ACS De Planter B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenOlie- en gaswinning • ACS De Planter B.V.B.A.
Private companiesOil and Gas Extraction • ACS De Planter B.V.B.A.

Contactgegevens ACS De Planter B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACS De Planter B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACS De Planter B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Antwerpsesteenweg 830, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent), België

Telefoon (phone): (09) 2280565 (09) 2280565

Fax (fax): (09) 2291867 (09) 2291867

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACS De Planter B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACS De Planter B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACS De Planter B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACS De Planter B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACS De Planter B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACS De Planter B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACS De Planter B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACS De Planter B.V.B.A.
Products information ACS De Planter B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04772979736
Ondernemingsnummer: 9239746093
Hoofdstad (capital): 832,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 121,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 1998
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in ACS De Planter B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACS De Planter B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for ACS De Planter B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACS De Planter B.V.B.A.
Addition kinds of activities for ACS De Planter B.V.B.A.

862100. Professionele organisaties | Professional organizations
02190000. Algemeen vee, nec | General livestock, nec
17990902. Mobiele home site opgericht en vastgelegd | Mobile home site set up and tie down
22699904. Linnen stoffen: verven, afwerken en afdrukken | Linen fabrics: dyeing, finishing, and printing
33129909. Kousen, ijzer en staal: gemaakt in staalfabrieken | Well casings, iron and steel: made in steel mills
34430115. Proces schepen, industrieel: metalen plaat | Process vessels, industrial: metal plate
36219904. Generatoren voor gas-elektrische of olie-elektrische voertuigen | Generators for gas-electric or oil-electric vehicles
50490103. Laboratoriumapparatuur, behalve medisch of tandheelkunde | Laboratory equipment, except medical or dental
91310400. Uitvoerend en wetgevend gecombineerd, niveau van overheid | Executive and legislative combined, level of government
94110400. Administratie van educatieve programma's, niveau van overheid | Administration of educational programs, level of government

Werken bij ACS De Planter B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACS De Planter B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACS De Planter B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACS De Planter B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishhoudhulp (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken met dienstencheques isweggelegd voor mensen met een groot verantwoordelijkheidsgevoel en eenpositieve, zelfstandige instelling. Het gaat over activiteiten die inspelen opindividuele, persoonlijke of familiale behoeften in het kader van hetdagelijkse leven. Hulp met huishoudelijk karakter bij de particulier thuis,namelijk: · Schoonmaken van de woning met inbegrip van ramen · Wassen en strijken · Kleine naaiwerken · Bereiden van maaltijden · Boodschappen doen Wij zijn dringend op zoek naar iemand voor de regio Zele / Waasmunster.

  • Gevelwerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te Maasmechelen zijn wij op zoek naar een ervaren gevelwerker (voegen, zandstralen, slijpen, ...) Je geraakt tot in Maasmechelen of tot op een carpool

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Business Analist (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: TOURING ASSURANCES

    Type: Vaste Job

    Business analyse in één van de multidisciplinaire teams (deel van het IT Team) in een directe autoverzekeringsmaatschappij. De business analist zal verantwoordelijk zijn voor het begrijpen, documenteren, ondersteunen en analyseren van de applicaties en procedures die de businessfuncties in de verschillende afdelingen van de maatschappij ondersteunen. De business analist zal nauw samenwerken met de Product Owner om User Stories (beschrijving van behoeften en requirements) en acceptatiecriteria vast te leggen. De business analist zal samen met zijn/haar team oplossingen implementeren in elke Sprint, en zal actief bijdragen in validaties en tests samen met de eindgebruikers. Deze persoon zal verantwoordelijk zijn voor het tot stand brengen en behouden van effectieve werkrelaties, zowel intern als extern. De job vergt een effectieve prioriteitsbepaling, tijdsbeheer, teamgeest, en sterke organisatorische en communicatievaardigheden.

  • Monteur (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een MONTEUR BOVENLEIDING Je staat in voor het monteren en demonteren van onderdelen aan de bovenleiding, afrollen van kabels, bedienen spoormachines en het plaatsen van funderingspalen

  • Verkoopmedewerker Electro (LOVENJOEL)

    Regio: LOVENJOEL

    Bedrijf: DEMESMACRE

    Type: Vaste Job

    Als verkoper sta je in voor de verkoop van ons ruime assortiment. Je ontvangt de klanten, geeft uitleg bij de producten en services van onze winkel. Volgende taken behoren ook tot het pakket: Voorraad opvolgen; Producten en artikels voorbereiden en in de winkel plaatsen (etiketten, prijzen..); Goederen ontvangen en controleren; Klanten adviseren over juiste producten en diensten.

  • Landmeter | Antwerpen (STABROEK)

    Regio: STABROEK

    Bedrijf: AANNEMINGSBEDRIJF AERTSSEN

    Type: Vaste Job

    Als Landmeter zorg je voor het opmeten en uitzetten van onze werven. Je installeert en kalibreert de GPS-machinebesturingssystemen. Je berekent de verwerkte hoeveelheden en houdt vorderingsstaten bij. Je werkt vnl. in regio Antwerpen.

  • Chauffeur distributie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Om de logistieke dienst te versterken van een klant te Aalter zijn wij op zoek naar een chauffeur C - CE: FUNCTIE : • Op basis van de ladinglijst bepaal je een efficiënte route; • Je staat in voor het klantvriendelijk leveren van de goederen bij klanten; • Je levert volgens een variërende route in diverse regio's bij verschillende klanten • Je bent verantwoordelijk voor het proper houden van de vrachtwagen en je hebt voortdurend aandacht voor de eigen veiligheid en deze van anderen.

  • Voetreflexoloog (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Reclame bedeler in Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van ACS De Planter B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of ACS De Planter B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACS De Planter B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor ACS De Planter B.V.B.A.. ACS De Planter B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACS De Planter B.V.B.A.. Leave a respond for ACS De Planter B.V.B.A.. ACS De Planter B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACS De Planter B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten ACS De Planter B.V.B.A.
Location of ACS De Planter B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of ACS De Planter B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACS De Planter B.V.B.A. ACS De Planter B.V.B.A.: NEKO NV | Du Jardin Natuursteen NV | Dolphin Consultants | Dupuis Uitgeverij NV | Aviabel

Other related companies as ACS De Planter B.V.B.A.: NEKO NV | Du Jardin Natuursteen NV | Dolphin Consultants | Dupuis Uitgeverij NV | Aviabel

ACS De Planter B.V.B.A. is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ACS De Planter B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04772979736. Het bedrijf ACS De Planter B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Antwerpsesteenweg 830, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 832,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 121,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in ACS De Planter B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACS De Planter B.V.B.A. is Olie- en gaswinning, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACS De Planter B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACS De Planter B.V.B.A., openstaande posities, locatie van ACS De Planter B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACS De Planter B.V.B.A. is a company, that was registered 1998 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ACS De Planter B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04772979736. The company ACS De Planter B.V.B.A. is located at the address: Antwerpsesteenweg 830, B-9040 Sint-Amandsberg (Gent). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 832,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 121,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in ACS De Planter B.V.B.A. were not found.
The main activity of ACS De Planter B.V.B.A. is Oil and Gas Extraction, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ACS De Planter B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of ACS De Planter B.V.B.A., open positions, location of ACS De Planter B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACS De Planter B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACS De Planter B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACS De Planter B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACS De Planter B.V.B.A., employees, financial statistics.