A.C.I.T. S.A.

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • A.C.I.T. S.A.
Private companiesMetal Mining • A.C.I.T. S.A.

Contactgegevens A.C.I.T. S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C.I.T. S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C.I.T. S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue D'Houdeng 224, B-7070 Le Roeulx, België

Telefoon (phone): (064) 671111 (064) 671111

Fax (fax): (064) 671110 (064) 671110

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C.I.T. S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C.I.T. S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C.I.T. S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C.I.T. S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C.I.T. S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C.I.T. S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C.I.T. S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C.I.T. S.A.
Products information A.C.I.T. S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE08943389892
Ondernemingsnummer: 6326171875
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 323,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Jaar van oprichting (foundation year): 2003
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)

Producten die in A.C.I.T. S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C.I.T. S.A.
(Get full report from official database of BE for A.C.I.T. S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C.I.T. S.A.
Addition kinds of activities for A.C.I.T. S.A.

2893. Drukinkt | Printing ink
10810104. Test saai, metalen mijnbouw | Test boring, metal mining
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
22980200. Twine, koord en koord | Twine, cord and cordage
34460105. Ladders, ketting | Ladders, chain
50519901. Aluminiumstaafjes, staven, ingots, lakens, pijpen, platen, enz. | Aluminum bars, rods, ingots, sheets, pipes, plates, etc.
51690102. Caustic soda | Caustic soda
73891600. Mailing en messenger services | Mailing and messenger services

Werken bij A.C.I.T. S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C.I.T. S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C.I.T. S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C.I.T. S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (m/v) (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je vertrekt vroeg in de ochtend met je lading (trekker/oplegger) en levert bij diverse klanten in de regio's over gans België en Noord Frankrijk. Tegen de vroege middag ben je meestal thuis. Je zorgt voor een vriendelijke komst bij de klanten en helpt mee uitladen. Meestal is dit gewoon de darm aankoppelen om het bulkmateriaal in de silo's te blazen.

  • elektromecanicien (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - onderhoud van het machinepark, vnl. mechanisch - smeringen uitvoeren, herstellingen,... - vervangen van onderdelen, produceren van kleine onderdelen,...

  • Local Quality Manager (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Local Quality Manager CUP ben je samen met het lokale team verantwoordelijk om de kwaliteit van de eindproducten te garanderen. Je rapporteert hiervoor aan de Quality Department Manager. Als Local Quality Manager heb je volgende verantwoordelijkheden: - Je bent owner van root cause analyses op niet-conformiteiten (klachten, niet-conforme eindproducten, niet conforme materialen, ...) en het definiëren en opvolgen van corrigerende acties. - Je volgt de effectiviteit op van gedefinieerde acties. - Je staat in voor de opvolging van trends op niet-conformiteiten. - Je bent het aanspreekpunt voor productiegerichte vragen. - Je bent verantwoordelijk voor de maandrapportering van de plant voor kwaliteit. - Je bent betrokken in verbeterprojecten en de implementatie ervan.

  • Verkoop herenkledij (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    voor een trendy zaak regio Roeselare zoeken wij  EEN VERKOPER/VERKOOPSTER HERENKLEDIJ  Functieomschrijving : de verkoper/verkoopster is verantwoordelijk voor de verkoop van herenkledij je bezorgt de klant de nodige info omtrent de verschillende textielartikelen en merken je houdt orde op je afdeling

  • Dossierbeheerder (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze administratieve en coördinerende functie treed je op als spilfiguur tussen de leveranciers van kantoormeubelen en de eindklanten. Je volgt de inkomende orders op van A tot Z en zorgt voor een vlekkeloos verloop van de orderverwerking. In deze functie onderhoud je een nauw contact met de planning zodat je een tijdige levering kan garanderen. Je koppelt terug naar eindklanten, monteurs en meubelleveranciers. Je bent de rechterhand van de Back-Office Manager. Erkenningsnummer 00603-406-20170629

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Aalter - Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN EVERGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: PROXY DELHAIZE

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

    Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Tienen)

    Regio: Regio Tienen

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van A.C.I.T. S.A. in sociale netwerken
Look for responds of A.C.I.T. S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C.I.T. S.A.. Laat een reactie achter voor A.C.I.T. S.A.. A.C.I.T. S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C.I.T. S.A.. Leave a respond for A.C.I.T. S.A.. A.C.I.T. S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C.I.T. S.A. op de google maps. Adres en contacten A.C.I.T. S.A.
Location of A.C.I.T. S.A. on the google maps. Address and contacts of A.C.I.T. S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C.I.T. S.A. A.C.I.T. S.A.: Drukkerij Gazelle NV | Miroiterie de la Meuse SA | ADVITAM ADVERTISING | No-Bug - BE 759 341 536 | Unitas

Other related companies as A.C.I.T. S.A.: Drukkerij Gazelle NV | Miroiterie de la Meuse SA | ADVITAM ADVERTISING | No-Bug - BE 759 341 536 | Unitas

A.C.I.T. S.A. is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C.I.T. S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08943389892. Het bedrijf A.C.I.T. S.A. bevindt zich op het adres: Rue D'Houdeng 224, B-7070 Le Roeulx. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 323,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.C.I.T. S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C.I.T. S.A. is Metaalmijnen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C.I.T. S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C.I.T. S.A., openstaande posities, locatie van A.C.I.T. S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C.I.T. S.A. is a company, that was registered 2003 in Belgium region, Belgium. Full name of company is A.C.I.T. S.A., company assigned to the tax number BE08943389892. The company A.C.I.T. S.A. is located at the address: Rue D'Houdeng 224, B-7070 Le Roeulx. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 323,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.C.I.T. S.A. were not found.
The main activity of A.C.I.T. S.A. is Metal Mining, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C.I.T. S.A. is not available. You also can look at reviews of A.C.I.T. S.A., open positions, location of A.C.I.T. S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C.I.T. S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C.I.T. S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C.I.T. S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C.I.T. S.A., employees, financial statistics.