Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.
Private companiesFood Stores • Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

Contactgegevens Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Plantin en Moretuslei 12, B-2018 Antwerpen, België

Telefoon (phone): (03) 2876880 (03) 2876880

Fax (fax): (03) 2390751 (03) 2390751

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.
Products information Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07543731689
Ondernemingsnummer: 9523193359
Hoofdstad (capital): 184,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 458,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2017
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.
(Get full report from official database of BE for Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.
Addition kinds of activities for Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
22310209. Spongedoek: wol, haarhaar of soortgelijke stof | Sponging cloth: wool, mohair, or similar fabric
22959906. Vernissen van textiel | Varnishing of textiles
29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
30691006. Gegoten rubber producten | Molded rubber products
31720201. Kaartgevallen | Card cases
38410409. Inhalatoren, chirurgisch en medisch | Inhalators, surgical and medical
50510213. Piling, ijzer en staal | Piling, iron and steel
58120602. Pizzeria, onafhankelijk | Pizzeria, independent

Werken bij Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C of CE - Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging regio Brugge als chauffeur C of CE? Voor Suez zijn we op dit moment op zoek naar een flexibele chauffeur C of CE. Je komt in een klein maar hecht team terecht waarin je met plezier jouw verantwoordelijkheden opneemt. Je zal steeds 's ochtends vroeg werken. Hiervoor sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van Suez, die jou ook van A tot Z zal begeleiden in je tewerkstelling. De geschikte kandidaat voor deze functie steek met alle plezier de handen uit de mouwen, ziet werk en is er zeker niet vies van om z'n handen vuil te maken. Indien ook weekendwerk voor jou geen probleem vormt ben jij misschien wel de geknipte kandidaat! Is bovenstaande een match met jouw toekomstvisie? Aarzel dan zeker niet om je kandidatuur te stellen!

  • Winkelmedewerker Koksijde (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je ontvangt klanten met een glimlach en op een proactieve manier. Je helpt de klant met zijn vragen en informeert en adviseert hen. Je beschikt hierbij over een specifieke aanpak die bestaat uit 7 stappen en waarmee je gegarandeerd aan de behoeften van de klant zal voldoen. Je zet je in om op de hoogte te blijven van de verschillende toestellen in de telecomafdeling, alsook van de veranderingen en promoties van de organisatie. Tot slot sta je in voor een persoonlijke studie van het aanbod in het verkooppunt: tijdens de rustige momenten probeer je de zichtbaarheid van de producten te verhogen.

  • Productiemedewerkers voedingssector (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: Synergie Genk Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant Incopack te Dilsen-Stokkem zijn wij dringend op zoek naar productiemedewerkers. Je werkt 2 à 3 dagen per week in 2 ploegen of de nachtdienst. Zodra je het hele productieproces kent maak je kans op weekcontracten.

  • Verkoopmedewerker Supermakt (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je wordt ingeschakeld voor de verschillende afdelingen: brood en banket, verse afdeling, kassa, ... - Je houdt een overzicht over de winkel: orde en netheid - Informeren en helpen van klanten

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • Magazijnier te Mechelen (ZEMST)

    Regio: ZEMST

    Bedrijf: ADECCO MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in bouwmaterialen gelegen te Zemst zijn wij dringend op zoek naar een magazijnier Jouw verantwoordelijkheden als magazijnier: Bediening klanten Bestellingen klaarmaken Laden/lossen vrachtwagens, controle en stockage materialen Magazijnbeheer en stockopvolging Goederen op locatie plaatsen

  • Jobstudent (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: OOSTENRIJKSE HANDELSAFVAARDIGING

    Type: Studentenjob

    Als ondersteunend lid van het ADVANTAGE AUSTRIA team zal je ons enkele uren per week helpen bij het dagelijkse werk. Er verwacht je een gevarieerd takenpakket bestaand uit o.a.: marktonderzoek; internetrecherches; updaten van databanken; organisatie van events; backoffice taken.

