Allo Doc Cat Service S.A.

Contactgegevens Allo Doc Cat Service S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Allo Doc Cat Service S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Allo Doc Cat Service S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue de Marchienne 75, B-6534 Gozée, België

Telefoon (phone): (071) 479121 (071) 479121

Fax (fax): (071) 479122 (071) 479122

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Allo Doc Cat Service S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Allo Doc Cat Service S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Allo Doc Cat Service S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Allo Doc Cat Service S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Allo Doc Cat Service S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Allo Doc Cat Service S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Allo Doc Cat Service S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Allo Doc Cat Service S.A.
Products information Allo Doc Cat Service S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Allo Doc Cat Service S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Allo Doc Cat Service S.A.
(Get full report from official database of BE for Allo Doc Cat Service S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Allo Doc Cat Service S.A.
Addition kinds of activities for Allo Doc Cat Service S.A.

329203. Asbest isolatiematerialen | Asbestos insulating materials
02599905. Quail boerderij | Quail farm
20870206. Vruchten, verpletterd: voor fonteingebruik | Fruits, crushed: for fountain use
22820201. Acetaatfilamentgarens: gooien, draaien, wikkelen, spoolen | Acetate filament yarn: throwing, twisting, winding, spooling
29920103. Rusthoudende verbindingen, dierlijke of plantaardige oliebasis | Rust arresting compounds, animal or vegetable oil base
36120314. Gelijkrichttransformatoren | Rectifier transformers
37310200. Militaire schepen, bouw en reparatie | Military ships, building and repairing
38519903. Intraoculaire lenzen | Intraocular lenses
60199900. Centrale reservebewaring, nec, nec | Central reserve depository, nec, nec
76992401. Balanseringsdienst | Balancing service

Werken bij Allo Doc Cat Service S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Allo Doc Cat Service S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Allo Doc Cat Service S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Allo Doc Cat Service S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • BEENHOUWER VOOR NIEUWE SUPERMARKT (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een gemotiveerde beenhouwer om mee te stappen in een nieuwe supermarkt! Dit voor het bereiden & versnijden van de vleeswaren + aanvullend Aanspreekpunt voor de verkoopmedewerkers Afwisselend weekendwerk, mooie werkuren

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Turnhout (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoeilaart (HOEILAART)

    Regio: HOEILAART

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Hoeilaart en omgeving

  • Technische student | beschikbaar op weekdagen | Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij een student met interesse in techniek en land- en/of tuinbouw? Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob? Lees dan zeker verder! Voor een bedrijf in Sint-Truiden dat actief is in land- en tuinbouwmachines zijn wij opzoek naar een student die wil instaan voor het onderhoud van de machines. Binnen deze functie heb je volgende taken: de land- en tuinbouwmachines schoonmaken met behulp van een hogedrukreiniger het poetsen van de kantoren, het magazijn en de toonzaal van het bedrijf (opruimen, borstelen, stofzuigen ...) gebruik maken van de juiste producten en hulpmiddelen om de machines en andere ruimtes te poetsen Buiten het algemeen onderhoud krijg je de kans om technisch en mechanisch onderhoud te doen aan de machines en hierin bij te leren.

  • Studenten supermarkt (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt te Moerbeke zijn we nog op zoek naar studenten die in het weekend kunnen werken of in de zomerperiode juli-augustus. Ben je student en heb je interesse om te werken in een supermarkt? Contacteer ons zo snel mogelijk!

  • JOBSTUDENT Chauffeur avondronde (m/v) (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: COMMITTED

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student (m/v) met verantwoordelijkheidsgevoel, die enkele avonden per week (ma-vrij) meedraait in onze distributie rondes. Verblijft u in de omgeving van Willebroek (of omliggende gemeenten), u bent enkele dagen per week beschikbaar tussen 18:30 tot 23:30? U heeft reeds enkele jaren rijervaring (rijbewijs B)? Dan kan u misschien bij ons aan de slag voor het leveren van medicatie aan rustoorden.

  • Administratief bediende aankoop en magazijn (DADIZELE)

    Regio: DADIZELE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een firma ruime regio Menen zoeken wij een administratief medewerker. Je wordt ingezet voor verschillende afdelingen. De taken zijn erg afwisselend, wat de job echt leuk maakt: - ondersteuning aan het onthaal: verdelen van scanners voor het magazijn, aanspreekpunt van leveranciers, ... - opvolgen bestellingen van A-Z - controle van inkomende goederen - je zorgt voor een goede communicatie met de magazijniers en winkelverantwoordelijken - ...

