A.C. Plast - Dematex S.A.

Particuliere bedrijvenAmusements- en recreatiediensten • A.C. Plast - Dematex S.A.
Private companiesAmusement and Recreation Services • A.C. Plast - Dematex S.A.

Contactgegevens A.C. Plast - Dematex S.A.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.C. Plast - Dematex S.A.: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.C. Plast - Dematex S.A.

Regio (region): Belgium, België

Adres (address): Rue Gabriel de Moriame 21, B-5020 Malonne, België

Telefoon (phone): (081) 447272 (081) 447272

Fax (fax): (081) 447282 (081) 447282

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.C. Plast - Dematex S.A.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.C. Plast - Dematex S.A."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.C. Plast - Dematex S.A."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.C. Plast - Dematex S.A., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.C. Plast - Dematex S.A.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.C. Plast - Dematex S.A., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.C. Plast - Dematex S.A.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.C. Plast - Dematex S.A.
Products information A.C. Plast - Dematex S.A.

BTW identificatienummer (tax): BE06235260009
Ondernemingsnummer: 8711303710
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 256,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Jaar van oprichting (foundation year): 1985
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership

Producten die in A.C. Plast - Dematex S.A. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.C. Plast - Dematex S.A.
(Get full report from official database of BE for A.C. Plast - Dematex S.A.)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.C. Plast - Dematex S.A.
Addition kinds of activities for A.C. Plast - Dematex S.A.

367100. Electron buizen | Electron tubes
25110501. Boekenkasten, huishouden: hout | Bookcases, household: wood
25410101. Bar armaturen, hout | Bar fixtures, wood
28510205. Japans, bakken of drogen | Japans, baking or drying
36610100. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
39490506. Gevallen, pistool en staaf (sportuitrusting) | Cases, gun and rod (sporting equipment)
87310000. Commercieel fysisch onderzoek | Commercial physical research
87420100. Industriële en arbeidsadviesdiensten | Industrial and labor consulting services

Werken bij A.C. Plast - Dematex S.A.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.C. Plast - Dematex S.A.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.C. Plast - Dematex S.A.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.C. Plast - Dematex S.A.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur elektrische transpallet (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je werkt in de afdeling van de verzending. Je staat in voor het laden van de vrachtwagens. De dag begint met bestellingen klaarzetten. Je plaatst de goederen volgens klant en vrachtwagen. De goederen worden ingescand voordat ze in de vrachtwagens worden geladen. Zo weet je welke pallet voorzien is voor welke vrachtwagen. Je werkt van 15u tot 21u. Je werkt steeds in dezelfde ploeg. Je werkt grotendeels alleen. De temperatuur waar je in werkt is rond de 7°.

  • Technisch operator (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met onze klant gelegen te Lanaken zijn wij opzoek naar een operator met technisch inzicht. Takenpakket: - Opwikkelen en controleren van de papierbaan - Je staat in voor het omrollen, klankhard en plooivrij opwikkelen - Snijden van rollen papier - Takelwerkzaamheden - Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van de functie ten goede komen

  • Senior GL Accountant - Vilvoorde (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Senior GL Accountant (m/v) voor een bedrijf in Vilvoorde. Het bedrijf is gevestigd in Vilvoorde. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Senior GL Accountant zijn: Je bereidt de BTW- en Intrastataangiftes voor; Je bereidt de vennootschapsbelasting voor; Je verzorgt de maandafsluiting: Je voert diverse boekingen uit; Je verzorgt de maandelijkse balansreconciliaties; Je biedt ondersteuning voor jouw andere collega's indien nodig. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Onderhoudstechnieker | Regio Kempen | Ploegen (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een passie voor techniek? Beschik je over elektrisch en/of mechanische kennis? Spreekt het onderhouden van een machinepark jou aan? Stuur ons dan zeker even je gegevens door! Synergie Turnhout heeft verschillende vacatures openstaan in deze richting. We overlopen deze graag met jou! Stuur je CV of contacteer ons op [email protected] , 014/40.43.30 of solliciteer op deze vacature! Trefwoorden : Elektrisch - Elektriciteit - Mechanica - Mechanisch - Hydraulica - Onderhoud - Technieker - Onderhoudstechnieker - Onderhoudsmechanieker - Technische dienst -

  • Werfleider CV/S (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT MERELBEKE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Brussel zijn we op zoek naar een gemotiveerde werfleider. Je hebt de leiding over je team en helpt ook mee waar nodig.

