Antwerp Combined Terminals N.V.

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • Antwerp Combined Terminals N.V.
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • Antwerp Combined Terminals N.V.

Contactgegevens Antwerp Combined Terminals N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Antwerp Combined Terminals N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Antwerp Combined Terminals N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Nieuwe Westweg-Haven 742, B-2040 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 5615511 (03) 5615511

Fax (fax): (03) 5609204 (03) 5609204

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Antwerp Combined Terminals N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Antwerp Combined Terminals N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Antwerp Combined Terminals N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Antwerp Combined Terminals N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Antwerp Combined Terminals N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Antwerp Combined Terminals N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Antwerp Combined Terminals N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Antwerp Combined Terminals N.V.
Products information Antwerp Combined Terminals N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Antwerp Combined Terminals N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Antwerp Combined Terminals N.V.
(Get full report from official database of BE for Antwerp Combined Terminals N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Antwerp Combined Terminals N.V.
Addition kinds of activities for Antwerp Combined Terminals N.V.

243699. Naaldhouthout en multiplex | Softwood veneer and plywood, nec
20910107. Stews, vis en zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Stews, fish and seafood: packaged in cans, jars, etc.
24290100. Vaten en vatdelen | Barrels and barrel parts
29990200. Brandstofbriketten en wassen | Fuel briquettes and waxes
34460303. Poorten, sier metaal | Gates, ornamental metal
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
36310100. Binnen koken apparatuur | Indoor cooking equipment
58120109. Japans restaurant | Japanese restaurant

Werken bij Antwerp Combined Terminals N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Antwerp Combined Terminals N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Antwerp Combined Terminals N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Antwerp Combined Terminals N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Chauffeur Rijbewijs CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Deurne zijn wij op zoek naar een chauffeur CE m/v Taken: Dagelijks lever en haal je machines op bij klanten Bij het leveren geef je een correcte en bondige uitleg over de werking en veilig gebruik van het toestel Je rapporteert dagelijks naar het hoofdkantoor

  • Postbode Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor bpost regio Aalst zijn we op zoek naar een postbode. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start tussen 4u en 7u 's morgens dus vroege uren kunnen werken is een must. Zaterdagwerk hoort ook bij deze job.

  • Schrijnwerker Interieur (m/v) (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Sint-Truiden zijn we op zoek naar een ervaren schrijnwerker met CNC kennis.  Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van maatwerk keukens en badkamers Werken met particulieren, projectontwikkelaars, architecten en interieurarchitecten

  • Huishoudhulp (M/V) regio Varsenare (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u op zoek naar een boeiende en gezinsvriendelijke job? Wil je werken in je eigen regio? Je uren en dagen zelf kiezen lijkt je wel iets? Wil je graag mensen thuis helpen met hun huishoudelijke taken, zoals poetsen, strijken, boodschappen en eventueel koken? Meld je dan bij Daoust Oostende voor verdere inlichtingen. Daoust is een Belgisch HR-bedrijf dat actief is over heel België, binnen de volgende domeinen: Interim, Selection, Outplacement, Dienstencheques, Public Sector en Job Academy.

  • Verantwoordelijke dienst na verkoop (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent het centrale aanspreekpunt voor klanten die problemen ondervinden bij het wegen. Je helpt de klant telefonisch verder om het probleem te kunnen oplossen, en waar dit niet direct lukt onderzoek je dit verder of organiseer je een interventie. Je maakt de planning van de techniekers die instaan voor herstellingen en ijkingen , hierin hou je rekening met oproepen op de help desk maar ook met onderhoudscontracten en oplevering van nieuwe projecten. Je staat ook in voor de volledige technische maar ook praktische voorbereiding van deze interventies (bvb de aanmeldingsprocedures bij grote bedrijven) . Je verzorgt de administratie die bij de dienst na verkoop komt kijken: veiligheidsdocumenten voor de interventies, bijhouden klantendossiers en database, besteldocumenten, facturatie, etc. Je maakt offertes voor wisselstukken, interventies en kleinere projecten en je staat ook in voor de verhuring van ijkgewichten . Je doet ook nacalculaties na uitvoering. Daarnaast werk je ook mee aan het kwaliteitssysteem: het plannen en uitvoeren van interne audits, het up-daten van procedures, contacten met de overheid en controle-organismen over normeringen enz .

