A.M.'s. S.A.

Contactgegevens A.M.'s. S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.M.'s. S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.M.'s. S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Fernand Severin 58, B-1030 Bruxelles, België

Telefoon (phone): (02) 2428210 (02) 2428210

Fax (fax): (02) 2422540 (02) 2422540

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.M.'s. S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.M.'s. S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.M.'s. S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.M.'s. S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.M.'s. S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.M.'s. S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.M.'s. S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.M.'s. S.A.
Products information A.M.'s. S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE04072052001
Ondernemingsnummer: 7633544921
Hoofdstad (capital): 607,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 612,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Jaar van oprichting (foundation year): 2007
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.M.'s. S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.M.'s. S.A.
(Get full report from official database of BE for A.M.'s. S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.M.'s. S.A.
Addition kinds of activities for A.M.'s. S.A.

2599. Meubels en armaturen, niet inbegrepen | Furniture and fixtures, nec
354502. Snijgereedschappen voor gereedschapsmiddelen | Cutting tools for machine tools
35320302. Brekers, stationair | Crushers, stationary
36340308. Ventilatoren, propeller (venster type): huishouden | Fans, propeller (window type): household
37329904. Pontoons, behalve vliegtuigen en opblaasbaar | Pontoons, except aircraft and inflatable
38120501. Stuurstationsystemen en -apparatuur | Missile guidance systems and equipment

Werken bij A.M.'s. S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.M.'s. S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.M.'s. S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.M.'s. S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker rioolrenovatie m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie ben jij samen met het volledige renovatieteam verantwoordelijk voor het herstellen van leidingen en putten door freestechnieken, injectietechnieken, ... met behulp van hoogtechnologische robots. Je voert ter controle ook luchtdichtheidsproeven uit. Je wordt opgeleid in deze functie.

  • Slagerij zkt Slager (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een slager van opleiding en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Vlees bereiden, vlees versnijden, vlees verkopen,.. klinkt voor jou als een feest in de oren? Grijp je telefoon of kom naar Randstad Kortrijk en waag nu jouw kans!

  • Operator afwerkingslijn (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Het optimaal sturen van een vol-automatisch productieproces met respect voor kwaliteit en veiligheid. - Het respecteren van kwaliteitsprocedures - Het respecteren van productieprocedures - Het respecteren van veiligheidsinstructies - Het personeel sturen in geval van stilstand - Goede communicatie onderhouden met de lijnverantwoordelijken - Continu kwaliteit controleren tijdens de productie - Bijstaan in het verbeteren van het productieproces

  • Representative Inspection Team (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de voorbereiding en het beheer van stalen, monitoring in het magazijn en de administratie hiervan. Daarnaast biedt je ondersteuning in de communicatie met en het begeleiden van klanten. Je monitort continue de kwaliteit van de goederen in de magazijnen (zowel op linker- als rechteroever): staalnames, dataregistratie en -analyses en administratie. Je bereidt klantenbezoeken in het kader van taakinspecties voor. Je rapporteert de resultaten van verschillende activiteiten aan de leidinggevende en neemt deel aan meetings. De plaats van tewerkstelling is Verrebroek.

  • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Elewijt M/V (ELEWIJT)

    Regio: ELEWIJT

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Werken als huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Winkelbediende bakkerij (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij in de regio van Meise zijn we op zoek naar extra personeel. Heb je reeds een job en kom je in aanmerking om als Flexi aan de slag te gaan? Of ben je naar een deeltijdse baan op zoek? Neem met ons contact op !

  • Swapper België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SWAPFIETS BELGIE

    Type: Studentenjob

    Vacature: Swapper PART-TIME · (Gent-Leuven-Antwerpen) Ken jij de stad op je duimpie? Ben jij die multitasker die een klant vriendelijk te woord kan staan terwijl je een hellingproef doet voor een stoplicht? Ben jij op zoek naar een toffe bijbaan bij een snelgroeiende startup? Zoek dan niet verder! Het is onze missie om te zorgen dat fietsen alleen maar voordelen heeft. Hoe dan? Swapfiets is voor een vast bedrag per maand altijd een werkende fiets. Jij krijgt van ons een fiets en wij zorgen ervoor dat 'ie het altijd doet. Gaat je fiets stuk? Wij zorgen ervoor dat er binnen 12 uur een werkende fiets voor je deur staat. Dus nooit meer gedoe met je fiets! Jij bent verantwoordelijk voor de "te gekke" service die Swapfiets levert. Dit ga je doen: Het uitvoeren van Swaps Het uitvoeren van on site repairs Het opnemen van aangifte in geval van diefstal of vernieling Het uitvoeren van preventief onderhoud aan Swapfietsen Dit maakt jou beter dan goed: Je hebt minimaal 6 maanden je rijbewijs Het is handig als je minimaal 1.75 m lang bent (om fietsen van de auto te kunnen tillen) Je kent de algemene voorwaarden van Swapfiets uit je hoofd Je hebt affiniteit met fietstechniek Je bent de vrolijkheid zelve Wil je dit? Kan gewoon! We zoeken momenteel alleen Swappers in: Leuven Antwerpen Gent Solliciteer nu! https://www.jobs-swapfiets.be/swapper-belgie/nl

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

  • DV00494 Ingenieur aandrijvingstechnieken (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het dimensioneren van de elektrische aandrijfsystemen (o.a. servo componenten en andere actuatoren) Je doet het softwareontwerp van de motion control functies Je bent verantwoordelijk voor het testen, meten en aanpassen van de verschillende toepassingen tot op de machine, o.a. met behulp van Matlab Je stelt de technische specificaties, lastenboeken en schema’s op, rekening houdende met de veiligheidsrichtlijnen

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio WAREGEM (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van A.M.'s. S.A. in sociale netwerken
Look for responds of A.M.'s. S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.M.'s. S.A.. Laat een reactie achter voor A.M.'s. S.A.. A.M.'s. S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.M.'s. S.A.. Leave a respond for A.M.'s. S.A.. A.M.'s. S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.M.'s. S.A. op de google maps. Adres en contacten A.M.'s. S.A.
Location of A.M.'s. S.A. on the google maps. Address and contacts of A.M.'s. S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.M.'s. S.A. A.M.'s. S.A.: Graafschap ('T) BVBA | ARC-EN-CIEL | Calorec BVBA | CAMELIA BVBA | creasite

Other related companies as A.M.'s. S.A.: Graafschap ('T) BVBA | ARC-EN-CIEL | Calorec BVBA | CAMELIA BVBA | creasite

A.M.'s. S.A. is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is A.M.'s. S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04072052001. Het bedrijf A.M.'s. S.A. bevindt zich op het adres: Rue Fernand Severin 58, B-1030 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 607,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 612,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.M.'s. S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.M.'s. S.A. is Niet-classificeerbare vestigingen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.M.'s. S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.M.'s. S.A., openstaande posities, locatie van A.M.'s. S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.M.'s. S.A. is a company, that was registered 2007 in Belgium region, Belgium. Full name of company is A.M.'s. S.A., company assigned to the tax number BE04072052001. The company A.M.'s. S.A. is located at the address: Rue Fernand Severin 58, B-1030 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 607,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 612,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.M.'s. S.A. were not found.
The main activity of A.M.'s. S.A. is Nonclassifiable Establishments, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.M.'s. S.A. is not available. You also can look at reviews of A.M.'s. S.A., open positions, location of A.M.'s. S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.M.'s. S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.M.'s. S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.M.'s. S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.M.'s. S.A., employees, financial statistics.