AAB Svena B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • AAB Svena B.V.B.A.
Private companiesTobacco Products • AAB Svena B.V.B.A.

Contactgegevens AAB Svena B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AAB Svena B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

AAB Svena B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Diksmuidelaan 305, B-2600 Berchem (Antwerpen), België

Telefoon (phone): (03) 2391100 (03) 2391100

Fax (fax): (03) 2302609 (03) 2302609

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AAB Svena B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AAB Svena B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AAB Svena B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AAB Svena B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AAB Svena B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AAB Svena B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AAB Svena B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AAB Svena B.V.B.A.
Products information AAB Svena B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE03080535888
Ondernemingsnummer: 8881042480
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 877,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Jaar van oprichting (foundation year): 2008
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in AAB Svena B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AAB Svena B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for AAB Svena B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor AAB Svena B.V.B.A.
Addition kinds of activities for AAB Svena B.V.B.A.

204500. Bereide bloemmengsels en deegjes | Prepared flour mixes and doughs
25199902. Bonen zak stoelen | Bean bag chairs
30890306. Kanalen, kunststoffen | Ducting, plastics
50850100. Commerciële containers | Commercial containers
54619904. koekjes | Cookies

Werken bij AAB Svena B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AAB Svena B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AAB Svena B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AAB Svena B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Technicus Assistent Klanten Dienst (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U staat in voor de herstellingen en het onderhoud van onze verpakkingsmachines. De werken vinden zowel plaats in onze atelier in Lot als bij de klant zelf. U krijgt eventueel een Individuele Beroepsopleiding in de Onderneming (IBO) Vous ê;tes chargé de l’entretien et de la réparation de nos machines d’emballage. Les travaux s’effectuent en nos ateliers et en clientèle. Vous bénéficierez éventuellement d’une Formation professionnelle individuelle en entreprise (FPI).

  • Grondwerkers / handlangers (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gespecialiseerd in grond- en afbraakwerken gelegen te Opglabbeek, zoekt ASAP Construct naar 2 harde werkers! Je bent verantwoordelijk voor het herstellen en uitvoeren van rioleringen, nutsleidingen, borduren, grondverzet, ...

  • Customer service representative (m/v) | Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Antwerpen, zijn wij op zoek naar een customer service medewerker. Uw takenpakket zal bestaan uit onderstaande verantwoordelijkheden. Verantwoordelijk voor uw eigen klantenportefeuille Organiseren van de volledige workflow Orders, formulieren, aanvragen verwerken Communicatie en coördinatie met interne departmenten en externe services

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Grobbendonk – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: IRON - E

    Type: Dienstenchequebaan

    U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

  • Student 20 u winkelmedewerker (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in regio Gent zijn we op zoek naar een student die naast de studies nog +- 20 uur wil werken. Je werkt aan de kassa, aanvullen,..

  • Jobstudenten verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent ondersteun je het verkoopsteam met het op orde houden van de winkel, het bedienden van de klanten en het verwerken van leveringen. Je bent iemand die graag de handen uit de mouwen steekt en de klant steeds centraal plaatst zodat ze steeds met een goed gevoel de winkel verlaten.  Bedrijfsprofiel: Voor de grootste winkel van kinderkledij van de Benelux zijn we op zoek naar een team van jobstudenten die het verkoopsteam in Oostende tijdens de weekends en vakantieperiodes kan ondersteunen. Je kan in de winkel terecht om kinderen van 2 tot 18 jaar te kleden in de mooiste merken en in allerhande stijlen. Ze staan garant voor een professionele begeleiding in het uitkiezen van de juiste outfit. 

  • Poetshulp in de zorg regio Lubbeek-Boutersem-Bierbeek (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: Ons

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het gewone onderhoud van de bewoonde ruimten bij hulpbehoevende cliënten. Je helpt bij huishoudelijke taken zoals: stofzuigen, dweilen, poetsen van sanitair en keuken en uitzonderlijk met was en strijk, klein verstelwerk, afwas.

  • Mecaniciens met rijbewijs C (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: PETIT FORESTIER

    Type: Vaste Job

    Wij, Petit Forestier, marktleider in het verhuren van koelwagens in Europa zijn op zoek naar een gedreven, flexibele mecanicien die van aanpakken weet. Als verhuurbedrijf werken wij met verschillende automerken en beheren zowel kleine bestelwagens als vrachtwagens. Wij zijn een leasemaatschappij die een grote vloot beheren van verschillende klanten. Je staat in voor het onderhoud en reparaties van de vloot. Je communiceert rechtstreeks met de verantwoordelijke van onze interne atelier. Je biedt je zelfstandig aan bij de technische keuring met de koelwagens. Maandelijks sta je één week in voor de depannagedienst.

