Agusta Aerospace Services S.A.

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • Agusta Aerospace Services S.A.
Private companiesLeather and Leather Products • Agusta Aerospace Services S.A.

Contactgegevens Agusta Aerospace Services S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Agusta Aerospace Services S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Agusta Aerospace Services S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Dierain Patar 1, B-4460 Grâce-Hollogne, België

Telefoon (phone): (04) 2342323 (04) 2342323

Fax (fax): (04) 2341945 (04) 2341945

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Agusta Aerospace Services S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Agusta Aerospace Services S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Agusta Aerospace Services S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Agusta Aerospace Services S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Agusta Aerospace Services S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Agusta Aerospace Services S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Agusta Aerospace Services S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Agusta Aerospace Services S.A.
Products information Agusta Aerospace Services S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE02838287353
Ondernemingsnummer: 8742065429
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 423,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1991
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in Agusta Aerospace Services S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Agusta Aerospace Services S.A.
(Get full report from official database of BE for Agusta Aerospace Services S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Agusta Aerospace Services S.A.
Addition kinds of activities for Agusta Aerospace Services S.A.

3084. Kunststof pijp | Plastics pipe
202300. Droge, gecondenseerde en verdampte zuivelproducten | Dry, condensed and evaporated dairy products
239700. Schiffli machine borduren | Schiffli machine embroideries
801199. Kantoren en klinieken van medische artsen, nec | Offices and clinics of medical doctors, nec
922900. Openbare orde en veiligheid, nv | Public order and safety, nec
23950301. Appliqueing: voor de handel | Appliqueing: for the trade
36529904. Phonograph record blanks | Phonograph record blanks
50949902. Juweliers bevindingen | Jewelers' findings

Werken bij Agusta Aerospace Services S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Agusta Aerospace Services S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Agusta Aerospace Services S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Agusta Aerospace Services S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • TIG lasser samensteller (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Persoon werkt als TIG-lasser samensteller.

  • Gemotiveerde machine operator voor op de verzending bij een gekende en sterk groeiende drukkerij in (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Kennisnemen en voorbereiden van de verzendingsactiviteiten van de toegewezen werkpost zodanig dat deze uitgevoerd kunnen worden volgens de opgegeven specificaties. Nakijken van de planning en kennis nemen van de instructies. Controleren dat de in te voegen bijlagen en alle andere nodige materialen beschikbaar zijn. Klaarzetten van de vereiste benodigdheden aan de verschillende werkposten. Instellen van de verschillende machines van de lijn zodat deze klaar zijn om het werk uit te voeren. Afregelen van de betrokken machines (buffer, verzamelmachine, bindmachine, enz.) door het ingeven van diverse parameters in het systeem en occasioneel door het mechanisch bijregelen van de machine. Testen, indien mogelijk, van de goede werking van de machine. Signaleren van technische problemen aan de chef. Meehelpen van collega's bij het afregelen van de machines, in opdracht van de chef. Opvolgen van het afwerkingproces teneinde tijdig de vereiste productie te realiseren rekening houdend met de kwaliteitsnormen. Controleren van de blijvende goede werking van de machine. Verhelpen van storingen en blokkeringen. Bijregelen, indien nodig, van de machine tijdens productie. Signaleren van zich herhalende storingen en machinebreuken aan de techniekers en mede analyseren van oorzaken. Verrichten van diverse ondersteunende taken teneinde bij te dragen tot de goede dagelijkse werking

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Junior medewerker garage (afleveren wagens) - tweetalig (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Q-Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een junior mechanieker voor de afdeling nieuwe wagens. Onze klant is behoort tot het premium autosegment. Je taken zijn voornamelijk het klaar maken van nieuwe wagens. * afstellen lichten * afstellen boordcomputer * nakijken en bijvullen van vloeistoffen * op druk zetten van banden * instellen specifieke configuraties

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Tisselt M/V (TISSELT)

    Regio: TISSELT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Operator Telebeheer (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: TECHNICAL MAINTENANCE SERVICE T.M.S

    Type: Vaste Job

    TMS is hét aanspreekpunt voor koel-, verwarmings- en airconditioningsystemen in grote supermarktketens en bedrijfsgebouwen. Het succesrecept? De complete dienstverlening van advies, levering en installatie tot onderhoud en service. Voor meer informatie: www.tmsbelgium.com. · Je behandelt de telefonisch binnenkomende oproepen. · Je doet de opvolging van de alarmen van de verschillende koel- en HVAC installaties. · Via beeldscherm heb je volledig zicht op de installaties bij de klant en kan je telefonische ondersteuning bieden indien er bij de klant problemen zijn met de installatie. · Indien nodig schakel je een interventieploeg in om het probleem te verhelpen. · Je houdt een logboek bij van de diverse oproepen en meldingen.

