A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

Particuliere bedrijvenMotorvrachtvervoer • A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.
Private companiesMotor Freight Transportation • A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

Contactgegevens A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Industrieweg 70, B-8800 Roeselare, België

Telefoon (phone): (051) 229362 (051) 229362

Fax (fax): (051) 245023 (051) 245023

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.
Products information A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04015472412
Ondernemingsnummer: 9090881347
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 214,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Jaar van oprichting (foundation year): 1996
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia

Producten die in A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.
(Get full report from official database of BE for A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.
Addition kinds of activities for A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

7377. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
24999904. Bentwood (gestoomde) producten, behalve meubels | Bentwood (steam bent) products, except furniture
26759906. Papiersterven | Paperboard die-cutting
35990301. Chemische freeswerkwinkel | Chemical milling job shop
38410400. Chirurgische instrumenten en apparaten | Surgical instruments and apparatus

Werken bij A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Industrieel Elektricien regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Je staat in voor het opsporen van elektrische storingen. ? Daarnaast voer je de nodige elektrische aanpassingen uit. ? Aan de hand van een onderhoudsplan zorg je voor het onderhoud van ons machinepark (scheidingsinstallaties zeven brekers transportbanden afzuigsystemen...). ? Ook werken rond elektrische infrastructuur (lampen kabelgoten) schrikt je niet af . ? Je staat in voor de reiniging van laagspanningscabines.

  • DRINGENDE POETSHULP TE MERELBEKE (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Merelbeke. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Huishoudhulp (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • student (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een leuke studentenjob voor in het schooljaar? Ben je 1 of meerder dagen per week beschikbaar? Laat dan zeker van je horen want bij AGO Jobs HR Brugge vind je zeker wat je zoekt. Wij zoeken namelijk een student(e) die ons kan bijstaan in onze dagelijkse werking. Je neemt telefoons op, belt uit naar kandidaten en helpt all round met administratie. Heb je interesse? Spring eens binnen bij ons op kantoor. Wij zitten op de Baron Ruzettelaan 287, 8310 Assebroek. Je kan ons ook altijd opbellen via het nummer 050/33.90.78 of mailen via [email protected] en dan maken we samen met u een afspraak om de mogelijkheden te bekijken.

  • Projectleider waterbehandeling/leidingen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Evalueren van een opdracht teneinde deze te vertalen naar een project-uitvoeringsdossier Je bent verantwoordelijk voor de projectvoorbereiding en organisatie van één of meerdere projecten Je bent verantwoordelijk voor de technische en financiële opvolging en begeleiding van één of meerdere projecten Je bent belast met de planning en de opvolging van alle werfactiviteiten en beheert tevens de plannen Je werkt mee aan technische studies en aanbestedingsdossiers en onderhoudt regelmatig contacten met de bouwheer Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers Je neemt contact op en onderhandelt met leveranciers en onderaannemers en zorgt na bespreking van de leverings- en aankoopvoorwaarden voor het opstellen van de bestellingen en de onderaannemingscontracten Op vraag van de bedrijfsleider / directeur der werken bouw je commerciële relaties uit met klanten en onderhoud je contacten met potentiële opdrachtgevers en hun studiediensten

  • CHAUFFEUR DISTRIBUTIE (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: DEG TANKING

    Type: Vaste Job

    Afwisselend werk : ritten meestal binnen België. In het bezit zijn van rijbewijs CE en vakbekwaamheid code 95

  • Onderhoudsmecanicien (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PLOPSA

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega’s sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van het park. Je staat in voor de revisie van de attracties maar ook van het horecamateriaal. Tijdens openingsdagen verzeker je de continuïteit van de werking van ons park.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Bewakingsagent (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

Zoek naar antwoorden van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. in sociale netwerken
Look for responds of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Laat een reactie achter voor A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. Leave a respond for A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.. A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. op de google maps. Adres en contacten A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.
Location of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. on the google maps. Address and contacts of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: VANELEK-VANOPLINUS F BVBA | Roll & Co | Lauwers Ch | Emmanuel Sustronck | IGC scrl

Other related companies as A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A.: VANELEK-VANOPLINUS F BVBA | Roll & Co | Lauwers Ch | Emmanuel Sustronck | IGC scrl

A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04015472412. Het bedrijf A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. bevindt zich op het adres: Industrieweg 70, B-8800 Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 214,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is Motorvrachtvervoer, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., openstaande posities, locatie van A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is a company, that was registered 1996 in Belgium region, Belgium. Full name of company is A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., company assigned to the tax number BE04015472412. The company A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is located at the address: Industrieweg 70, B-8800 Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 214,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. were not found.
The main activity of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is Motor Freight Transportation, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. is not available. You also can look at reviews of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., open positions, location of A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.T.V. Aandrijftechniek Venneste B.V.B.A., employees, financial statistics.