Aertssen Transport N.V.

Contactgegevens Aertssen Transport N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Aertssen Transport N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Aertssen Transport N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Laageind 83, B-2940 Stabroek, België

Telefoon (phone): (03) 5610970 (03) 5610970

Fax (fax): (03) 5610978 (03) 5610978

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Aertssen Transport N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Aertssen Transport N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Aertssen Transport N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Aertssen Transport N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Aertssen Transport N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Aertssen Transport N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Aertssen Transport N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Aertssen Transport N.V.
Products information Aertssen Transport N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06496734619
Ondernemingsnummer: 6432739257
Hoofdstad (capital): 772,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 301,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in Aertssen Transport N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Aertssen Transport N.V.
(Get full report from official database of BE for Aertssen Transport N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Aertssen Transport N.V.
Addition kinds of activities for Aertssen Transport N.V.

22549903. Ondergoed, breien | Underwear, knit
31519901. Handschoenen, leer: jurk of semidress | Gloves, leather: dress or semidress
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
75380100. Motor reparatie | Engine repair

Werken bij Aertssen Transport N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Aertssen Transport N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Aertssen Transport N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Aertssen Transport N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke afdeling lasrobot: toffe job met veel vrijheid en verantwoordelijkheid! (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, een metaalbedrijf in de regio van Groot-Kortrijk, zoekt een verantwoordelijke voor de lasafdeling. Je zal lasmallen ontwerpen, maken, fine-tunen. Je maakt programma's voor de lasrobots en je brengt de productie op gang. Je staat in voor de opleiding van de robotlassers en je superviseert de afdeling. Als er problemen zijn met een robot zal je hiervoor verantwoordelijk zijn om dit op te lossen. Je streeft ernaar de productie op de robotlijnen zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

  • VERKOOPSTER/VERKOPER AFDELING PARFUMERIE & ONDERGOED (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: FORUM JOBS AALTER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Aalter zijn we op zoek naar een gemotiveerde winkelbediende. Takenpakket Klanten adviseren over producten op eigen afdeling Aanvullen rayons en visual merchandising Stock controleren Sporadisch kan je ingeschakeld worden aan de kassa

  • Winkelbediende (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bakkerij regio Waregem is op zoek naar een winkelbediende om een handje bij te staan.

  • Kraanmachinist rioleringen (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT IEPER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als kraanman instaan voor het uitvoeren van wegeniswerken, rioleringen, algemeen grondwerk. Je bedient graafkranen dit van verschillende zwaartes (30TON). Naast het bedienen van een kraan, zal je ook instaan voor het meehelpen op de werf.

  • Mecanicien vrachtwagens (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Lier zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven mecanicien voor vrachtwagens. Idealiter heb je ervaring met het merk Man.

  • Huishoudhulp in De Pinte (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Huisarts (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: WGC Daenshuis vzw

    Type: Vaste Job

    erkend geaccrediteerd huisarts voor een langdurig engagement evidence based medicine als belangrijke basis zien goede kennis van talen : Nederlands,Frans, Engels multidisciplinaire opvolging van de patiënt in overleg met verschillende disciplines (verpleging, maatschappelijk werk, kiné, psycholoog) week- en weekendwachten opnemen binnen de georganiseerde lokale wachtdienst

  • KELNER RESTAURANT HOTEL/BRASSERIE ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: HOTEL VOEREN BLANCKTHYS

    Type: Vaste Job

    Bedienen van de klanten in het restaurant van dit hotel met bijhorende brasserie. Zorgen voor een goede sfeer voor de gasten.

  • Consultant Rekrutering & Selectie (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: VERPOUCKE CONSULTING

    Type: Vaste Job

    Na een grondige analyse van de klantenbehoeften en de functiebeschrijving van het gezochte profiel, ben je als Consultant verantwoordelijk voor het rekruteringsproces van A tot Z. Jouw verantwoordelijkheden zijn: Bij de opstart van een vacature, stel je een catchy advertentietekst op die de juiste kandidaten zal aantrekken. Via alle mogelijke kanalen en sociale media zoek je naar de juiste profielen en benader je deze op een actieve manier. Je screent potentiële kandidaten, voert interviews volgens de STAR-methodiek, redigeert rapporten, vraagt referenties na, … kortom: je doet er alles aan om de juiste kandidaten te selecteren. Het opbouwen van een goed contact met de klanten (veel van onze klanten zijn gerenommeerde bedrijven waar we reeds een jarenlange samenwerking hebben mee uitgebouwd). Als lid van het team Recruitment & Selection werk je hand in hand met je collega’s op een efficiënte en resultaatgerichte manier. Je werkt vanuit de uitvalsbasis in Edingen en rapporteert aan de teamleader R&S. Trefwoorden: Recruiter, HR, search, hunting, rekrutering en selectie, kanaal, sociale media, recruitment, human resources, werving en selectie, direct search, headhunting, headhunter, uitzendconsulent, uitzending, interim, ….