  • Boekhouder AY - regio Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Unique Finance

    Type: Vaste Job

    Voor onze opdrachtgever in de regio Aartselaar zijn we op zoek naar een dynamische boekhouder AY. Je komt in een team van boekhouders waarmee je nauw samenwerk terecht . Daarnaast ondersteun je de Chief Accountant bij verschillende boekhoudkundige taken. De volgende taken worden deel van jouw takenpakket; Je verzorgt de voorbereiding van de maandelijkse financiële rapportages. Je staat in voor de maandelijkse voorbereiding, de controle en het indienen van de Belgische en Luxemburgse BTW-aangiftes en intrastat-aangifte. Je doet de voorbereiding en de aanlevering van info mbt interne en externe audit. Je voert de investering- en structuurenquêtes uit en verzorgt de maandelijkse prijsenquêtes. Je ondersteunt het team bij verschillende administratieve taken (ondersteuning credit control, indiening Belgische BTW aangiftes, nakijken van boekingen, klassement van dossiers, labeling ... ).

  • Project manager (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Konvert Interim Lokeren is op zoek naar een project manager om verschillende projecten te leiden. Deze projecten variëren van glasvezelwerken, installatie van kopernetwerken tot elektrotechnische werken. -Je staat in voor zowel de technische als de commerciële opvolging vanaf de start van een project tot definitieve oplevering -Tijdens de uitvoering van het project vorm je het centrale contactpunt voor de klant, studiebureau en de medewerkers op de werf -Je bent in staat ieders noden om te zetten in concrete acties

  • Technieker (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    - Je bent in staat om zelfstandig storingen op te lossen - Je voert het preventief onderhoud uit - Je doet aanpassingen aan en optimaliseert de productielijnen - Je begeleidt externe techniekers zodat de uitgevoerde werken overeenstemmen met de gewenste aanpassingen - Je begeleidt regelamtig projecten van ontwerp tot de uiteindelijke uitvoering - Je geeft input om het machinepark continu te verbeteren zodat de efficiëntiegraad hiervan stijgt

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

  • Kelner (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DE CELT

    Type: Flexijob

    Je takenpakket bestaat uit: bediening van de zaal en de toog; betalingen ontvangen; tafels opruimen; materiaal aanvullen.

  • Keukenhulp (OUD-HEVERLEE)

    Regio: OUD-HEVERLEE

    Bedrijf: SPAANS DAK

    Type: Flexijob

    Helpen bij het bereiden van eten zoals groenten wassen en snijden, koekjes afbakken.

Zoek naar antwoorden van Antwerp Combined Terminals N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Antwerp Combined Terminals N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Antwerp Combined Terminals N.V.. Laat een reactie achter voor Antwerp Combined Terminals N.V.. Antwerp Combined Terminals N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Antwerp Combined Terminals N.V.. Leave a respond for Antwerp Combined Terminals N.V.. Antwerp Combined Terminals N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Antwerp Combined Terminals N.V. op de google maps. Adres en contacten Antwerp Combined Terminals N.V.
Location of Antwerp Combined Terminals N.V. on the google maps. Address and contacts of Antwerp Combined Terminals N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Antwerp Combined Terminals N.V. Antwerp Combined Terminals N.V.: HALLOT MICHEL SPRL | Diepvennen BVBA | Littimmo NV | DEWITTE JOHAN | Scannytechnics

Other related companies as Antwerp Combined Terminals N.V.: HALLOT MICHEL SPRL | Diepvennen BVBA | Littimmo NV | DEWITTE JOHAN | Scannytechnics

Antwerp Combined Terminals N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Antwerp Combined Terminals N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf Antwerp Combined Terminals N.V. bevindt zich op het adres: Nieuwe Westweg-Haven 742, B-2040 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Antwerp Combined Terminals N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Antwerp Combined Terminals N.V. is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Antwerp Combined Terminals N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Antwerp Combined Terminals N.V., openstaande posities, locatie van Antwerp Combined Terminals N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Antwerp Combined Terminals N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Antwerp Combined Terminals N.V., company assigned to the tax number BE08034271240. The company Antwerp Combined Terminals N.V. is located at the address: Nieuwe Westweg-Haven 742, B-2040 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Antwerp Combined Terminals N.V. were not found.
The main activity of Antwerp Combined Terminals N.V. is Pipelines, Except Natural Gas, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Antwerp Combined Terminals N.V. is not available. You also can look at reviews of Antwerp Combined Terminals N.V., open positions, location of Antwerp Combined Terminals N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Antwerp Combined Terminals N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Antwerp Combined Terminals N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Antwerp Combined Terminals N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Antwerp Combined Terminals N.V., employees, financial statistics.