Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.
Private companiesTransportation Services • Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

Contactgegevens Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chaussee de Ninove 77, B-1080 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 4102334 (02) 4102334

Fax (fax): (02) 4101364 (02) 4101364

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.
Products information Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.
Addition kinds of activities for Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

14990601. Turfslijpen | Peat grinding
32290707. Reflectoren voor verlichtingsapparatuur, geperst of geblazen glas | Reflectors for lighting equipment, pressed or blown glass
35699910. Ijsbrekers (machines) | Ice crushers (machinery)
51479901. Reuzel | Lard
67229901. Geldmarkt beleggingsfondsen | Money market mutual funds

Werken bij Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Polyvalente productiearbeider gezocht (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    1 van onze klanten breidt uit. Hiervoor hebben wij jou nodig! Jij kan deel uitmaken van dit nieuwe project, en helpen dit tot een goed einde te brengen. Als productiearbeider zorg je ervoor dat de lekkere producten verpakt worden.

  • Polyvalent winkelbediende (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Als polyvalent winkelmedewerker bestaan jouw taken uit: - het verwerken van de leveringen in het magazijn - aanvullen van de rekken - bediening van klanten aan de kassa - afbakken van broodjes en koeken op de bakkerij afdeling - waken over de orde en de netheid in de winkel

  • Metser (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ?Je voert het metselwerk uit bij de constructie van huizen en appartementen. Dit zowel in nieuwbouw- en renovatieprojecten. Afhankelijk van het type werkzaamheden kun je ingezet worden in alle fasen van het bouwproces. ?Je vertrekt vanuit het plan om eerst de funderingen te maken en de verdere rioolleidingen te leggen. ?Verder voer je de ondergrondse metselwerken uit gevolgd door het gieten van de vloerplaat. ?Daarna zet je de profielen uit voor de uiteindelijke constructie. ?Je metst binnen-en buitenmuren in verschillende steensoorten en met verschillende technieken. ?Je voegt en hervoegt. ?Indien nodig voer je kleine bekistingswerken uit. ?Je monteert stellingen en je kunt schoren op een correcte manier hanteren. ?Je past de veiligheidsvoorschriften strikt toe. ?Je werkt in een goede verstandhouding met je collega-metsers.

  • Lasser (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Houthalen, zijn we op zoek naar een half-automaatlasser in het atelier. De firma is actief in metaalconstructies en machinebouw. Als lasser: Sta je in voor half-automaat lassen in het atelier Je zal ook heel veel moeten slijpen met een slijpschijf Fabricage van seriewerk ...

  • Werfelektricien (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant van ons, regio Wetteren, zijn wij op zoek naar een werfelektricien. Taken: basis elektriciteit kabelgoten hangen kabels trekken Je vertrekt vanop het bedrijf in Wetteren en gaat telkens naar verschillende werven.

  • Huishoudhulp in Oostakker-Gent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Drongen - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: YOUR FREETIME

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Your Freetime staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Kinesist psychomotoor therapeut (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Hallo collega! Centrum balanSS breidt uit. Op termijn zoeken we een nieuwe collega kinesitherapie er bij. Opstart met enkele uurtjes en uitbreiding mogelijk. Wil je je eigen plekje ergens kunnen creëren en houd je er van je eigen swung aan iets te geven maar toch binnen de omkadering van een solide centrum? Ben je een flexibele, aangename teamplayer? Hou je er van kansen te krijgen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Opstart overeen te komen. Starten met een aantal uurtjes, uitbouw naar 25-tal uur op termijn mogelijk. Voor meer informatie neem een kijkje op www.BalanSS.be

  • Enthousiaste taaltrainers Duits - Antwerpen - Regio Geel-Mol (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TinC

    Type: Zelfstandige activiteit

    TinC is een taalbureau dat kwalitatieve taalcoachings aanbiedt aan bedrijven in heel Vlaanderen. Voor de uitbreiding van het team van taalcoaches zijn we op zoek naar enthousiaste taaltrainers Duits in regio Antwerpen. Naar wie zijn we op zoek? Near-native of native speakers die: - Meedenken met de klant - Zowel graag op individueel niveau als met kleine groepen werken - Flexibel ingesteld zijn - Oog voor detail hebben en graag maatwerk leveren - Goede communicatie hoog in het vaandel dragen - In bezit zijn van rijbewijs B en wagen

  • Zelfstandige Vertegenwoordiger (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MySeniors.be by Home Sweet Homes "Gids voor huisvesting en thuisdiensten voor Senioren" Forumlaan, 15/60 1020 Laken (Brussel) [email protected]*******Taken: Verkoop van advertenties en advertentieruimte op onze verschillende media - Brussel en Waals Brabant 1) Verkoop van advertentieruimte in de GRATIS gidsen voor senioren 2) Verkoop van stands op onze lokale seniorenbeurzen 3) Beheersmodule voor Senioren huisvestingsmogelijkheden 4) Module voor het beheer van de beschikbaarheid voor senioren in huisvestingsmogelijkheden voor voorschrijvers 5) Mini website voor Senioren huisvestingsmogelijkheden Webplatform en papieren gids om senioren te helpen bij het zoeken van huisvestingsmogelijkheden en thuisdiensten voor Senioren

Zoek naar antwoorden van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Leave a respond for Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.. Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.
Location of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: DESIGN TO PRINT | Bureau d'Expertises | Huysmans BVBA | Corporate Profiles SPRL | PROJECT PRODUCTIONS NV

Other related companies as Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L.: DESIGN TO PRINT | Bureau d'Expertises | Huysmans BVBA | Corporate Profiles SPRL | PROJECT PRODUCTIONS NV

Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Chaussee de Ninove 77, B-1080 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., openstaande posities, locatie van Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., company assigned to the tax number BE03080535888. The company Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is located at the address: Chaussee de Ninove 77, B-1080 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. were not found.
The main activity of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., open positions, location of Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Anc. Ets D'Hoore S.P.R.L., employees, financial statistics.