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • ENGINEER OPERATIONEEL BEHEERDER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676387-inline.html?cid=Partner_VDAB Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. Als operationeel beheerder ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de continuïteit van business en IT applicaties, het operationeel beheer en het oplossen van incidenten en problemen. Bij dit alles houd je rekening met de visie, kwaliteitsnormen en richtlijnen van ICT RUN. Je komt terecht in een team van operationeel beheerders en technische experts. Daarnaast werk je ook samen met de service managers om service te kunnen garanderen. Je leidt ook de toegewezen applicaties en neemt het applicatie lifecycle-management op zodat de continuïteit verzekerd blijft. Het uitvoeren van kwaliteitscontroles op de in te voeren nieuwe procedures en procesactiviteiten is een vast onderdeel van jouw functie. Je coördineert de opleveringen van nieuwe projecten op de geïntegreerde (test)omgevingen alsook de werkuitvoering om fouten op incidenten en complexe operationele activiteiten vlot te laten verlopen. Je zorgt er steeds voor dat fouten opgelost worden. -Een bachelordiploma in een IT-gerelateerde richting of gelijkwaardig door ervaring. -Je hebt een sterke affiniteit met het IT-werkveld. -Uitstekende planning en organisatie skills. -Zeer strikt als het gaat om voorbereiding. -Stressbestendig kunnen zijn in een uitdagende omgeving. -Zeer overzichtelijk te werk gaan om de nodige impact bepalen. -Hands-on-mentaliteit voor technisch- operationele aspecten. -Kennis van ontwikkelingstools (Jenkins, git/svn,zookeeper, ) -Ontwikkelervaring zodat je weet hoe een ontwikkelomgeving beheerd kan worden. -Uitstekend kunnen coördineren en organiseren de van de capaciteiten binnen een complexe IT-infrastructuur. -Kunnen traceren en identificeren van problemen om operationele verbeteringen door te voeren. -Communicatief sterke eigenschap -Uitvoeren van impact- en resultaatanalyses op incidenten en problemen. -Bijdrage in alle overlegstructuren. -Eventueel kennis of notie van Scriptura/easyform/docact, IAM en sharepoint -Interesse in een brede waaier van applicaties (HR applicaties, support applicaties, Finance en ERP applicaties, ...)   Je moet zeer goede kennis hebben van SQL niveau 4   Gradatie 0 -  slecht  5 - zeer goed Een freelance of vaste job Freelance voor een langere termijn als 6 maanden

Zoek naar antwoorden van Aertssen Transport N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Aertssen Transport N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Aertssen Transport N.V.. Laat een reactie achter voor Aertssen Transport N.V.. Aertssen Transport N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Aertssen Transport N.V.. Leave a respond for Aertssen Transport N.V.. Aertssen Transport N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Aertssen Transport N.V. op de google maps. Adres en contacten Aertssen Transport N.V.
Location of Aertssen Transport N.V. on the google maps. Address and contacts of Aertssen Transport N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Aertssen Transport N.V. Aertssen Transport N.V.: AEG Home Confort | Comado NV | VERBRUGGE NV | Metal Work Benelux B.V. | Antoons Creatief

Other related companies as Aertssen Transport N.V.: AEG Home Confort | Comado NV | VERBRUGGE NV | Metal Work Benelux B.V. | Antoons Creatief

Aertssen Transport N.V. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Aertssen Transport N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496734619. Het bedrijf Aertssen Transport N.V. bevindt zich op het adres: Laageind 83, B-2940 Stabroek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 772,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 301,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Aertssen Transport N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Aertssen Transport N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Aertssen Transport N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Aertssen Transport N.V., openstaande posities, locatie van Aertssen Transport N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Aertssen Transport N.V. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Aertssen Transport N.V., company assigned to the tax number BE06496734619. The company Aertssen Transport N.V. is located at the address: Laageind 83, B-2940 Stabroek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 772,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 301,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Aertssen Transport N.V. were not found.
The main activity of Aertssen Transport N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Aertssen Transport N.V. is not available. You also can look at reviews of Aertssen Transport N.V., open positions, location of Aertssen Transport N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Aertssen Transport N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Aertssen Transport N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Aertssen Transport N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Aertssen Transport N.V., employees, financial statistics.