Actua S.A.

Contactgegevens Actua S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Actua S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Actua S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Vorstlaan 25, B-1160 Brussel, België

Telefoon (phone): (02) 678 71 80 (02) 678 71 80

Fax (fax): (02) 678 71 82 (02) 678 71 82

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Actua S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Actua S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Actua S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Actua S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Actua S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Actua S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Actua S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Actua S.A.
Products information Actua S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE09395477294
Ondernemingsnummer: 6565124511
Hoofdstad (capital): 117,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 319,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1987
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)

Producten die in Actua S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Actua S.A.
(Get full report from official database of BE for Actua S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Actua S.A.
Addition kinds of activities for Actua S.A.

364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
521102. Deur- en raamproducten | Door and window products
26790502. Creeppapier of Crêpe Papierproducten: aangekocht materiaal | Crepe paper or crepe paper products: purchased material
38450108. ECG | Electrocardiographs
39520214. Pantographs, voor het opstellen | Pantographs, for drafting
51120502. Bestandsmappen | File folders
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec
91110402. Uitvoerende kantoren, staatsregering | Executive offices, state government

Werken bij Actua S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Actua S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Actua S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Actua S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Hef- en reachtruckchauffeur 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een internationaal logistiek bedrijf in Gent zijn wij op zoek naar hef- en reachtruckchauffeurs.

  • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

  • Koeltechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf in de Antwerpse haven zijn wij op zoek naar een technieker gespecialiseerd in de herstelling van koelcontainers.  Je zal instaan voor het onderhoud en de herstellingen aan koelcontainers. Je controleert de staat, de installatie en de besturing ervan. Daarnaast sta je in voor het solderen van koper en het maken van estimates. Je zal kleine onderhoudswerkzaamheden uitvoeren en reinigt containers in de wasplaats. Licht administratieve taken kunnen eveneens tot de job behoren.

  • Junior technieker (basiskennis elektriciteit) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf actief in diverse werkzaamheden, zijn we op zoek naar een junior technieker met basiskennis elektriciteit. Hoe ziet jouw dag eruit als technieker? - Je bent actief in de wondere wereld van Telecom, zowel Proximus als Telenet zijn binnen het bedrijf grote spelers; - Je staat in voor de plaatsing en het lassen van glasvezelkabels; (Hier een beter idee van krijgen? https://www.youtube.com/watch?v=h4k_qBqS7zU ) - Je spoort actief fouten op binnen het glasvezelnet en zorgt ervoor dat deze storingen verholpen worden; - Je voert verschillende controlemetingen uit, dit om de goede werking te waarborgen; - Hier zit ook een deeltje adminstratie bij nl. dagrapporten opmaken en deze toelichten aan de werfleider. Dit alles leer je tijdens een on-the-jobtraining waarbij je wordt begeleid door een ervaren technieker.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • JOBSTUDENTEN INTERIEURARTIKELEN (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken enthousiaste jobstudenten voor onze klant te Kontich die tijdens de week beschikbaar zijn. Taken: algemeen magazijnwerk: - Orderpicking - Inpakwerk - Uitpakwerk - Etiketteren - Verzendklaar maken van artikelen. Dit is een ideale bijverdienste voor jobstudenten die graag werkzekerheid hebben voor het ganse jaar. Het is een aangenaam bedrijf waar je samen werkt met een 15-tal studenten.

  • Accountant (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Vaste Job

    Als Accountant heb je volgende verantwoordelijkheden: Beheer opvolging en optimalisatie van klantendossiers van vooral KMO's en vrije beroepen. Opstellen Btw-aangifte. Zelfstandige opmaak en afwerking van balans jaarrekening en fiscale aangifte. Je bent verantwoordelijk voor de volledige afhandeling van een dossier waarbij je kan rekenen op ondersteuning van de ervaren accountants van het kantoor. Je bent aanspreekpunt van je klanten.

