ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

Particuliere bedrijvenEten en Drinken Plaatsen • ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises
Private companiesEating and Drinking Places • ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

Contactgegevens ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Chemin du Stockoy 1-3, B-1300 Wavre, België

Telefoon (phone): (010) 47 53 59 (010) 47 53 59

Fax (fax): (010) 45 51 80 (010) 45 51 80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises
Products information ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises
(Get full report from official database of BE for ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises
Addition kinds of activities for ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

2075. Sojabonen oliefabrieken | Soybean oil mills
249906. Heersers en stokjes, hout | Rulers and yardsticks, wood
36470101. Automotive verlichtingsinrichtingen, nec | Automotive lighting fixtures, nec
38220602. Kleren droger controles | Clothes dryer controls
50910505. Trampolines en apparatuur | Trampolines and equipment
83229904. Reishulp | Travelers' aid

Werken bij ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Looking for open vacancies in other companies

  • Zoetebek-productiemedewerk(st)er (2 ploegen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in het maken van desserts, zoeken wij echte zoetebekken om in de productie aan de slag te gaan. Als productiemedewerk(st)er krijg je een gevarieerd takenpakket, afhankelijk van het gevraagde product. Je zal ingeschakeld worden bij de afwerking van de producten, alsook het inpakken ervan. De ideale kandidaat voor deze job wil in 2 ploegen werken, is nauwkeurig en werkt op een ordelijke manier. Interesse? Bezorg dan nu je gegevens aan het team van Konvert Tessenderlo!

  • Verkoopster/verkoper supermarkt 36,50u (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral de rekken aanvullen en opvolgen en controleren van vervallen producten.

  • Voeger op atelier in de bouw (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw functie bestaat uit het voegen van prefabwanden op atelier. Later worden deze opgehaald en getransporteerd naar de werven voor montage. Je werkt onder het paritair comité van de bouw (124), geniet van alle voordelen en werkt telkens van 8u15 tot 16u15.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Technieker (M/V) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

  • Sales Support m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal een sleutelpositie uitoefenen binnen een Mechels familiebedrijf, gespecialiseerd in was-, strijk-, en poetsmiddelen. Onze klant is sterk aanwezig in de Belgische en Franse markt van FMCG en zal ook snel uitbreiden naar het Verenigd Koninkrijk. Het huidig team werkt heel hecht samen en zoekt een nieuwe collega om in tandem te werken. Je gaat klantgericht, nauwkeurig en planmatig te werk. Jouw week ziet er als volgt uit: - Klanten opvolgen: je bent verantwoordelijk voor de verwerking en opvolging van de klantenservice van A tot Z. Jij bent de vaste eerste lijn contactpersoon van alle klanten. - Orders, transport en facturatie: je organiseert het transport van de leveringen in samenspraak met de klant, je verwerkt de orders en factureert deze ook. - Planning en stocks beheren: je managet de stock zodat je steeds kan inspelen op de behoeften van de klanten, daarbij hoort natuurlijk ook dat je zelf orders zal moeten plaatsen om eigen stock aangevuld te houden. - Administratie: Je zal instaan als back-up Marketing Manager in geval van ziekte of vakantie. Je doet verschillende aanpassingen in het systeem van onze klant, je organiseert alle inkomende facturen en je houdt de 'Klanten Informatie Fiches' up-to-date

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp regio Izegem 15h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Studentenjob zaalmedewerker restaurant en feestzaal (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: DC RESTO

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor de bediening van de klanten. Je verwelkomt de klanten, neemt bestellingen op, serveert en ruimt af. Je springt bij waar nodig. Bar en frigo aanvullen. Glazen wassen. Je spreekt zeer goed Nederlands. Weekendwerk en avondwerk schrikt je niet af. Je beschikt over een goede fysieke conditie. Eigen vervoer is noodzakelijk, tenzij je in de buurt woont

  • Bijverdienste Mamzel (homeparty's) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: MAMZEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar ‘Mamzellen’. Mamzel maakt mensen blij. Van maker tot koper. En het liefst ook iedereen daartussenin want Mamzel creëert kansen. Lokale designers krijgen een platform. Klanten worden in staat gesteld om via hun consumptiegedrag van de wereld een mooiere plek te maken. Mensen uit kansengroepen krijgen een constructieve tijdsbesteding. Je verkoopt onze artikelen via mamzelparty’s aan huis. Daar vertel je wat ons assortiment zo bijzonder maakt. Want achter elk item schuilt een verhaal, dat het vertellen waard is. Mamzel kiest steeds voor leveranciers die mee bouwen aan een mooiere wereld. Of dat nu op maatschappelijk, esthetisch of ecologisch vlak is. Meer info op www.mamzel.eu - mamzel worden

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises in sociale netwerken
Look for responds of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Laat een reactie achter voor ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. Leave a respond for ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises. ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises op de google maps. Adres en contacten ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises
Location of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises on the google maps. Address and contacts of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises

Andere gerelateerde bedrijven als come ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: V H CAR SYSTEMS | Iles ASBL | BUKO | CALCUTTA NV | European Copper Institute

Other related companies as ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises: V H CAR SYSTEMS | Iles ASBL | BUKO | CALCUTTA NV | European Copper Institute

ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises bevindt zich op het adres: Chemin du Stockoy 1-3, B-1300 Wavre. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is Eten en Drinken Plaatsen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, openstaande posities, locatie van ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, company assigned to the tax number BE04072052001. The company ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is located at the address: Chemin du Stockoy 1-3, B-1300 Wavre. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises were not found.
The main activity of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is Eating and Drinking Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises is not available. You also can look at reviews of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, open positions, location of ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABCAL c/o Union Wallonne des Entreprises, employees, financial statistics.