Alois Vehent B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • Alois Vehent B.V.B.A.
Private companiesMetal Mining • Alois Vehent B.V.B.A.

Contactgegevens Alois Vehent B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Alois Vehent B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Alois Vehent B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Bosstraat 109, B-9240 Zele, België

Telefoon (phone): (052) 446511 (052) 446511

Fax (fax): (052) 448642 (052) 448642

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Alois Vehent B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Alois Vehent B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Alois Vehent B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Alois Vehent B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Alois Vehent B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Alois Vehent B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Alois Vehent B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Alois Vehent B.V.B.A.
Products information Alois Vehent B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Alois Vehent B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Alois Vehent B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for Alois Vehent B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Alois Vehent B.V.B.A.
Addition kinds of activities for Alois Vehent B.V.B.A.

7217. Tapijt en stoffering schoonmaken | Carpet and upholstery cleaning
24991200. Spoelen, rollen en katrollen: hout | Spools, reels, and pulleys: wood
39140501. Carving sets, roestvrij staal | Carving sets, stainless steel
39440102. Auto's, spelen (kinderwagens) | Cars, play (children's vehicles)
48999906. Televisie antenne constructie en verhuur | Television antenna construction and rental
50879914. Stemmachines | Voting machines
51599906. Mos | Moss
59610402. Collectibles en antiek, postorder | Collectibles and antiques, mail order
79920000. Openbare golfbanen | Public golf courses
80490404. Psychotherapeut, behalve m.d. | Psychotherapist, except m.d.

Werken bij Alois Vehent B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Alois Vehent B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Alois Vehent B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Alois Vehent B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Kraanman Staalfabriek - ArcelorMittal Gent (volcontinusysteem) (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE ARCELOR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kraanman in de staalfabriek sta je in voor de bevoorrading en transport van de goederen. Je brengt de verschillende grondstoffen en materialen naar de verschillende afdelingen en zorgt voor de afvoer van de afvalbakken. Daarnaast sta je ook nog in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Technisch toonzaal verkoper verwarming en technieken (M/V) (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wijnegem zijn wij op zoek naar een technisch toonzaal verkoper. Tot jouw takenpakket behoort: Als commercieel technisch adviseur ben je het eerste aanspreekpunt voor alles met betrekking tot centrale verwarming en woningtechnieken. Met een handig computer programma (berekeningsprogramma, warmteverliezen en vloerverwarming) maak je een gepaste offerte die je op commerciële wijze afrondt tot een order. Je begeleidt de klanten en installateurs doorheen heel het verkoopproces met technische kennis en esthetisch advies. Ook volg je op regelmatige basis opleidingen om up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen.

  • JUNIOR SALES SPECIALIST (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Hays Response Zaventem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Vilvoorde * Engels * Automotive Voor onze klant in Vilvoorde is Hays Response op zoek naar een Sales Support. Deze internationale klant is actief in de automotive sector en zoekt een gemotiveerde collega om hun team te versterken. Als Sales Support maak je deel uit van de Sales afdeling. Je zal de vertegenwoordigers administratief ondersteunen door o.a. bestellingen te verwerken, offertes en rapporten op te maken en andere uiteenlopende taken te verrichten. Daarnaast zal je het aanspreekpunt zijn van de belangrijkste klant en zal je hem bijstaan bij vragen.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES Aartselaar

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Holsbeek (HOLSBEEK)

    Regio: HOLSBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Katoen Natie Gent zoekt jobstudenten voor project van 2/11 tem 21/11 in ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar meerdere gemotiveerde jobstudenten die beschikbaar zijn om te werken in ploegen voor een groot project dat loopt van 02/11 tem 21/11. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in! Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u Late ploeg: 14u tot 22u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob in deze periode? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected] !

  • Sales Promotor | Bose (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Studentenjob

    Bose is een wereldleider op vlak van audio-apparatuur. Al jaar en dag staan ze bekend voor hun sterke kwaliteit en innovativiteit.   Momenteel hebben ze een nieuw product op de markt: ‘Noise-Masking Sleepbuds’. Met deze kleine oordopjes kan je gemakkelijker inslapen en de nachtrust beter laten verlopen. Om dit product te promoten zijn we op zoek naar Sales Promotoren die in verschillende Media Markt winkels het product demonstreren en verkopen.   Je zal (potentiële) klanten uitleg geven over het nieuw, gelanceerd product en deze demonstreren bij grote retailers. Je bent hierbij hét vaste aanspreekpunt op de winkelvloer. Je wordt tijdens het weekend ingeschakeld en in je eigen regio.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Kapper / Kapster (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: KWA'FUUR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je zin in een nieuwe uitdaging? Heb je ervaring in het vak? Ben je bereid om binnen een bestaande zaak op zelfstandige basis te werken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je zal werken als kapper/kapster op zelfstandige basis. Je wordt ingezet voor het hele takenpakket. Dit omvat: knippen van dames en heren, brochen, kleuren, permenant / opsteekkapsel zijn een pluspunt.

  • RESERVE schoonmaak regio Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Sint-Niklaas zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • KELNERS BANKETTEN (STUDENTEN OF FLEXI'S) (DWORP)

    Regio: DWORP

    Bedrijf: KASTEEL GRAVENHOF

    Type: Flexijob

    U versterkt ons team bij grotere events, gaande van huwelijks-, communie- en verjaardagsfeesten tot bedrijfsevents en brunches. U staat in voor de bediening in de zaal. U ruimt ook af en stelt eventueel de zaal opnieuw op voor een volgend event. Het uurrooster is variabel en wordt één week op voorhand meegedeeld.

Zoek naar antwoorden van Alois Vehent B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of Alois Vehent B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Alois Vehent B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor Alois Vehent B.V.B.A.. Alois Vehent B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Alois Vehent B.V.B.A.. Leave a respond for Alois Vehent B.V.B.A.. Alois Vehent B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Alois Vehent B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten Alois Vehent B.V.B.A.
Location of Alois Vehent B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of Alois Vehent B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Alois Vehent B.V.B.A. Alois Vehent B.V.B.A.: O.C.B. VZW | ACEC-MARTIN CH | Animatiebedrijf Papa Chico BVBA | Decaluwe Systems Engineering | Limburgse Dakcentrale NV

Other related companies as Alois Vehent B.V.B.A.: O.C.B. VZW | ACEC-MARTIN CH | Animatiebedrijf Papa Chico BVBA | Decaluwe Systems Engineering | Limburgse Dakcentrale NV

Alois Vehent B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Alois Vehent B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf Alois Vehent B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Bosstraat 109, B-9240 Zele. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Alois Vehent B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Alois Vehent B.V.B.A. is Metaalmijnen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Alois Vehent B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Alois Vehent B.V.B.A., openstaande posities, locatie van Alois Vehent B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Alois Vehent B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Alois Vehent B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04772979736. The company Alois Vehent B.V.B.A. is located at the address: Bosstraat 109, B-9240 Zele. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Alois Vehent B.V.B.A. were not found.
The main activity of Alois Vehent B.V.B.A. is Metal Mining, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Alois Vehent B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of Alois Vehent B.V.B.A., open positions, location of Alois Vehent B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Alois Vehent B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Alois Vehent B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Alois Vehent B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Alois Vehent B.V.B.A., employees, financial statistics.