  • Customer Service Medewerker Import (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Customer Service Medewerker kom je terecht in een gemotiveerd team dat verantwoordelijk is voor de afhandeling van importdossiers van A tot Z.  Als één van de belangrijke schakels binnen het team zal je verantwoordelijk zijn voor twee deelaspecten van de functie, nl. administratieve opvolging van dossiers en klantencontacten (zowel telefonisch als via e-mail. Hieronder enkele concrete taken die tot jouw takkenpakket behoren: • Voorbereiding van importdossiers • Afhandeling van douaneformaliteiten • Voorbereiding van gevaarlijk goed • Controle van loslijsten • Opvolging van financiële aspecten, o.a. facturatie • Opmaak van statistieken Bedrijfsprofiel: Deze onderneming is een rederij met wereldwijde bekendheid gelegen in Antwerpen. Ze zijn gespecialiseerd in overzees transport en containers.  Momenteel zijn ze op zoek naar een gemotiveerde customer service medewerker import om hun team te versterken. 

  • Ervaren pijpfitters (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SafeTec

    Type: Vaste Job

    - Bewerken van metalen of kunstof buizen - Het monteren van spools - Testen of dat er eventuele lekken zijn

  • Verpleegkundige (m/v) voor woonzorgcentrum regio Merchtem (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Ben jij een enthousiaste verpleegkundige, met een hart voor ouderenzorg, op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Wij zijn momenteel op zoek naar een voltijdse verpleegkundige voor een gloednieuw woonzorgcentrum in regio Merchtem. Je zal mee instaan voor de verpleegkundige verzorging van de bewoners tijdens de vroeg- en laatdienst. Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg,... Je houdt de verpleegdossiers up- to date en zorgt voor een gepaste opvolging en bijhorende registraties. Je stelt de juiste prioriteiten in functie van een professionele dienstverlening voor onze bewoners.

  • Zelfstandig Kinesist bij Leefpunt (VELM)

    Regio: VELM

    Bedrijf: Triamant

    Type: Zelfstandige activiteit

    LEEFPUNT bevindt zich op de Triamantsite te Velm (Sint-Truiden) Je houdt consultaties waarbij je een grondige anamnese uitvoert, gevolgd door een kinesitherapeutisch onderzoek Je zorgt voor de opstart van een behandeling Andere taken: begeleiden/informeren, sturen/oefenen, fysische therapie, manuele verrichtingen en preventie Je volgt de vooruitgang van de patiënt op en rapporteert grondig aan betrokken partijen (arts, beweegcoach,...) en verwijst door indien nodig Je bent steeds alert voor het opsporen van risico's Je informeert en sensibiliseert rond gezond bewegen, levensstijl en preventie van aandoeningen Je bent bereid om voordrachten te verzorgen en/of mee te werken aan projecten.

Zoek naar antwoorden van Actua S.A. in sociale netwerken
Look for responds of Actua S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Actua S.A.. Laat een reactie achter voor Actua S.A.. Actua S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Actua S.A.. Leave a respond for Actua S.A.. Actua S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Actua S.A. op de google maps. Adres en contacten Actua S.A.
Location of Actua S.A. on the google maps. Address and contacts of Actua S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come Actua S.A. Actua S.A.: AUCXIS TR@DING SOLUTIONS NV | MAQUET & ALM BELGIUM NV | Euro Rent NV | MMB Productions | schuilenburg sa

Other related companies as Actua S.A.: AUCXIS TR@DING SOLUTIONS NV | MAQUET & ALM BELGIUM NV | Euro Rent NV | MMB Productions | schuilenburg sa

Actua S.A. is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is Actua S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09395477294. Het bedrijf Actua S.A. bevindt zich op het adres: Vorstlaan 25, B-1160 Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 117,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 319,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Actua S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Actua S.A. is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Actua S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Actua S.A., openstaande posities, locatie van Actua S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Actua S.A. is a company, that was registered 1987 in Belgium region, Belgium. Full name of company is Actua S.A., company assigned to the tax number BE09395477294. The company Actua S.A. is located at the address: Vorstlaan 25, B-1160 Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 117,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 319,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Actua S.A. were not found.
The main activity of Actua S.A. is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Actua S.A. is not available. You also can look at reviews of Actua S.A., open positions, location of Actua S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Actua S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Actua S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Actua S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Actua S.A., employees, financial statistics.