  • Gemotiveerde Huishoudhulpen - Regio Peer centrum voor tewerkstelling bij ouderen & zieken (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Spelhost dinerspellen (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Oostende studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Software Engineer (ASSENT)

    Regio: ASSENT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Samen met het IT-team ben je verantwoordelijk voor het mee ontwikkelen van de bedrijfssoftware en randapplicaties. Je optimaliseert de documentenstroom en werkt mee aan technische en functionele oplossingen binne het ERP Pakket Dynamics AX. Verder werk je mee aan rapporteringsoplossingen en integratieprojecten. Samen met het IT-team denk je na over verbeteringen op technologisch en procesmatig vlak. Op die manier bepaal je de tactische uitvoering van IT mee. Je hebt interesse in het systeemgebeuren en firstline support schrikt je niet af.

  • Maintenance Technician (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: BRU TEXTILES

    Type: Vaste Job

    · Preventief onderhoud van alle machines in ons magazijn; · Detecteren en oplossen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische problemen; · Beheer van reserve onderdelen in ons magazijn; · Herstellen van mechanische, electrische, hydraulische of pneumatische breakdowns; · Plannen, organiseren en opvolging van alle inspecties van externe machines; · Plannen, organiseren en opvolging van alle herstellingen van externe machines; · Onderhoud en herstellingen aan het gebouw/terrein; · Algemene klusjesmans activiteiten

  • Koerier delicious Fried chicken (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: TIJARI

    Type: Flexijob

    Koerier met B rijbewijs om maaltijden aan huis te brengen. liefst flexijob

Zoek naar antwoorden van A.C. Plast - Dematex S.A. in sociale netwerken
Look for responds of A.C. Plast - Dematex S.A. in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.C. Plast - Dematex S.A.. Laat een reactie achter voor A.C. Plast - Dematex S.A.. A.C. Plast - Dematex S.A. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.C. Plast - Dematex S.A.. Leave a respond for A.C. Plast - Dematex S.A.. A.C. Plast - Dematex S.A. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.C. Plast - Dematex S.A. op de google maps. Adres en contacten A.C. Plast - Dematex S.A.
Location of A.C. Plast - Dematex S.A. on the google maps. Address and contacts of A.C. Plast - Dematex S.A.

Andere gerelateerde bedrijven als come A.C. Plast - Dematex S.A. A.C. Plast - Dematex S.A.: AIR TRENDS NV | AL.COM SA | LIC N.V. | Imprimerie Appeldoorn sprl | Marketing Point SA

Other related companies as A.C. Plast - Dematex S.A.: AIR TRENDS NV | AL.COM SA | LIC N.V. | Imprimerie Appeldoorn sprl | Marketing Point SA

A.C. Plast - Dematex S.A. is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio Belgium, België. De volledige naam van het bedrijf is A.C. Plast - Dematex S.A., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06235260009. Het bedrijf A.C. Plast - Dematex S.A. bevindt zich op het adres: Rue Gabriel de Moriame 21, B-5020 Malonne. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 256,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in A.C. Plast - Dematex S.A. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.C. Plast - Dematex S.A. is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.C. Plast - Dematex S.A. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.C. Plast - Dematex S.A., openstaande posities, locatie van A.C. Plast - Dematex S.A. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.C. Plast - Dematex S.A. is a company, that was registered 1985 in Belgium region, Belgium. Full name of company is A.C. Plast - Dematex S.A., company assigned to the tax number BE06235260009. The company A.C. Plast - Dematex S.A. is located at the address: Rue Gabriel de Moriame 21, B-5020 Malonne. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 256,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in A.C. Plast - Dematex S.A. were not found.
The main activity of A.C. Plast - Dematex S.A. is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of A.C. Plast - Dematex S.A. is not available. You also can look at reviews of A.C. Plast - Dematex S.A., open positions, location of A.C. Plast - Dematex S.A. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.C. Plast - Dematex S.A., Belgium: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.C. Plast - Dematex S.A., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.C. Plast - Dematex S.A., Belgium: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.C. Plast - Dematex S.A., employees, financial statistics.