  • Zelfstandige uitbater voor Hubiz treinstation Blankenberge (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Een eigen zaak starten met een gerust hart? Het kan. Krijg de juiste begeleiding en combineer de voordelen van een eigen zaak met de ondersteuning van een groot bedrijf. Succes verzekerd! Kan je niet wachten om zelf aan een avontuur te beginnen? We zoeken zelfstandige uitbater voor: Hubiz treinstation Blankenberge

  • Parallel Consulting - Java Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are currently looking for a Medior or Senior Java developer for an exciting project with one of my main clients. They are looking for someone with at least 3 years experience with Java development to come and join one of their Cross functional teams on a long term freelance contract. This is is truly an exciting time to join this customer as they are rapidly expanding and really are changing the way things are done in the Media space. They use the following Tech Stack: Java8, Spring, Hibernate, Maven, MicroServices. Their DevOps Cloud teams are working hard to move all applications to the Cloud so experience with AWS is always welcome :-). They are willing to wait notice periods but immediate start is definitely available for the right candidate. Please apply below if this is something that interest you.

  • Warehouse Professionals (part-time bijverdienste/op afroep) (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: BRADY

    Type: Flexijob

    Voor ons Warehouse team in Zele, zijn wij wij op zoek naar enkele flexkrachten (deeltijds/flexibel). Als flexkracht ben je enkel dagen per week/per maand beschikbaar (naast bijvoorbeeld je studie of zelfstandige activiteit) om ons team te komen versterken. Je werkt samen met andere Warehouse professionals en de Cluster Coordinator. Je kan hier het filmpje bekijken waarin we je een kijkje tonen in ons Warehouse. Verantwoordelijkheden/taken: Producten volgens kenmerken, bestellingen en wijze van transport verpakken Goederen en producten ontvangen De levering controleren De werkzone reinigen en opruimen (materieel, hulpstukken, ...) Verpakken en eenvoudige assemblages uitvoeren Beschadigde producten opnieuw conform maken, ... Opvolggegevens van orders registreren Een lijst van de beschadigde producten en van defect materiaal opmaken Goederen naar de verzend-, opslag- of productiezone brengen Voorraden opvolgen De ontvangst van de producten controleren Picken volgens de instructies van de ordervoorbereiding De pakketten, partijen, ... samenstellen Goederen in opslagzones plaatsen

Zoek naar antwoorden van AAB Svena B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of AAB Svena B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor AAB Svena B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor AAB Svena B.V.B.A.. AAB Svena B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AAB Svena B.V.B.A.. Leave a respond for AAB Svena B.V.B.A.. AAB Svena B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AAB Svena B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten AAB Svena B.V.B.A.
Location of AAB Svena B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of AAB Svena B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come AAB Svena B.V.B.A. AAB Svena B.V.B.A.: AUTO CHARLEROI PIECES | Gevaplast NV | Lange Guy SA | LANGERHORST, ELLEN | STAS nv

Other related companies as AAB Svena B.V.B.A.: AUTO CHARLEROI PIECES | Gevaplast NV | Lange Guy SA | LANGERHORST, ELLEN | STAS nv

AAB Svena B.V.B.A. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is AAB Svena B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03080535888. Het bedrijf AAB Svena B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Diksmuidelaan 305, B-2600 Berchem (Antwerpen). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 877,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in AAB Svena B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AAB Svena B.V.B.A. is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AAB Svena B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AAB Svena B.V.B.A., openstaande posities, locatie van AAB Svena B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

AAB Svena B.V.B.A. is a company, that was registered 2008 in Belgium region, Belgium. Full name of company is AAB Svena B.V.B.A., company assigned to the tax number BE03080535888. The company AAB Svena B.V.B.A. is located at the address: Diksmuidelaan 305, B-2600 Berchem (Antwerpen). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 877,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in AAB Svena B.V.B.A. were not found.
The main activity of AAB Svena B.V.B.A. is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of AAB Svena B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of AAB Svena B.V.B.A., open positions, location of AAB Svena B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over AAB Svena B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AAB Svena B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AAB Svena B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AAB Svena B.V.B.A., employees, financial statistics.