ACM S.P.R.L.

Contactgegevens ACM S.P.R.L.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ACM S.P.R.L.: address, phone, fax, email, website, opening hours

ACM S.P.R.L.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Z.I. Kaiserbaracke, B-4780 Recht, België

Telefoon (phone): (080) 57 10 45 (080) 57 10 45

Fax (fax): (080) 57 10 57 (080) 57 10 57

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ACM S.P.R.L.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ACM S.P.R.L."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ACM S.P.R.L."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ACM S.P.R.L., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ACM S.P.R.L.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ACM S.P.R.L., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ACM S.P.R.L.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ACM S.P.R.L.
Products information ACM S.P.R.L.

BTW identificatienummer (tax): BE04853179931
Ondernemingsnummer: 9183715820
Hoofdstad (capital): 647,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 818,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Jaar van oprichting (foundation year): 2005
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative

Producten die in ACM S.P.R.L. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ACM S.P.R.L.
(Get full report from official database of BE for ACM S.P.R.L.)

Aanvulling soorten activiteiten voor ACM S.P.R.L.
Addition kinds of activities for ACM S.P.R.L.

267503. Stencils en lettermaterialen: doodgesneden | Stencils and lettering materials: die-cut
371100. Motorvoertuigen en auto's | Motor vehicles and car bodies
07229902. Groenten en meloenen, machines oogstdiensten | Vegetables and melons, machine harvesting services
24991008. Bakken: hout, rieten en bagasse | Trays: wood, wicker, and bagasse
28330400. Dierlijke producten | Animal based products
30210109. Pacs: rubber of rubber gesolde stof | Pacs: rubber or rubber soled fabric
50319900. Timmerhout, multiplex en molenwerk, niet | Lumber, plywood, and millwork, nec
50990205. Pulphout | Pulpwood
59991808. Box | Playpens

Werken bij ACM S.P.R.L.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ACM S.P.R.L.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ACM S.P.R.L.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ACM S.P.R.L.. Looking for open vacancies in other companies

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Schrijnwerker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een jong innoverend bedrijf te Duffel, zijn we op zoek naar gemotiveerde schrijnwerkers. Binnenschrijnwerk: keukens, inbouwkasten, binnendeuren,...

  • Onderhoudstechnieker * (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. U zorgt samen met je team dat het productieproces zo soepel mogelijk verloopt. Bij storingen, zorgt u dat die zo snel mogelijk worden opgelost. Deze kunnen zowel elektrisch, mechanisch, pneumatisch als hydraulisch van aard zijn.

  • Elektricien (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: Het uitvoeren van algemene elektriciteitswerken; Automatiseringsprojecten; Het plaatsen van Camerabewaking, alarminstallaties en branddetectie; ...

  • Bedienaar laserlasmachine (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AGO JOBS & HR BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent werkzaam in onze machineafdeling (CNC draaien/frezen/vertanding) of in de slijperij (CNC slijpen/harddraaien). Je bedient, afhankelijk van je afdeling, een aantal werktuigmachines waaronder draaibanken, freesmachines, (kolom)boormachines of slijpers. Je controleert regelmatig de snijgereedschappen en de stukken tijdens productie. Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de stukken die je aflevert en doet na productie de nodige metingen om deze te garanderen. Na opleiding kun je werktuigmachines in- en omstellen bij wisselende productie.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v ZWEVEGM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Jobstudent winkels (m/v) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • STUDENT ONDERHOUD Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: WZC PRINSENHOF

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het onderhoud van de kamers en de gemeenschappelijke ruimtes van het rusthuis. Een hart voor ouderenzorg is zeker een pluspunt Je hebt bij voorkeur al een ervaring als student in het onderhoud Je werkt graag binnen een multidisciplinair team Je bent dynamisch Je beschikt over een goede teamgeest

  • Coach tik tik dactylo (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt kinderen bij het leren blind typen aan de hand van een motiverend computer programma. Je hebt geen voorkennis nodig. Lesmateriaal en ondersteuning om de lessen te geven wordt door ons voorzien. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond. Je geeft in een vaste school begeleiding in de naschoolse opvang aan een groep van maximum 15 kinderen gedurende 11 weken per trimester. Er staat een klaslokaal en computers ter beschikking. Deze lessen worden gegeven op schooldagen van 16 tot 17 uur in het Antwerpen, Deurne, Borgerhout....

  • Gepassioneerde controller! (m/v) (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een bloeiend en sterk groeiend bedrijf actief in de ontwikkeling en productie van verven,zijn wij op zoek een enthousiaste en gedreven controller om hun leuk team te komen versterken! Jouw takenpakket bestaat oa. uit: - Taken ten behoeve van de maand- en jaarafsluiting: · Controle kosten · Boeken van voorzieningen · Boeken van over te dragen kosten · Inboeken/controle van payroll · Vaste activa - Opstellen van maandelijkse rapporten voor US - Opstellen van budgetten - Cost Accounting/opvolging voorraad - Opstellen/nakijken van maandelijkse reconciliaties ivm diverse interne controles

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • VERPLEEGKUNDIGE (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISVERPLEGING VERHEYEN DORIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je verleent mensen in hun thuissituatie de nodige medische zorg.

Zoek naar antwoorden van ACM S.P.R.L. in sociale netwerken
Look for responds of ACM S.P.R.L. in social networks

Lees alle opmerkingen voor ACM S.P.R.L.. Laat een reactie achter voor ACM S.P.R.L.. ACM S.P.R.L. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ACM S.P.R.L.. Leave a respond for ACM S.P.R.L.. ACM S.P.R.L. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ACM S.P.R.L. op de google maps. Adres en contacten ACM S.P.R.L.
Location of ACM S.P.R.L. on the google maps. Address and contacts of ACM S.P.R.L.

Andere gerelateerde bedrijven als come ACM S.P.R.L. ACM S.P.R.L.: Inoxytra Product SA | Den Itter Steenkapperij NV | Gilles Ets | Ecoflora | SICO B.V.B.A.

Other related companies as ACM S.P.R.L.: Inoxytra Product SA | Den Itter Steenkapperij NV | Gilles Ets | Ecoflora | SICO B.V.B.A.

ACM S.P.R.L. is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ACM S.P.R.L., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04853179931. Het bedrijf ACM S.P.R.L. bevindt zich op het adres: Z.I. Kaiserbaracke, B-4780 Recht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 647,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 818,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in ACM S.P.R.L. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ACM S.P.R.L. is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ACM S.P.R.L. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ACM S.P.R.L., openstaande posities, locatie van ACM S.P.R.L. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ACM S.P.R.L. is a company, that was registered 2005 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ACM S.P.R.L., company assigned to the tax number BE04853179931. The company ACM S.P.R.L. is located at the address: Z.I. Kaiserbaracke, B-4780 Recht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 647,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 818,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in ACM S.P.R.L. were not found.
The main activity of ACM S.P.R.L. is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ACM S.P.R.L. is not available. You also can look at reviews of ACM S.P.R.L., open positions, location of ACM S.P.R.L. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ACM S.P.R.L., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ACM S.P.R.L., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ACM S.P.R.L., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ACM S.P.R.L., employees, financial statistics.