  • Assistent kostprijsberekening (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: BAKKER & PARTNERS

    Type: Vaste Job

    Ondersteuning bieden bij het maken van voorcalculaties voor verkoopsdoeleinden aan de hand van een lastenboek of beschrijving Berekeningen maken aan de hand van de informatie die je verkrijgt vanuit verschillende afdelingen (aankoop, studie, productie, personeelszaken…) Het samenstellen van de catalogi en het aanvullen van verschillende opties en details Het aanpassen van de prijzen en offertes Het continu updaten van de materialen, technologieën, productieprocessen… Het omzetten van cijfergegevens in sjablonen en structuren die zorgen voor toegankelijkheid en transparantie Het uitvoeren van controles op de prijzen en prijscatalogi, bestelbonnen, facturering… Het rapporteren van de aanpassingen en calculaties naar de hoofdverantwoordelijke verkoop en de beheerders van het management informatie systeem

  • Boekhouder/Financieel medewerker met ambitie (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Kempens Heftruckbedrijf

    Type: Vaste Job

    Kempens Heftruckbedrijf is een toonaangevend bedrijf in vorkheftrucks, hoogwerkers, schaarliften, verreikers, voorzetapparatuur, veegmachines en opbouwsystemen. ( www.khb.be) Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven boekhouder/financieel medewerker. Je takenpakket bestaat uit: inboeken van facturen en bankverplichtingen op meerdere boekhoudkundige software pakketten BTW-aangiftes batchfacturatie van huur- en onderhoudscontracten controle van intrastat en intracommunautaire gegevens voor aangiftes opvolgen van investering/afschrijvingstabellen afwerken boekhouding en voorbereiden afsluiting (inclusief updaten afschrijvingstabel en balans) opvolging facturatie en betalingen van nieuwe en occassie machines ten aanzien van klanten, intern of intercompany afspreken en opvolgen van betalingsplannen bij klanten opvolging van te ontvangen creditnota's van leveranciers nazicht boekhoudparameters in softwarepakket

  • STORINGTECHNIEKER PLOEGEN (m-v) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: MAXICON

    Type: Vaste Job

    Om onze teams bij diverse van onze klanten te versterken zijn wij op zoek naar gedreven technici die gebeten zijn van techniek! Zoek je werkzekerheid, variatie en uitdaging in je job? Dan is Maxicon de uitgelezen werkgever voor jou! Als storingstechnieker sta je in voor het elektromechanisch onderhoud bij onze klanten zowel preventief als curatief. Je staat in voor het opsporen en verhelpen van elektrische defecten van technische installaties en hun componenten zoals motoren, sensoren, frequentieomvormers, ... Je neemt ook zelf het initiatief om de machines efficiënter te laten werken. Op mechanisch vlak sta je in voor het preventief onderhoud aan het machinepark.

  • Begeleider kinderopvang (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: KINDERDAGVERBLIJF BALOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de opvang van kinderen van 0 tot 3 jaar.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Laat een reactie achter voor Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Leave a respond for Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.. Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. op de google maps. Adres en contacten Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.
Location of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. on the google maps. Address and contacts of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: CORNELIS NV | Carpe Diem | Kantoor Baelde & Willems | De Baets B.V.B.A. | menatwork

Other related companies as Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V.: CORNELIS NV | Carpe Diem | Kantoor Baelde & Willems | De Baets B.V.B.A. | menatwork

Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07543731689. Het bedrijf Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. bevindt zich op het adres: Plantin en Moretuslei 12, B-2018 Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 184,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 458,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is Voedingswinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., openstaande posities, locatie van Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is a company, that was registered 2017 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., company assigned to the tax number BE07543731689. The company Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is located at the address: Plantin en Moretuslei 12, B-2018 Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 184,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 458,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. were not found.
The main activity of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is Food Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. is not available. You also can look at reviews of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., open positions, location of Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Algemene Eigenaars Vereniging UGP N.V., employees, financial statistics.