ACN N.V.

Contactgegevens ACN N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACN N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACN N.V.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Leuerbroek 1064, B-3640 Kinrooi, België

Telefoon (phone): (089) 70 31 19 (089) 70 31 19

Fax (fax): (089) 70 31 17 (089) 70 31 17

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACN N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACN N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACN N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACN N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACN N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACN N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACN N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACN N.V.
Products information ACN N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE06429168701
Ondernemingsnummer: 2842956542
Hoofdstad (capital): 923,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 136,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 2012
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in ACN N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACN N.V.
(Get full report from official database of BE for ACN N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACN N.V.
Addition kinds of activities for ACN N.V.

24999911. Oars en peddels, hout | Oars and paddles, wood
30890614. Vulkanische vezelplaten, lakens, staven of buizen | Vulcanized fiber plates, sheets, rods, or tubes
35560203. Choppers, commercieel, eten | Choppers, commercial, food
38430204. Tandmetaal | Dental metal
96219902. Interstate commerce commissie | Interstate commerce commission

Werken bij ACN N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACN N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACN N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACN N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijke administratief bediende verzekeringen (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Talentus Ieper

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Jouw takenpakket:  Je beheert nieuwe schadedossiers (auto, brand, enz) en je volgt bestaande schadedossiers op Hiernaast verwerk je de schadeaangiftes en maak je offertes van de arbeidsongevallen op Je bent verantwoordelijk voor het opstarten van schadevergoedingsprocedures Je staat in voor de indexatie van digitale post  Bedrijfsprofiel: Onze klant, met expertise in verzekeringen, is op zoek naar een administratief bediende inzake verzekeringen om hun team tijdelijk te versterken. De betrekking is tot eind september 2018.

  • Balieverkoper-Technisch commercieel bediende (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf gespecialiseerd in  technische oplossingen voor alle mogelijke watertoepassingen (dompelpompen, beregeningssystemen, drukleidingsystemen, ....) zijn we op zoek naar een balieverkoper. Taken: - Kassaverkoop technische producten - Technische telefonische hulp bieden aan klanten - Onderhouden filiaal - Controle aangekochte goederen - Voorraad controleren en beheren - Magazijn op orde houden - Bestellingen plaatsen bij leveranciers - Inventarisatie - Goederen verpakken en verzenden - ...

  • Calculator (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een calculator voor tewerkstelling regio Geel bij een bouwbedrijf. Als calculator ben je verantwoordelijk voor: opmaken van kostprijsberekening rekening houdend met de aard en omstandigheden van het project coördinatie van de ondersteunende diensten ter respectering van de deadline voor indienen van de offerte opmaken van de kostprijs rekening houdende met de risicodekking en winst samenstellen van de uiteindelijke offerte en bijhorende documenten

  • CHAUFFEUR C dag uren (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het mixen en verkoop van verf, te Kontich zoeken we een voerder rijbewijs C (m/v) Taken: Je zal instaan voor het laden van je camion en dezelfde dag ook de producten af te leveren bij de klanten. Je werkt in dag uren, je start op om 7u30.

  • Business Development Manager - IT Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Business Development Manager te Antwerpen kom je terecht in een ervaren, dynamisch en enthousiast team van collega’s. Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van je eigen klantenbestand binnen ons detacheringsluik. Je voornaamste verantwoordelijkheden Onderhouden van bestaande commerciële contacten. Het verwerven van nieuwe klanten door actieve prospectie. Fungeren als SPOC voor de klanten en consultants. Klanten op een gerichte manier begeleiden en advies geven in hun selectieproces.

  • Schrijnwerker ramen/deuren atelier (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Rillaar zijn we op zoek naar een schrijnwerker die in staat voor het construeren van aluminium ramen en deuren in het atelier. Je werkt de ramen af volgens schema en orders. Je werkt dagelijks in de atelier in regio Rillaar.

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudhulp (VEERLE)

    Regio: VEERLE

    Bedrijf: CLEAN@HOUSE

    Type: Dienstenchequebaan

    Clean@house is dringend op zoek naar een huishoudhulp. Je wordt tewerkgesteld in de regio Geel, Westerlo of Vorst-Laakdal. Wij bieden een aantrekkelijk loon en extra legale voordelen.

