Atelier Cambier A.S.B.L.

Particuliere bedrijvenElektriciteit, Gas en Sanitair • Atelier Cambier A.S.B.L.

Contactgegevens Atelier Cambier A.S.B.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Atelier Cambier A.S.B.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Atelier Cambier A.S.B.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Zoning Industriel-1ere Rue, B-6040 Jumet (Charleroi), België

Telefoon (phone): (071) 359810 (071) 359810

Fax (fax): (071) 345200 (071) 345200

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Atelier Cambier A.S.B.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Atelier Cambier A.S.B.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Atelier Cambier A.S.B.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Atelier Cambier A.S.B.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Atelier Cambier A.S.B.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Atelier Cambier A.S.B.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Atelier Cambier A.S.B.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Atelier Cambier A.S.B.L.
Products information Atelier Cambier A.S.B.L.

BTW identificatienummer (tax): BE09395477294
Ondernemingsnummer: 6565124511
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Atelier Cambier A.S.B.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Atelier Cambier A.S.B.L.
(Get full report from official database of BE for Atelier Cambier A.S.B.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Atelier Cambier A.S.B.L.
Addition kinds of activities for Atelier Cambier A.S.B.L.

025999. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
223199. Geweven stofmolen, wol, nec | Broadwoven fabric mills, wool, nec
329900. Nonmetallic minerale producten, | Nonmetallic mineral products,
899902. Kunstgerelateerde diensten | Art related services
12410101. Exploratie, antracietwinning | Exploration, anthracite mining
20489904. Aardworm eten en beddengoed | Earthworm food and bedding
34259902. Zaagbladen, voor hand- of krachtzagen | Saw blades, for hand or power saws
55319901. Automotive banden | Automotive tires

Werken bij Atelier Cambier A.S.B.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Atelier Cambier A.S.B.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Atelier Cambier A.S.B.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Atelier Cambier A.S.B.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator fysiek werk (m/v) Tijdelijk (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een operator (m/v) die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent bereid om te werken in 3 ploegen of volcontinu. Je kan zwaar fysiek werk aan. Je werkt in hoge temperaturen. Ploegenwerk en vuil werk schrikken jou niet af. Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op!

  • Operator (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Zoek jij werk als operator en heb jij interesse in kunststofverwerking of techniek? Dan is deze job iets voor jou! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bijsturen van diverse blaasextrusie machines. Door een goede opstart van de machines na te doen na een weekendstilstand, verzeker je de kwaliteit van de producten. Je staat in voor de kwaliteit van de vervaardigde flessen en geeft deze informatie rechtstreeks in het computersysteem in. Ook analyseer je de kwaliteitsresultaten. Bij problemen ga je actief op zoek naar oplossingen. Je neemt initiatief en denkt mee aan verbeteringen zodat ons blaasproces geoptimaliseerd kan worden. Je start in een 3-ploegenstelsel en bent bereid om op termijn, indien nodig, over te stappen naar een 5-ploegensysteem.

  • VERANTWOORDELIJKE TOONBANKBEDIENDE SELF-SERVICE RESTO GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER HORECA & EVENTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit horecabedrijf heeft onder andere een vestiging in Gent. Je bent medeverantwoordelijk voor de organisatie van de keuken in combinatie met de buffetbediening. Je zorgt dat de gerechten tijdig aangeleverd worden aan het buffet. Je zorgt dat het buffet er verzorgd uit ziet. Je zorgt dat de apparatuur in het buffet goed werken tijdens het service. je kijkt erop toe dat de medewerkers hygienisch zijn en werken. Afhankelijk van de drukte spring je bij in het service. Bij afwezigheid van de verantwoordelijk, ben jij eindverantwoordelijk voor het reilen en zeilen . je zorgt ervoor dat het team de klant op zijn wenken bedient.

  • Onderhoudstechnieker voeding - flexibele twee ploegen - regio Waasland (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal voedingsbedrijf in het Waasland, is AGO Technics op zoek naar een onderhoudstechnieker. Dit omwille van opstart van een nieuwe productie-afdeling. Als onderhoudstechnieker sta je in voor zowel het curatieve als preventieve onderhoud. Een greep uit je takenpakket: Preventief onderhoud uitvoeren voor de opstart van de machines, of tijdens de pauzes van de operatoren; Breuken en storingen onmiddellijk behandelen. Je gaat hierbij snel en efficient te werk, om de productielijnen weer startklaar te maken. Aangezien het om een voedingsfirma gaat, is dit van essentieel belang zodat de producten op de correcte wijze kunnen worden klaargemaakt. Indien er geen storingen zijn en de preventieve lijst is afgewerkt, ga je all round te werk, spring je bij waar nodig, zorg je dat alles er proper en net bijligt, etc.

  • Stikster/stikker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als stikster ben je verantwoordelijk voor het stikken van de gordijnen. Je voert deze taak uit op diverse industriële machines.

  • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS SINT AMANDS (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint Amands zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Huishoudhulp Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Storings- en onderhoudstechnieker (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PRO-JOBS

    Type: Vaste Job

    Je voert werken uit zoals herstelling, revisie of onderhoud aan industriële productiemachines of –installaties. Het bedrijf staat voor regionaal werk binnen in een straal van 30km Geel. Je werkt bij verschillende vooraanstaande productiebedrijven met diverse installaties. De opdrachten wisselen gaande van enkele weken tot overwegend enkele maanden tot zelfs regelmatig pas na jaren.

  • HR coördinator (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Om de sterke groei te ondersteunen zoeken wij een HR coördinator voor onze hoofdzetel in Kortrijk. Jouw takenpaket? - Enerzijds ben je verantwoordelijk voor de personeelsadministratie voor de diverse vestigingen. Je werkt nauw samen met ons sociaal secretariaat. Daarnaast sta je in voor de rapportering van de aan het personeelsbeleid verbonden KPI’s en het onderhouden van de contacten met onze parters in recrutering en selectie. - Anderzijds ben je de ondersteunende kracht in het verder optimaliseren van het personeelsbeleid : het opzetten van aanwervingsprocedures, onthaal en integratie, interne en externe HR communicatie, coördinatie van evolutiegesprekken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met de HR Manager.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • Freelance docenten Nederlands (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: LERIAN-Nti nv

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het geven van privé, duo- en/of groepsopleidingen (drie tot zes cursisten) aan volwassenen in professionele context De opleidingen zijn functioneel en interactief met focus op communicatie. Sleutelzinnen, simulaties, rollenspelen en gevarieerde herhaling helpen de cursist bij het verwerven van de doelvaardigheden

  • SHIPPING QUALIFICATION - COLD CHAIN DISTRIBUTION COORDINATOR (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1668840-inline.html?cid=Partner_VDAB In order to support our client's growth, we are looking for a Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry Our client is located in the Walloon Brabant area (South of Brussels) and is a well-known actor in the pharmaceutical industry. Shipping Qualification & Distribution Coordinator GDP and IATA Knowledge Pharma - Brussels As Shipping Qualification & Distribution Coordinator, you execute the shipping risk analysis for every product (API to Finished Goods). You also test the packaging configuration on a mechanical and thermal level. You are also responsible for defining the temperature transport conditions with the stability data provided. Are you convinced you are the Shipping Qualification & Distribution Coordinator with experience in the Pharmaceutical Industry that we are looking for ? Contact Benjamin Dieudonné from HAYS Life Sciences in Wavre via +32(0)10/23.37.00 and/or send your CV today through LinkedIn or our website!

Zoek naar antwoorden van Atelier Cambier A.S.B.L. in sociale netwerken
Look for responds of Atelier Cambier A.S.B.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Atelier Cambier A.S.B.L.. Laat een reactie achter voor Atelier Cambier A.S.B.L.. Atelier Cambier A.S.B.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Atelier Cambier A.S.B.L.. Leave a respond for Atelier Cambier A.S.B.L.. Atelier Cambier A.S.B.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Atelier Cambier A.S.B.L. op de google maps. Adres en contacten Atelier Cambier A.S.B.L.
Location of Atelier Cambier A.S.B.L. on the google maps. Address and contacts of Atelier Cambier A.S.B.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Atelier Cambier A.S.B.L. Atelier Cambier A.S.B.L.: Cherpion C | De Horne BVBA | Durieux A | Noma's Koeling BVBA | BEURZEN EN TENTOONSTELLINGEN VAN BRUSSEL-BFE

Other related companies as Atelier Cambier A.S.B.L.: Cherpion C | De Horne BVBA | Durieux A | Noma's Koeling BVBA | BEURZEN EN TENTOONSTELLINGEN VAN BRUSSEL-BFE

Atelier Cambier A.S.B.L. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Atelier Cambier A.S.B.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09395477294. Het bedrijf Atelier Cambier A.S.B.L. bevindt zich op het adres: Zoning Industriel-1ere Rue, B-6040 Jumet (Charleroi). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Atelier Cambier A.S.B.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Atelier Cambier A.S.B.L. is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Atelier Cambier A.S.B.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Atelier Cambier A.S.B.L., openstaande posities, locatie van Atelier Cambier A.S.B.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Atelier Cambier A.S.B.L. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Atelier Cambier A.S.B.L., company assigned to the tax number BE09395477294. The company Atelier Cambier A.S.B.L. is located at the address: Zoning Industriel-1ere Rue, B-6040 Jumet (Charleroi). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Atelier Cambier A.S.B.L. were not found.
The main activity of Atelier Cambier A.S.B.L. is Electric, Gas and Sanitary Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Atelier Cambier A.S.B.L. is not available. You also can look at reviews of Atelier Cambier A.S.B.L., open positions, location of Atelier Cambier A.S.B.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Atelier Cambier A.S.B.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Atelier Cambier A.S.B.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Atelier Cambier A.S.B.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Atelier Cambier A.S.B.L., employees, financial statistics.