AD S.P.R.L.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • AD S.P.R.L.
Private companiesMetal Mining • AD S.P.R.L.

Contactgegevens AD S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AD S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AD S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue des Carmelites 185, B-1180 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 3461600 (02) 3461600

Fax (fax): (02) 3445624 (02) 3445624

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AD S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AD S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AD S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AD S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AD S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AD S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AD S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AD S.P.R.L.
Products information AD S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04823516845
Ondernemingsnummer: 3656494140
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 648,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AD S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AD S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for AD S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AD S.P.R.L.
Addition kinds of activities for AD S.P.R.L.

702199. Kamer- en pensionhuizen, niet inbegrepen | Rooming and boarding houses, nec
25410104. Kantoorbehuizingen, hout | Office fixtures, wood
34839910. Missile warheads | Missile warheads
35410202. Buffing en polijsten machines | Buffing and polishing machines
39150204. Juwelen solderen voor de handel | Jewelry soldering for the trade
73499904. Telefooncel schoonmaken en onderhoud | Telephone booth cleaning and maintenance

Werken bij AD S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AD S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AD S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AD S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckbestuurder (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons regio Asse zijn we op zoek naar heftruckbestuurders voor cosmetica producten. - Je zal bestellingen klaarmaken voor klanten. Hier zal je dan zeker te maken hebben met verfijnd werk aangezien details hier echt van pas komen. Deze kartonnen dozen zal je dan ook moeten inpakken. Deze zal je vervolgens in rekken moeten plaatsen met behulp van een heftruck/elektrisch transpallet. - Je zorgt voor orde en netheid op de werkvloer.

  • Assistent flexodrukker (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ASAP AALST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je assisteert de hoofddrukker aan een 8-kleurenpers - flexoprinting als volgt: - Je brengt de nodige grondstoffen aan: bevoorrading machine. - Je reinigt de machine en drukvormen en voert een basisonderhoud van de drukpers uit. - Je kan inkt mengen volgens de verwachte kleur en de te bedrukken werken. - Daarnaast controleer je de werking en het veiligheidssysteem.

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • Ervaren schilder (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent een schilder in hart en nieren? Afwerken van ruimtes is een ware passie? Handige harry is jouw bijnaam? Samen met onze klant uit Wetteren zijn we op zoek naar een ervaren schilder. Je zal worden ingezet op industriële projecten in de ruime regio. Het betreft vooral afwerkingen van kleinere ruimtes.

  • VERKOOP SUPERMARKT AFDELING GROENTEN EN FRUIT / BAKKERIJ (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een supermarkt zoeken wij een medewerker voor de afdeling groenten en fruit / bakkerij. Je zal dus verantwoordelijk zijn voor de bestellingen, aanvullen en opvolgen van het assortiment groenten en fruit en/of bakkerij. Je volgt de houdbaarheidsdatum op. Je springt bij aan de kassa wanneer nodig. Werkuren tussen 6u en 19u30, je werkt elke zaterdag (vrije dag in de week), NOOIT op zondag!

  • Poetshulp Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • PLC Engineer (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IBA ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Je ontwerp een PLC besturingsprogramma voor een industriële installatie. Het programma moet worden opgebouwd volgens de richtlijnen van de klant. Na het design, wordt het programma in bedrijf genomen. Dit begint met een I/O test, dan manuele bewegingen en vervolgens een automatische afloop.

  • VERKOPER - GROUP SEB (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Beperkte tewerkstelling <13 uren/week

    Heb je een gevoel voor innovatieve producten en heb je zin in een commerciële uitdaging? Maak dan zeker deel uit van ons Team! Na een gedreven producttraining wordt u een echte ambassadeur en informeert u de klanten op een enthousiaste manier over de uitzonderlijke, inventieve en technologisch producten. Je stimuleert de verkopen van strijkijzers als geen ander, je geest en commerciële drive zorgen voor het succes van de verkoop.