  • Project Ingenieur (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ALPHA-STUDIEBURO

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een studiebureau voor civiele werken, milieustudies en topografie (opgericht in 1978). Onze kantoren zijn gelegen te Deurne (Antwerpen). Momenteel hebben wij een vacature voor een projectingenieur.

  • Kelner (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je taken als kelner zijn: klanten bedienen bestellingen opnemen tafels indekken en afruimen afrekenen onderhoud zaal Je bent beschikbaar om 'savonds te werken in de week of o op vrijdagavond en/of zaterdag te werken

  • Franchisenemer Beauty Business | Luik (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: WijzeRaven

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je eigen schoonheidssalon runnen, it sounds like a beautiful challenge? Je hoeft zelf alvast geen gediplomeerd schoonheidsspecialist te zijn, maar je hebt uiteraard wel de nodige passie voor het product en het vak. Het gaat ‘m hier over het runnen van een bestaande, succesvolle zaak met een tiental personeelsleden. Enkel weggelegd voor serieuze kandidaten dus (indien niet ernstig gelieve zich te onthouden).

  • Conseillère en beauté médias sociaux - revenue supplémentaire de la maison (Regio Luik)

    Regio: Regio Luik

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vous aimez le maquillage? Vous êtes heureux de donner des conseils? Vous aimez travailler avec les médias sociaux? Vous aimez faire des selfies Vous aimez faire des tutoriels en direct via vidéo ou facebook Actuellement, nous voulons élargir notre public cible via les médias sociaux. Pour cela, nous recherchons des utilisateurs fluides, spontanés, dynamiques et entreprenants de Facebook et / ou Instagram.

  • FLEXIJOB Verko(o)p(st)er vleeswaren bij de Gourmand (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: DE VISFUIK

    Type: Flexijob

    Je werkt op zaterdagvoormiddag en/of zondagvoormiddag op de markt. Zaterdag wordt er vervoer voorzien vanuit Olen/Herentals naar Kalmthout. Zondag kom je zelf naar de markt in Herentals

Zoek naar antwoorden van Agusta Aerospace Services S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Agusta Aerospace Services S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Agusta Aerospace Services S.A.. Laat een reactie achter voor Agusta Aerospace Services S.A.. Agusta Aerospace Services S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Agusta Aerospace Services S.A.. Leave a respond for Agusta Aerospace Services S.A.. Agusta Aerospace Services S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Agusta Aerospace Services S.A. op de google maps. Adres en contacten Agusta Aerospace Services S.A.
Location of Agusta Aerospace Services S.A. on the google maps. Address and contacts of Agusta Aerospace Services S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Agusta Aerospace Services S.A. Agusta Aerospace Services S.A.: A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | CAPT S LOZA & Co | NAMUR INVEST sa ET NAMUR INVEST LEASE | Tibeflex NV | Institut d'Enseignement Technique de la Communaute Française

Other related companies as Agusta Aerospace Services S.A.: A. Art & Design Meester in Buitenverlichting, Sfeermaker met Binnenverlichting | CAPT S LOZA & Co | NAMUR INVEST sa ET NAMUR INVEST LEASE | Tibeflex NV | Institut d'Enseignement Technique de la Communaute Française

Agusta Aerospace Services S.A. is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Agusta Aerospace Services S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02838287353. Het bedrijf Agusta Aerospace Services S.A. bevindt zich op het adres: Rue Dierain Patar 1, B-4460 Grâce-Hollogne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 423,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in Agusta Aerospace Services S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Agusta Aerospace Services S.A. is Leder- en leerproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Agusta Aerospace Services S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Agusta Aerospace Services S.A., openstaande posities, locatie van Agusta Aerospace Services S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Agusta Aerospace Services S.A. is a company, that was registered 1991 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Agusta Aerospace Services S.A., company assigned to the tax number BE02838287353. The company Agusta Aerospace Services S.A. is located at the address: Rue Dierain Patar 1, B-4460 Grâce-Hollogne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 423,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in Agusta Aerospace Services S.A. were not found.
The main activity of Agusta Aerospace Services S.A. is Leather and Leather Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Agusta Aerospace Services S.A. is not available. You also can look at reviews of Agusta Aerospace Services S.A., open positions, location of Agusta Aerospace Services S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Agusta Aerospace Services S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Agusta Aerospace Services S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Agusta Aerospace Services S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Agusta Aerospace Services S.A., employees, financial statistics.