  • TECHNIEKER VOOR HET PLAATSEN VAN BEVEILIGINGSSYSTEMEN (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: TAVATI SECURITY

    Type: Vaste Job

    Plaatsing van inbraakbeveiligingsystemen, camerabewakingsystemen, branddetectie, toegangscontrole,... Je werkt in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • ploegbaas metser (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: HERBO

    Type: Vaste Job

    leiding geven over een ploeg metsers plan lezen meewerkend ploegbaas

  • Kinesitherapeut (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ANEMOON

    Type: Zelfstandige activiteit

    Anemoon groepspraktijk is een multidisciplinair centrum in Kontich te Antwerpen waar kinderen, jongeren en hun ouders alsook volwassenen terecht kunnen voor multidisciplinair diagnostisch onderzoek, therapie en begeleiding. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een kinesist voor het geven van psychomotorische therapie en diagnostiek. Je werkt vooral met kinderen en jongeren maar kan ook werken met volwassenen. Voor meer informatie omtrent onze werking kan je terecht op onze website http://www.groepspraktijkanemoon.be.

  • Customer service medewerker NL (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant in Leuven zijn we op zoek naar een customer service medewerker retail. Je zal terechtkomen in het intern commercial team en werkt als klantendienstmedewerker voor de Nederlandstalige klanten. Jouw takenpakket kan bestaan uit: - Telefonisch contact met de verschillende verkooppunten en particulieren. - Klantencontact via telefoon, e-mail of chat. - Verwerken en controleren van campagnes en promoties. - Promoties implementeren naar de klanten toe. - Resultaten rapporteren van verkoopacties. - Professionele afhandeling van eventuele klachten/conflicten.

  • FLEXIJOB: ZAALMEDEWERKER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: RESTAURANT WOODS

    Type: Flexijob

    Wij zijn opzoek naar een flexi job medewerker voor de zaalbediening van ons nieuw, gezellig weekend restaurantin het centrum van Geel. Het is een totaalconcept waar mensen kunnen genieten van een vernieuwde en eerlijke keuken in een warm, industrieel decor. Het restaurant zal opengaan begin januari 2019. Wil jij graag een centje bijverdienen, zonder extra belastingen te betalen? Wil jij samen met ons een nieuw avontuur beginnen? Wil je werken in een leuke sfeer met toffe collega's? Heb je een passie voor horeca en vind je weekendwerk geen probleem? Vervoeg je dan bij ons jong en dynamisch team! → Wat is een flexi-job? Een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen in bepaalde sectoren. Je krijgt een nettoloon, waarop geen belastingen of sociale bijdragen betaald worden. Er is geen beperking op het aantal uren dat iemand als flexi-werknemer mag presteren. Er is ook geen limiet op wat je mag bijverdienen. Onbeperkt en heel interessant dus. Twijfel je of je in aanmerking komt voor een flexi-job? Neem contact op met de RSZ. Zij kunnen op basis van je rijksregisternummer nakijken of je aan de voorwaarden voldoet. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : Ontvangen van gasten Het opnemen van bestellingen Bereiden van drankjes aan de bar Opdienen en afruimen Ontvangen van betalingen

Zoek naar antwoorden van Allo Doc Cat Service S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Allo Doc Cat Service S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Allo Doc Cat Service S.A.. Laat een reactie achter voor Allo Doc Cat Service S.A.. Allo Doc Cat Service S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Allo Doc Cat Service S.A.. Leave a respond for Allo Doc Cat Service S.A.. Allo Doc Cat Service S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Allo Doc Cat Service S.A. op de google maps. Adres en contacten Allo Doc Cat Service S.A.
Location of Allo Doc Cat Service S.A. on the google maps. Address and contacts of Allo Doc Cat Service S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Allo Doc Cat Service S.A. Allo Doc Cat Service S.A.: Arsotec BVBA | PK Projects BVBA | Helping Hands | Hansen E | Bbr Finance sprl

Other related companies as Allo Doc Cat Service S.A.: Arsotec BVBA | PK Projects BVBA | Helping Hands | Hansen E | Bbr Finance sprl

Allo Doc Cat Service S.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Allo Doc Cat Service S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf Allo Doc Cat Service S.A. bevindt zich op het adres: Rue de Marchienne 75, B-6534 Gozée. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Allo Doc Cat Service S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Allo Doc Cat Service S.A. is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Allo Doc Cat Service S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Allo Doc Cat Service S.A., openstaande posities, locatie van Allo Doc Cat Service S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Allo Doc Cat Service S.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Allo Doc Cat Service S.A., company assigned to the tax number BE04772979736. The company Allo Doc Cat Service S.A. is located at the address: Rue de Marchienne 75, B-6534 Gozée. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Allo Doc Cat Service S.A. were not found.
The main activity of Allo Doc Cat Service S.A. is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Allo Doc Cat Service S.A. is not available. You also can look at reviews of Allo Doc Cat Service S.A., open positions, location of Allo Doc Cat Service S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Allo Doc Cat Service S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Allo Doc Cat Service S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Allo Doc Cat Service S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Allo Doc Cat Service S.A., employees, financial statistics.