Angelo Leon B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Angelo Leon B.V.B.A.

Contactgegevens Angelo Leon B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Angelo Leon B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Angelo Leon B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Veldmeersstraat 7, B-9270 Laarne, België

Telefoon (phone): (09) 3663091 (09) 3663091

Fax (fax): (09) 3662231 (09) 3662231

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Angelo Leon B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Angelo Leon B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Angelo Leon B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Angelo Leon B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Angelo Leon B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Angelo Leon B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Angelo Leon B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Angelo Leon B.V.B.A.
Products information Angelo Leon B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06496734619
Ondernemingsnummer: 6432739257
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Angelo Leon B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Angelo Leon B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Angelo Leon B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Angelo Leon B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Angelo Leon B.V.B.A.

9532. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling | Urban and community development
24260207. Spoelblokken en blanks, hout | Spool blocks and blanks, wood
25110105. Dressers, huishouden: hout | Dressers, household: wood
25110605. Opbergkisten, huishouden: hout | Storage chests, household: wood
33120401. Spoorverbindingen of bevestigingen | Rail joints or fastenings

Werken bij Angelo Leon B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Angelo Leon B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Angelo Leon B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Angelo Leon B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien m/v (INGOOIGEM)

    Regio: INGOOIGEM

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Elektricien gezocht voor een bedrijf te Ingooigem. Jouw taken : * Installatie van elektriciteit in nieuwbouwwoningen * Je werkt steeds op verplaatsing Uurrooster : * Je werkt voltijds van maandag tem vrijdag in de daguren

  • Werkvoorbereider (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gespecialiseerd in de kunstoftechniek, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider - projectengineer.  De Project Engineer - Werkvoorbereider werkt samen in een team, en is verantwoordelijk voor de technische en organisatorische voorbereiding en begeleiding van projecten van a tot z. De Project Engineer – Werkvoorbereider beheert meerdere projecten tegelijkertijd. De project engineer – werkvoorbereider maakt deel uit van de projectafdeling en rapporteert aan de productiemanager. Taken:  Technische en organisatorische voorbereiding/begeleiding van project van A tot Z. Na ontvangst van de bestelling van onze klant en na overleg met je collega Calculator, maak je de vertaalslag van kostprijscalculatie naar uitvoering ; opstellen van materiaallijsten, interne werkopdrachten, externe bestellingen, planning van de leveringen, meer- of minderwerk signaleren en facturatie voorbereiden. Je maakt isometrische of aanzichttekeningen in Autocad over het te realiseren project. Je onderhoudt contact tijdens de uitvoeringsfase met de klant en onze projectleider om tot een optimaal resultaat te komen voor beide partijen.

  • Reachtruckchauffeur met attest (dagdienst) M/V (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Kan jij vlot met de reachtruck overweg en ben jij bovendien in het bezit van een reachtruckattest? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in de regio Wommelgem zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs die kunnen werken dagdienst. Als reachtruckchauffeur zal je bulkgoederen op de juiste picklocatie zetten. Hiervoor zal je ook gebruik maken van een scanner. Na een positieve proefperiode krijg je een vast contract aangeboden.

  • HEFTRUCKBESTUURDER TEXTIELSECTOR -2 PLOEGEN/ SOFER MOTOSTIVUITOR SECTORUL TEXTIEL- 2 SCHIMBURI (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS INTERNATIONAL RECRUITM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een textiel bedrijf in de regio van Tielt gaat Forum Jobs op zoek naar een heftruckbestuurder die kan werken in 2 ploegen (5u-13u / 13u-21u). Je staat in voor het lossen van vrachtwagens én hebt een goede PC-kennis.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Olen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Student studierelevante bijbaan: Onderhoudsplannen reliability (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het ter beschikking stellen van standaard onderhoudsplannen voor veel voorkomende machines in SAP. Initieel mee helpen opstellen in Excel op basis van feedback van de Reliability Engineers Aanmaken van de standaard plannen en strategieën in SAP. Documenteren van de procedure om die lokaal te gebruiken. Te kopiëren en aan te passen bij gebruik door de lokale afdeling.

  • Student with knowledge of Portuguese (Portugal) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Portuguese language. The job requires to do data quality checks in Portuguese. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings. vertalen Verwerking documenten

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Webdeveloper (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: D&D distribution

    Type: Vaste Job

    Verdere ontwikkeling en uitbouw van… Uniek en innovatief webshop platform met B2B webshop + 100-tal B2C webshops gericht naar eindklanten, inclusief modules zoals een PC Configurator, supply selector, backend module, …  Server Configurator waarmee onze resellers een server systeem kunnen samenstellen, bestellen en nadien beheren Online platform voor IT verdelers met ticketing, beheer van documentatie, verkoop van recurring careplan-abonnementen, etc Koppelingen met ons cloud platform (zodat men vanaf de webshops cloudoplossingen zoals Office 365, Azure, … kan bestellen)  Koppelingen met ons ERP pakket en de ERP software van onze resellers

  • LEERCONTRACT HUIDVERZORGINGSPRODUCTEN BRUSSEL (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: BUBBLES AT HOME

    Type: Leercontract

    gepassioneerd en enthousiast klanten informeren over onze huidverzorgingsproducten en dit vlot in het nederlands, frans en engels winkel aanvullen, proper houden en op orde houden stock bijhouden afrekenen aan kassa werken in weekends en op feestdagen Invallen indien nodig in winkels te Gent en Brugge.

Zoek naar antwoorden van Angelo Leon B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Angelo Leon B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Angelo Leon B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Angelo Leon B.V.B.A.. Angelo Leon B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Angelo Leon B.V.B.A.. Leave a respond for Angelo Leon B.V.B.A.. Angelo Leon B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Angelo Leon B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Angelo Leon B.V.B.A.
Location of Angelo Leon B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Angelo Leon B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Angelo Leon B.V.B.A. Angelo Leon B.V.B.A.: Diamond Invest Company | ALKA - GAS NV | FADERI BVBA | Wils P (Vleesbedrijf) NV | Sadac-Herstal S.A.

Other related companies as Angelo Leon B.V.B.A.: Diamond Invest Company | ALKA - GAS NV | FADERI BVBA | Wils P (Vleesbedrijf) NV | Sadac-Herstal S.A.

Angelo Leon B.V.B.A. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Angelo Leon B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496734619. Het bedrijf Angelo Leon B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Veldmeersstraat 7, B-9270 Laarne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Angelo Leon B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Angelo Leon B.V.B.A. is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Angelo Leon B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Angelo Leon B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Angelo Leon B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Angelo Leon B.V.B.A. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Angelo Leon B.V.B.A., company assigned to the tax number BE06496734619. The company Angelo Leon B.V.B.A. is located at the address: Veldmeersstraat 7, B-9270 Laarne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Angelo Leon B.V.B.A. were not found.
The main activity of Angelo Leon B.V.B.A. is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Angelo Leon B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Angelo Leon B.V.B.A., open positions, location of Angelo Leon B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Angelo Leon B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Angelo Leon B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Angelo Leon B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Angelo Leon B.V.B.A., employees, financial statistics.