  • Jobstudent elke woensdagmiddag/zaterdagvoormiddag productiemedewerker roomijs (ETTELGEM)

    Regio: ETTELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Ettelgem zijn wij op zoek naar een jobstudent productiemedewerker ijsbereiding (m/v). Functie: - Je staat aan de machine om ijs te bereiden - Je vult voornamelijk de potten met ijs - Je helpt mee met het etiketteren van de potten - Je plaatst de deksels op de potten - Je helpt mee alles in het magazijn stockeren

  • Keuken Verkoper (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: NDC

    Type: Vaste Job

    Kvik Geel is op zoek naar een Keuken Verkoper. Heb jij sales ervaring in de keukenbranche, retail of detailhandel? En gevoel voor trends, interieur en design? Dan is dit misschien wel jouw baan! Jouw uitdaging Als Verkoper bij Kvik ga je de traditionele manier waarop keukens, badkamers en garderobekasten worden verkocht doorbreken. Want onze prijzen zijn transparant. Daarom ligt de nadruk op persoonlijk advies. Je absorbeert het Kvik concept door training on the job en e-learning. Bij Kvik zijn de verkoopadviseurs de grootste fans van het concept. Met jouw gevoel voor trends, interieur en design werk je samen met de klant toe naar een droomontwerp voor hun keuken of badkamer. Klanten die in onze winkels komen voelen zich aangetrokken tot Deens Design tegen een eerlijke prijs. Door goed te luisteren en mee te denken met goede raad en praktische oplossingen, kom je meer te weten over hun droomkeuken of –badkamer. En natuurlijk ook over het budget; want kwaliteit heeft immers een prijs. Als je duidelijk hebt wat de klant wil, verkrijg je een voortrekkersrol in het verdere verkooptraject. Je vertelt enthousiast over het assortiment van Kvik en welke alternatieven er zijn. Ruimtelijk inzicht komt van pas bij het lezen en uitdenken van tekeningen. Ons eigen tekenprogramma Kvik 3D is online beschikbaar, zodat je interactief met de klant aan de slag kan en het droomontwerp tot leven komt. Samen met de klant kom je zo tot een passende offerte en kan de deal je bijna niet meer ontgaan! Het opvolgen van jouw eigen klanten na de verkoop is “part of the job”, een hoge klantentevredenheid nastreven is essentieel.

  • Psychotherapeut (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: KANDRIKEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je mee bouwen aan een psychotherapeutische praktijk binnen een multidisciplinaire groepspraktijk (kiné, manuele therapie, accupunctuur,…) ? Onze groepspraktijk van 4 therapeuten is op zoek naar een 5e psychotherapeut. Momenteel is de insteek contextueel/systemisch, interactioneel en oplossingsgericht. We staan open voor andere denkkaders, indien ze aanvullend zijn en voor kruisbestuiving kunnen zorgen.

  • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

    Type: Flexijob

    Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

Zoek naar antwoorden van ACN N.V. in sociale netwerken
Look for responds of ACN N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACN N.V.. Laat een reactie achter voor ACN N.V.. ACN N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACN N.V.. Leave a respond for ACN N.V.. ACN N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACN N.V. op de google maps. Adres en contacten ACN N.V.
Location of ACN N.V. on the google maps. Address and contacts of ACN N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACN N.V. ACN N.V.: Bonhomme Nathalie | Leza-Belgium | Allitone Verpakkingen | Viatra Trucks | ChuanWeb

Other related companies as ACN N.V.: Bonhomme Nathalie | Leza-Belgium | Allitone Verpakkingen | Viatra Trucks | ChuanWeb

ACN N.V. is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ACN N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06429168701. Het bedrijf ACN N.V. bevindt zich op het adres: Leuerbroek 1064, B-3640 Kinrooi. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 923,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 136,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in ACN N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACN N.V. is Spoorwegvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACN N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACN N.V., openstaande posities, locatie van ACN N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACN N.V. is a company, that was registered 2012 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ACN N.V., company assigned to the tax number BE06429168701. The company ACN N.V. is located at the address: Leuerbroek 1064, B-3640 Kinrooi. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 923,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 136,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in ACN N.V. were not found.
The main activity of ACN N.V. is Railroad Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ACN N.V. is not available. You also can look at reviews of ACN N.V., open positions, location of ACN N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACN N.V., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACN N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACN N.V., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACN N.V., employees, financial statistics.