Andersen Equipment N.V.

Contactgegevens Andersen Equipment N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Andersen Equipment N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Andersen Equipment N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Esmoreitlaan 3, B-2050 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2198484 (03) 2198484

Fax (fax): (03) 2191937 (03) 2191937

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Andersen Equipment N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Andersen Equipment N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Andersen Equipment N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Andersen Equipment N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Andersen Equipment N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Andersen Equipment N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Andersen Equipment N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Andersen Equipment N.V.
Products information Andersen Equipment N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE08034271240
Ondernemingsnummer: 4927062988
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 437,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Andersen Equipment N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Andersen Equipment N.V.
(Get full report from official database of BE for Andersen Equipment N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Andersen Equipment N.V.
Addition kinds of activities for Andersen Equipment N.V.

282100. Kunststofmaterialen en harsen | Plastics materials and resins
22111110. Bagage stoffen, katoen | Luggage fabrics, cotton
22530201. Hoeden en hoofddeksels, breien | Hats and headwear, knit
25999904. Scheepsmeubilair | Ship furniture
34439900. Geproduceerd plaatwerk (boilerwinkel), nec | Fabricated plate work (boiler shop), nec
37280104. Lichamen, vliegtuigen | Bodies, aircraft
49530101. Zuurafval, inzameling en verwijdering | Acid waste, collection and disposal
59219900. Drankwinkels, nec | Liquor stores, nec

Werken bij Andersen Equipment N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Andersen Equipment N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Andersen Equipment N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Andersen Equipment N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

  • Schoonmaker (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiende onderneming, actief in de voedingsindustrie zijn wij op zoek naar een schoonmaker. Jouw takenpakket zal zijn: • Schoonmaken van de bedrijfslokalen (kantoorruimtes, keukens, productiekantoren, eetzaaltjes,...) • Het onderhouden van de koffiemachines in de refter • Zorgen voor verwijderen van afval • Zorgen voor bevoorrading van hygiënische producten en PBM's • Zorgen voor het aanvullen en onderhouden van koffieautomaten, zeep- & handdoekdispensers Spreekt dit je aan solliciteer dan snel via onze site www.konvert.be of telefoneer naar 056/60.33.03

  • Kassamedewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Waregem zijn wij op zoek naar een kassamedewerker voor de sportafdeling van een winkel.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Lede (LEDE)

    Regio: LEDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • zaalhulp en barhulp (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: FANNY

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken iemand die in de weekends ons team, verantwoordelijk voor de zaal, komt helpen. Dit kan als student of via het flexi-systeem. Wat houdt dit allemaal in? Klanten verwelkomen, hun bestellingen van drankjes klaar nemen en serveren, hun eten serveren en afruimen, de bar en zaal proper houden, opruimen en aanvullen... Kortom een beetje als voorzien om de klanten een gezellige en waardevolle avond te bezorgen.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Inbound customer care agent regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Als Inbound customer Care Agent zal je deel uitmaken van het customer service team Je zal instaan voor het dagelijks behandelen van de inkomende vragen via chat/fax/telefoon/mail/social media/etc… van de eindgebruikers en zal nauw samenwerken met onze back office en RFP medewerkers. Je rapporteert in eerste instantie aan de Team Coach die instaat voor de dagdagelijkse opvolging Maandelijks rapporteer je ook aan het hoofd van de klantendienst in de vorm van evaluatiegesprekken en functioneringsgesprekken Avond- en weekendwerk schrikt je niet af en je bent bereid in shiften te werken.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van Andersen Equipment N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Andersen Equipment N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Andersen Equipment N.V.. Laat een reactie achter voor Andersen Equipment N.V.. Andersen Equipment N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Andersen Equipment N.V.. Leave a respond for Andersen Equipment N.V.. Andersen Equipment N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Andersen Equipment N.V. op de google maps. Adres en contacten Andersen Equipment N.V.
Location of Andersen Equipment N.V. on the google maps. Address and contacts of Andersen Equipment N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Andersen Equipment N.V. Andersen Equipment N.V.: Car Center Ninove BVBA | Helpelec SA | STUDIO MARC PIETERS | De Clercq Isoterm N.V. | BVBA Vervaet

Other related companies as Andersen Equipment N.V.: Car Center Ninove BVBA | Helpelec SA | STUDIO MARC PIETERS | De Clercq Isoterm N.V. | BVBA Vervaet

Andersen Equipment N.V. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Andersen Equipment N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08034271240. Het bedrijf Andersen Equipment N.V. bevindt zich op het adres: Esmoreitlaan 3, B-2050 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 437,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Andersen Equipment N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Andersen Equipment N.V. is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Andersen Equipment N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Andersen Equipment N.V., openstaande posities, locatie van Andersen Equipment N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Andersen Equipment N.V. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Andersen Equipment N.V., company assigned to the tax number BE08034271240. The company Andersen Equipment N.V. is located at the address: Esmoreitlaan 3, B-2050 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 437,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Andersen Equipment N.V. were not found.
The main activity of Andersen Equipment N.V. is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Andersen Equipment N.V. is not available. You also can look at reviews of Andersen Equipment N.V., open positions, location of Andersen Equipment N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Andersen Equipment N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Andersen Equipment N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Andersen Equipment N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Andersen Equipment N.V., employees, financial statistics.