  • Onderhoudstechnieker (2-ploegen of vaste nacht) (M/V) (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Aviko Belgium NV

    Type: Vaste Job

    Je wordt ingeschakeld in onze technische dienst waar je zorgt voor de uitvoering van het mechanisch en/of elektrisch onderhoud in onze fabriek. Samen met je collega's houd je onze productie- en inpaklijnen in topconditie! Zowel storingen oplossen als preventief onderhoud behoren tot jouw takenpakket. Je werkt bovendien actief mee aan 5S en bent bereid om ook medewerkers de nodige informatie/uitleg ivm machines te geven.

  • Technical Project Manager LV & MV (HUIZINGEN)

    Regio: HUIZINGEN

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een Technical Project Manager middenspanning en laagspanning. Zelfstandig afhandelen en beheren van kleine projecten voor middenspanningsborden. Voornamelijk in België maar eventueel ook in Frankrijk en in Franstalig Afrika. Het betreft meestal bestellingen incl. engineering en voor de Belgische en Franse markt vaak ook montage en inbedrijfname. Je werk omvat dus: •Uitklaren van alle technische specificaties van de bestelling met de klant, eventuele verschillen met de offerte. Contacten •Extern: klanten en/of installateurs, eventuele toeleveranciers, keuringsinstanties,… •Intern: sales, administratie (purchasing / financiëel beheer), engineering, service, fabrieken en engineerignsafdeling in Duitsland. •Uitklaren van klantspecifieke componenten of oplossingen met de fabrieken. •Configureren van het bord in een specifieke configuratietool en transfereren naar de fabriek. •Aansturen en controleren van de engineering (meestal in de fabrieken, maar dit kan ook in ons eigen engineeringteam gebeuren) op basis van de input van de klanten (documenten, vergaderingen,…) •Deelnemen aan eventuele fabriekstesten. •Aansturen van de montage en inbedrijfname indien dit tot onze leveringsomvang behoort. De uitvoering hiervan gebeurt in België meestal door onze service-afdeling, elders door partners (installatiebedrijven). Dit omvat ook aspecten zoals veiligheidsplannen, risico-analyses,… •Deelname aan eventuele werfvergaderingen. •Beheer van planning en budget van het project. •Beheren van eventuele meer- of minderwerken. •Je bent, samen met de project controller, verantwoordelijk voor de financiële situatie van het project en volgt dit regelmatig op. Je rapporteert dit samen in de algemene projectvergaderingen. Bijkomend bied je ondersteuning aan de verkoop (calculatie van offertes voor gelijkaardige systemen en oplossingen).

  • Tekenaar Bouwkunde (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een tekenaar bouwkunde met ervaring in het uittekenen van de wapening en eventueel de bekisting van bouwkundige constructies. Ook algemene bouwkundige plannen uittekenen, behoort tot uw taak. Dit is een functie op het studiebureau. De werklocatie ligt in het centrum van Brussel.

Zoek naar antwoorden van AD S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of AD S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AD S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor AD S.P.R.L.. AD S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AD S.P.R.L.. Leave a respond for AD S.P.R.L.. AD S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AD S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten AD S.P.R.L.
Location of AD S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of AD S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come AD S.P.R.L. AD S.P.R.L.: Eldeco BVBA | Step Up SA | BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL | Lys Carpets B.V.B.A. | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

Other related companies as AD S.P.R.L.: Eldeco BVBA | Step Up SA | BRUXELLES INTERNATIONAL-TOURISME & CONGRES ASBL | Lys Carpets B.V.B.A. | Fotek Grafische Bedrijven BVBA

AD S.P.R.L. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AD S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823516845. Het bedrijf AD S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Rue des Carmelites 185, B-1180 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 648,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AD S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AD S.P.R.L. is Metaalmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AD S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AD S.P.R.L., openstaande posities, locatie van AD S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AD S.P.R.L. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AD S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04823516845. The company AD S.P.R.L. is located at the address: Rue des Carmelites 185, B-1180 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 648,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AD S.P.R.L. were not found.
The main activity of AD S.P.R.L. is Metal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AD S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of AD S.P.R.L., open positions, location of AD S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AD S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AD S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AD S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AD S.P.R.L., employees, financial statistics.