploeg willen werken. De belangrijkste taken zijn het uitpakken van metalen onderdelen en deze opnieuw inpakken aan de hand van bons voor leveranciers.

  • Bandenmonteur (DOEL)

    Regio: DOEL

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandenmonteur bestaat jouw takenpakket uit: *Montage van banden ( vrachtwagens, landbouw & industrie ). *Uitvoeren van herstellingen. *Uitvoeren van uitlijningen. *Uitvoeren van depannages.

  • chauffeur CE ADR internationaal (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je rijdt met een tankwagen waar een ADR attest voor noodzakelijk is. > voornamelijk zal je rijden met chemische en gevaarlijke stoffen. > Deze functie betreft een internationale functie. U zal dus uitslapen van maandag tot vrijdag en eventueel komt u pas de zaterdagochtend terug.

  • Claims & Insurance officer logistiek: centrum van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als claims officer beheert u het technisch beheer van de verzekeringspolissen (zowel wereldwijd als lokaal). Het management van alle premies, meldingen over verzekerde objecten, verificatie van facturen, maandelijkse rapportage en alle administratieve taken die hierbij komen kijken. Je registreert en behandelt deze claims (aansprakelijkheid, douane en invordering) en werkt nauw samen met collega's.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Borgloon (met dienstencheques) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent met technische kennis (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalfirma in de regio van Tessenderlo zoeken wij een gemotiveerde student. Je helpt mee in de productieomgeving en staat in voor het uitvoeren van verschillende taken. De firma zoekt iemand met technische achtergrond. We zoeken een student één dag of meerdere dagen door de week vrij is. Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Learning & development coordinator (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: ARDO

    Type: Vaste Job

    Als L&D coordinator ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en het verzorgen van de trainingen afgestemd op de verschillende doelgroepen binnen de organisatie teneinde het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie uit te voeren. Initiëren en coördineren van diverse projecten mbt Training en Ontwikkeling in samenwerking met een team van interne mensen of via externe organisaties om het trainings- en ontwikkelingsbeleid van de organisatie te realiseren: o.a. Duaal leren, stages, workshops naar scholen, e-learning Het opzetten en organiseren van de trainingen/coachings ifv de behoeften van de organisatie en de medewerkers Opleidingsplannen opmaken voor alle functies Het coördineren van het proces, dit vanaf de aanvraag tot de evaluatie Instaan voor operationele zaken, die verbonden zijn aan zijn/haar vakgebied om trainingen vlot, efficiënt en kwalitatief te laten verlopen Analyse van interne trainingsnoden Coaching begeleiden afstemmen van WPC Onderhouden van bestaande opvolgingssystemen inzake training en ontwikkeling om correcte info te kunnen verschaffen naar lijnmanagement, medewerkers en externen Opvolgen van budgetten en het uitzoeken van mogelijke subsidievormen Occasioneel zelf opleiding geven Optreden als intern specialist inzake training, opleiding en het voortdurend opvolgen van de meest recente ontwikkelingen en tendensen binnen zijn/haar specifiek vakgebied

  • architect (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ZEN ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zen architecten met kantoor te Merelbeke is dringend op zoek naar een Zen collega. Een gemotiveerde architect met enige ervaring. Je begeleidt verschillende projecten van ontwerp, werf tot oplevering. Je hebt een passie voor zowel architectuur, interieur als grafische vormgeving . Je voelt je lekker in een klein team waarbij mens en omgeving en een goede balans werk privé centraal staan . Notie van vectorworks (2D) is gewenst . Samenwerkingsverband bespreekbaar. Tijdregeling bespreekbaar. Stuur uw sollicitatie met motivatie naar : [email protected]

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio OOSTKAMP (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

  • Containerparkmedewerker (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Werfreserve

    Klantvriendelijk ontvangen van bezoekers. Bezoekers helpen bij het sorteren en correct deponeren van het afval. Controle van de aangeboden afvalstoffen. Toezicht houden op het containerpark.

Zoek naar antwoorden van Ateliers Demarbre S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Ateliers Demarbre S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ateliers Demarbre S.A.. Laat een reactie achter voor Ateliers Demarbre S.A.. Ateliers Demarbre S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ateliers Demarbre S.A.. Leave a respond for Ateliers Demarbre S.A.. Ateliers Demarbre S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ateliers Demarbre S.A. op de google maps. Adres en contacten Ateliers Demarbre S.A.
Location of Ateliers Demarbre S.A. on the google maps. Address and contacts of Ateliers Demarbre S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Ateliers Demarbre S.A. Ateliers Demarbre S.A.: Epona | Mobital Kantooruitrusting NV | NEW KARTING 2000 | Bogaert | Claeys René NV

Other related companies as Ateliers Demarbre S.A.: Epona | Mobital Kantooruitrusting NV | NEW KARTING 2000 | Bogaert | Claeys René NV

Ateliers Demarbre S.A. is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Ateliers Demarbre S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03521636962. Het bedrijf Ateliers Demarbre S.A. bevindt zich op het adres: Rue du Ponsart 27a, B-7600 Péruwelz. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 624,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 305,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Ateliers Demarbre S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ateliers Demarbre S.A. is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ateliers Demarbre S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ateliers Demarbre S.A., openstaande posities, locatie van Ateliers Demarbre S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ateliers Demarbre S.A. is a company, that was registered 2011 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Ateliers Demarbre S.A., company assigned to the tax number BE03521636962. The company Ateliers Demarbre S.A. is located at the address: Rue du Ponsart 27a, B-7600 Péruwelz. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 624,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 305,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Ateliers Demarbre S.A. were not found.
The main activity of Ateliers Demarbre S.A. is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Ateliers Demarbre S.A. is not available. You also can look at reviews of Ateliers Demarbre S.A., open positions, location of Ateliers Demarbre S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ateliers Demarbre S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ateliers Demarbre S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ateliers Demarbre S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ateliers Demarbre S.A., employees, financial statistics.